Bir araştırmaya göre erkeklere sormuslar çok paranız olsa ne yapardınız diye
% 55 i arabamı ve tabırı caizse arvadımı degıstırırım demiş siz ne yapardınız? cvplarınız için şimdiden tşk ederımmm
Genç Muhabbet
Bu kadar çok paranız olsa ne yapardınız??
para yakışacağı yeride bilir yaptıracağı şeyide.
heralde o %55 in içinde olurdum :D
Bu kadar çok param olsa sevdiğimi elde etmek için harcardım...
Nizipli_subutay;78728 wrote:Bu kadar çok param olsa sevdiğimi elde etmek için harcardım...[ sana katılıyorum abicim
akıllı ol subutay, o kadar para verilirmi bir kzı için.:D
para adamın elinin kiri dir
AMA İYİ BİR İKİRDİR
AYRICA PARA PUSTA YAKISIR(AFEDİRSİNİZ)
AYRICA O ANKET YANILMIŞ %55 DEYİLDİR %80 LERDEDİR
Şimdi neyi amaç seçiyorsam onu yapardım....:)
Feda olsun feda... O benim olsun da servetim feda olsun... cerenn beni anladığın için teşekkür ederim.
ibocan;78731 wrote:akıllı ol subutay, o kadar para verilirmi bir kzı için.:D
TÜRKİYEYİ TEKNOLOJİ ÜLKESİ YAPARDIM
en ciddi yanır ada dan geldı :D
Evet Türkiye'yi teknoloji ülkesi yapma fikri çok orjinal, nasıl olacaksa :D
memleketim için harcardım...
BU KADAR COK PARA OLSAYDI DİYOSUN DA MİKTAR BELLİ DEĞİL NE KADAR PARA MESELA ONA GÖRE HAYAL KURALIM:)
resımde yeterı kadar var para sana yetmez mı? :)
olmayacagı ıcın ne yapmayı dusunmeme gerenk bıle yok aklımı boyle bos seylerle yormam ben yanı sacmalık benım ıcın
HEPSİ BU KADARCIK MI ??:) BU PARAYLA HİÇ BİRŞEY GELMEZcerenn;78800 wrote:resımde yeterı kadar var para sana yetmez mı? :)
HİÇ DÜŞÜNMEDİM.AMA OLMASA DAHA İYİ.GERÇEK DOSTLUKLARI KAYBETMEKTENSE ...BENİ GEÇİNDİRECEK KADAR OLSA YETER.EN ZEVKLİSİ DE BUDUR ZATEN.İSTEDİĞİM HER ŞEYE SAHİP OLABİLECEĞİMİ DİŞÜNMEK BİLE ZEVKLİ DEĞİL KANIMCA.
alee sen o parayla ancak kendine staj yapacak bir yer bulursun dimi bonservis ücretini kendin veririsin :Da_Lee;78866 wrote:HEPSİ BU KADARCIK MI ??:) BU PARAYLA HİÇ BİRŞEY GELMEZ
:D:D:D:D bonservise baaak....
aile efradımı garantiye aldıktan sonra n,izipin geleceği icin işsiz gencleri kahve köselerinden kurtarmak .topluma faydalı olmaları icin'de ne gerekirse onu teretüt etmeden yapardım. bundanda huzur bulurdum...
önemli olan bu kadar para degıl bu kadar iman zenginliyi versin
aslında bu çay muhabetine taşınsa ei olur...
Ben çok param olsa insanlarımızın eğitimi için harcardım.Hemde hiç düşünmeden.Çünkü çok cahiliz çok hemde çokk..
bencede en dogru secım egıtım...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.