Geçtiğimiz aylarda evde yanlız iken karnı acıkan ve yiyecek bişey bulamayınca akvaryumdaki balıklarını yiyen balık katili adminimizden sonra, şimdide haftasonu gezisine giden ve yiyecek bişey bulamayanhoroz katiliorhan abimizinyolda giderken bir horozu vahşice katlederek yemiş olduğu iddialarınıöğreniyoruz... Evet sayın yetkililer, hayvan hakları savunucuları bu abilerimizi kimler durduracak daha ne kadar hayvan katledilecek :-))
Konu ile ilgili yetkilileri duyarlılığa ve olaya bizzat şahit olan COŞKUN-BARAK27-MAHMİL-ALEHDAR abilermizi göreve çağırıyoruz :-)).
.
Vah zavallı hayvanlar nerden bile bilirlerdi ki yanlış zamanda yanlış yerde olduklarını....
Saldıraycım msn ni tabii eklerim, ama orhan abi başkan çağırıyor der kaçar haberin olsunnn :-)))
Hem orhan abi konuyu dağıtma bakemmm
nolacak şimdi bu horoz , tavuklar ağlamayacakmı getti bizim herif diye,
bunun tek çıkar yolu bizlere veya site üyeleri adına bana baklava ve dondurma yedirmendir tabii yanındada soğuk bir suuuuuu :-)))
Huzeyfenin dili sürçtüheralde hade bakem yine büyüklük bizden olsun demiş...
Allah Allah, gerçi maaşına yapılan zamdan sonra sözü vardı ama daha bişey görmedik, ama o söz ayrı, şimdi bu baklava ve dondurmayı Orhan abi bana ısmarlayacak ben de bütün site adına yiyecem, Yoksa o horozun vebali nasıl atılır dimi yaniii :-))
şimdi siz yarım hacılar veya namı diğer Nemrut hacıları Kalkıp birde horaza mevlüt okutmak için Allah bilir ya 40-50 tavuğuk veya bir koyunudamı katledeceksiniz.Ayıp ayıp garibim huzeyfeye sanki evlenecek bir kız bulmuşsunuzda adamdan baklava ve dondurma istiyorsunuz
Hadi oradan horoz katilleri
Fatih abi huzeyfe kendisi diyor büyüklük bizden olsun diye, hem bu gidişle hueyfenin evleneceği yok daha doğrusu alan yok ,en iyisi rahmetli horoz için bu gece dua etmek :-)).
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
şimdi siz yarım hacılar veya namı diğer Nemrut hacıları Kalkıp birde horaza mevlüt okutmak için Allah bilir ya 40-50 tavuğuk veya bir koyunudamı katledeceksiniz.Ayıp ayıp garibim huzeyfeye sanki evlenecek bir kız bulmuşsunuzda adamdan baklava ve dondurma istiyorsunuz
Hadi oradan horoz katilleri
sizin ve bütün alemi islamın kandilini kutlarım Yaaaa abi sende olmazsan yanmışız valla.... Metalcim ayağını denk atarmısın canım....
Huzeyfe bana su patronun tlf versene, adamla konuşayımda seni fazla çalıştırmasın.
çünkü heralde saat 00:00 olduğundan ve de çok çalışmanın dan etkisinden olsa gerek, espri anlama yeteneğini kaybediyorsun, ama ben sana bu yeteneği tekrar kazandırmasını bilirim,
Yinede gaza gelerek birşey yazma Huzeyfe,
Yazmaki mutluluk senin olsun.
Selamlar Saygılar. Düşermiyim abi,şunun şurasında şafak doğan güneş olmuş zaten...