nizipli_mehmet;136220 wrote:saide candyin işi var naz ders çalışıyor büyük bir ihtimal efsanede ders çalışıyor bak az önce candy buradaydı sımdıde sen bu demek oluyorkı sizin çene çalmaktan başka işiniz yok :p iyi tespit ama :D
yanlış tespit cnm ben zaten tüm gün hatta tüm hafta sonu tatil boyunca ders çalışdım we dahada çalışmam lazım msnde olduğum sıradadada moladaydım :)perşembe günü çok önemli üç sınawım war onları çalışıodum sendne kaçacak halim yok senin neyinden kaçayım ama eğer kaçıdım diosan demekki sendeki çene bendekinden çok madem biz seni kaçırıp usandıramıoz sen usandırıon demekki sen bizden dahda çenesi düşüksün bu nasıl tespit ama:):p:)
ne warmış dönüşümde siz kendinize bakın eb saideyle bana laf yetiştireceğinize maşallah işiniz gücünüz yok Candy'nin arkasından dedikodu yapı asıl sizdeki çeneyi Allah kimsenin başına wermesin:):)
ne konuşacaklar iş güç biyanda benim çenemi söylüyolar çenem kadar başınıza taş düşe(mehmet abi,fewzi,miksam) adımız çıkmış bikere napalık nizipsewdalısı bir ben birde saide bizden çenesi düşük yokmuş muş bunlara göre tabi:)
işiniz gücünüz bana bulaşmak demi e nediym siz arkamdan konuşun bende cwp wermeyeyimmi içim rahat etmio ozmn he herşeye cwp werecem ne war mehmet abi sizde werionuz işte
of saide of adımız çıkmış bikere ne yapsak değişmio cnm boşwer zaten onlar belli ediyolar kendilerini baksana bizden çok dedikodu yapıyolar helede benim arkamdan benim çenem kadar başınıza taş düşe emi:):):)