sevgili metal sen huzeyfeye evlenemediği konuda yüklen garanti puanını sıfırlar selamlar
Genç Muhabbet
Ooooooooooooff...Ooooooff... Burdada damarıma basmışlar..... .
dayı peki bide şu var imamcemaate arvattan korkmayan ayaga kalksın demiş... padişah daha yerinde oturuyormus:=)neden acaba:=)).
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
EVET BALIK HOROZ ŞİMDİ SIRADA EVLİLİK VAR
Eweeeeet... İşte konuya damgasını vuran mesaj.... Tebrikleeeeeeer....
ARKADAŞLAR BEN KENDİMİSÖYLEMEDİM ETMEDİM BEN BEKARLARIÖN PLANA ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM
nerde O ERKEK BENİ GAZA GETİRMEYİN.aKÇAKENTTEN KAZAK ÇIKMAZ .
BALIK, HOROZ EE SIRADA NE VAR ???
Görüntülenme: …
Fatih abim geç kaldık yaww,nedek kısmet değilmiş :-))
ama dediğin doğru huzeyfe bu gidişlebir 10 sene daha evlenemez :-))
Huzeyfe kara kara moderatörlük için konu başlığı düşünüyor...
Huzeyfecim al işte sana konu, site içinde bekarlar kulübü diye bir başlık aç, o başlığında moderatörü ol demi yaniii... bu sayede moderatörlüğünenaz 10 yıl garanti olur...
ama dediğin doğru huzeyfe bu gidişlebir 10 sene daha evlenemez :-))
Huzeyfe kara kara moderatörlük için konu başlığı düşünüyor...
Huzeyfecim al işte sana konu, site içinde bekarlar kulübü diye bir başlık aç, o başlığında moderatörü ol demi yaniii... bu sayede moderatörlüğünenaz 10 yıl garanti olur...
sağlık olsun sevgili, metal sevgili ibo sen zaten gönlümüzdesin huzeyfeye üzülmemek elde değil bari o birinci olsunda teselli olsun
zaten ben teselli armağanı olsun diye oy vermiştim
yalnız dikkat edin hiç birimiz onu tanımıyoruz bakarsın kalkıp ayakkabımızı yere çiviliyebilir
veya lazlarda adeddir çıkıpta dama kedi gibi miyavlamazsın
veya bir lokantada pilavın ortyasına kaşık saplı ise bilinki o huzefedir hemen evlendirelim site rahat eder ozaman yoksa konu üstüne konu açar
nefesimiz kesilir zaten birinci oldu havasından geçilmez artık selamlar
zaten ben teselli armağanı olsun diye oy vermiştim
yalnız dikkat edin hiç birimiz onu tanımıyoruz bakarsın kalkıp ayakkabımızı yere çiviliyebilir
veya lazlarda adeddir çıkıpta dama kedi gibi miyavlamazsın
veya bir lokantada pilavın ortyasına kaşık saplı ise bilinki o huzefedir hemen evlendirelim site rahat eder ozaman yoksa konu üstüne konu açar
nefesimiz kesilir zaten birinci oldu havasından geçilmez artık selamlar
elbette küçükleri sevindirmek sevaptır ::--))))))))))
Şimdi huzeyfe gece yarısı yine uçmaya başlayacak,...
Fatih abi bu arada 12 ağustosa kadar Nizipe geliyorsun değilmi... Nizip.com gecesine yaniii
Şimdi huzeyfe gece yarısı yine uçmaya başlayacak,...
Fatih abi bu arada 12 ağustosa kadar Nizipe geliyorsun değilmi... Nizip.com gecesine yaniii
Fsoyarik abimde maaaaaşşaaaaaaaallaaaaaaaahhh..... Ya abicim damda miyavladık olmadı,yemeğe kaşık sapladık oda olmadı,olmadı çünkü yanlışlıkla pilav diye çorbaya kaşık saplamışım....Eeee sonucu malum....Dedemin bastonunu kafama yedim....Heh heh...
Bak metal abim çocuk felan değilim ben 22 buçuk yaşındayım..Tamammı...?
Bak metal abim çocuk felan değilim ben 22 buçuk yaşındayım..Tamammı...?
sevgili metalim nasip değilmiş ağustos 15 den önce gelme şansım yok ne yapalım bizde üye kardeşlemizle yine buluşuruz
Huzeyfe bak 22,5 yaşındaymışsın çocukluktan çıkman için 23 olman lazım :-))
fatih abi zaten huzeyfe gelmiyor, onun hakkınıda sana verirdik,ayın 12 si olmasın 19 u olsun ne fark eder...
fatih abi zaten huzeyfe gelmiyor, onun hakkınıda sana verirdik,ayın 12 si olmasın 19 u olsun ne fark eder...
SEVGİLİ METALİM BU HUZEYFE BEKAR ADAM KORKUDAN GELEMİYOR YA BİRDE EVLİ OLSA MAZALLAH SİTEDE YAZI DAHİ YAZAMAZ SANA HELAL OLSUN İBO KARDEŞ SELAMLAR
Ooooooooooooff...Ooooooff... Burdada damarıma basmışlar..... .
Huzeyfe niye iç çektin öyle fatih abi haklıı, şimdi korkudan gelemiyorsun, evlenince de korkudan yaz ble yazamazsın ama biz seni hoş görürüüz merak etme durumunu bildiğimiz için... Ama genede ipin ucunu vermee nede olsa Niziplisin Nizipten light erkek çıkmaz...
bak mesela fatih abimiz evli barklı adam ama genede bekarlar konusuna giriyor... sanada helal fatih abiii :-))
bak mesela fatih abimiz evli barklı adam ama genede bekarlar konusuna giriyor... sanada helal fatih abiii :-))
teşekkürler metalim benim gayem muhabbet olsun yoksa hiç biriniz birdaha beni evlendirmesiniz tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
yani desene şuna evlenmek istiyorum birdaha diye dayıcıgım
Fatih abi eğer öyle bişey varsa yengeden onaylı izin kağıdı getirmelisin. yoksa nemize lazım allah korusun :-))
hem bakarsın huzeyfe diye aranır kısmet sana çıkar :-))
nede olsa 1'e 4 değilmiii tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
hem bakarsın huzeyfe diye aranır kısmet sana çıkar :-))
nede olsa 1'e 4 değilmiii tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
aman arkadaşlar ben KAZAK adamım neme lazım birdaha evlenmek etmeyin tutmayın bu yaştan sonra bizi parktamı yatıracaksınız arkadaş.
Adamın biri sofrada hanım yemek biraz tuzlu olmuş deyince kadın bir hışımla çıkışınca zavallı adam fırlamış evin avlusuna o radan hanımına bağırarak
-BAK HANIM BEN KAZAK ADAMIM LAFIMI YEMEM TUZLUYA TUZLU TUZSUZA TUZSUZ DERİM
YEMEĞİN TUZLU DEMİŞ tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
Adamın biri sofrada hanım yemek biraz tuzlu olmuş deyince kadın bir hışımla çıkışınca zavallı adam fırlamış evin avlusuna o radan hanımına bağırarak
-BAK HANIM BEN KAZAK ADAMIM LAFIMI YEMEM TUZLUYA TUZLU TUZSUZA TUZSUZ DERİM
YEMEĞİN TUZLU DEMİŞ tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
metal kardeş.sen olayı çözemedin daha.dayı yazmıs ya ben yaz bekarıyım.şimdi bugunlerde yazar tabii yenge de yok:=)rahat ol dayı rahat ol.
dayı peki bide şu var imamcemaate arvattan korkmayan ayaga kalksın demiş... padişah daha yerinde oturuyormus:=)neden acaba:=)).
PATİŞAH KARIDAN KORKTUĞU İÇİN KORKUDAN ALTINA ETMİŞDE ONDAN KALKAMAMIŞ SELAMLAR
padişah olmamak için evlenmeycem ben nişandan dönüyorum:=)
Fatih abi yoksa o bahsettiğin hikayedeki adam senmisin, yani yengeyeyemek tuzlu olmuş diyebilme cesaretinde bulunabilen:-))) Yok yok fatih abimiz taşfırın erkeğidir, öyle prim vermez... yani inşalah vermiyordur :-))
Sakallı kardeş sende padişaha ken edip oruçmu bozacan, olmaz öyle şey, evlen ki senide görekkkk :-)) ne olduğunu değiil ne olacağını....
Sakallı kardeş sende padişaha ken edip oruçmu bozacan, olmaz öyle şey, evlen ki senide görekkkk :-)) ne olduğunu değiil ne olacağını....
tamam da metal kardeş haklısın.baksana evli dayılarımız bizi nasıl korkutuyor:)yok abi yok ben anladım olay şu horoz ölür gözü çöplükte kalırmış:=)bekarlara sabır evlilere bir daha gibisinden
Walla doğru, hem hanımdan korkarlar hemde bekarlara sabır evlilere bidaha derler, neye güveniyorlarsa :-))
Allah bilir hepside evde esas duruşta bekleyen abilerimizdir. Ama fatih abi hariç o hakiki taşfırın erkeğidir... Huzeyfeyi söylemeye gerek yok o şimdiden kabulleniyor...
Allah bilir hepside evde esas duruşta bekleyen abilerimizdir. Ama fatih abi hariç o hakiki taşfırın erkeğidir... Huzeyfeyi söylemeye gerek yok o şimdiden kabulleniyor...
yok agam yigidi öldür hakkını ver demişler.bak dayımız ispatladı macomuş valla.diger evlilerde diyebilecekmi acaba dayının dedigini
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
Eweeeeet... İşte konuya damgasını vuran mesaj.... Tebrikleeeeeeer....
ARKADAŞLAR BEN KENDİMİSÖYLEMEDİM ETMEDİM BEN BEKARLARIÖN PLANA ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM
nerde O ERKEK BENİ GAZA GETİRMEYİN.aKÇAKENTTEN KAZAK ÇIKMAZ .
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.