Çok merak ettiğim bir konu var "Eski sevgiliden iyi bir dost olur mu?" Bir kadın ve erkek bir şekilde karşılaşır, birbirinden etkilnir ve aşık olurlar ya da olduklarını sanırlar; daha sonra da belirli bir süre hayatlarının bir bölümünü paylaşırlar ve daha da sonra her hangi bir nedenden dolayı ayrılırlar.
Bu nedenler her ne olursa olsun (aldatma, sevginin bitmesi, şiddetli geçimsizlik gibi) aradaki özel ilişki bittikten sonra, arada yaşanan o güzel günlerin hatrına, bütün olumsuzluklara rağmen iki taraf da bir dost olarak ilişkilerini devam ettirimez mi?
Siz ne dersiniz:cool:
Genç Muhabbet
Eski sevgiliden dost olur mu?
:) eski sevgileden arkadaş olur mu 2 sinemalarda...
Konu gerçekten hoş bir konu bence sorun yok 2.baskısı çıkmasının...
bildiğiniz gibi bir kitap yada film sevildiği zaman serileri illaki çıkar bu konuda öyle oldu:)
Lütfen Konu ile alakalı cevaplar yazalım...
şimdiden tşkler...
Sen onunla dost olarak ayrıldıysan yani severek ayrıldıysan olur tabi, neden olmasın. Eski dostan düşman olmaz bunu unutmayalım..
mustafa abi hassasiyetin için çok sağol biz konuya bakalım...
bence de arkadaş olmaz...
teşekkür ederım gökhan ve mustafa abi
benım bıldıgı sevgılının eskısı yenısı olmaz walla sevgılı her zaman sevgılıdır
benceede eskı sevgılıden dost olabilir tabı ama bununda sınırları vardır
tşk ederım arkadaslar bence kötü olmamal gerekır sonucta eger çok kötü bir nedenle ayrılmamıssak neden olmasın
...............................................
Valla ben halen dostum..:)
oo mustafa abi yenge siteyi takip etmiyordur inşallah yada kardeşin bu yazıyı görmesin şantaj falan eder sonra:D
:D neden olmasınkı
......................................
ya eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.... diye hatırlıyorum bi söz vardı:):):)
eski eskisir artık defteri kapatmak lazım.arkadaş olmak falan gerekmez bencee
Eski sevgiliden dost olur mu bayatlayan muhabbet artık :D
ESKİ SEVGİLİDEN NE İSTERSEN O OLUR...
:D oda güzel hakan :D nısanlın duymasın bence :)
demek öyle akşam bu konuyu evde açalım :D:DMustafa KANAL;78700 wrote:Valla ben halen dostum..:)
duysada bişey olmaz. canım o benimcerenn;78712 wrote::D oda güzel hakan :D nısanlın duymasın bence :)
Olunurda bir kırgınlık vardır hep gönülde hele hele aldatma söz konus ise belkide düşman olunur...
ya anlamam zaten bu erkekler neden aldatırlar? madem aldatacaksın agzındakı lokmayı yut !
ayrıl esınden veya nısanlından sonra napıyosan yap yanı dımı
ceren erkekler aldatıldıgı ıcın aladatır ama kadınlar neden aldatır asıl onemlı olan bence buna cvb aranmalı ıstersen yapılan son arastırmalara bak kımın daha çok aldattıgının gorursun arastırma sonuclarında soruna cvb bulursun
BU KONU DAHA ÖNCE ACILMIŞTI SANIRIM AMA YİNE AYNI CVEPI VERİCEM
DOST MU KALMADI ESKİ SEVGİLİYİ DOST YAPALIM. ZATEN BU SEVGİLİLER YÜZÜNDEN DOSTUMUZ KALMADI:)
Vallaha dogru söylüyon....a_Lee; wrote: ZATEN BU SEVGİLİLER YÜZÜNDEN DOSTUMUZ KALMADI:)
KESİNLİKLE OLMAZ.EĞER OLSAYDI BÖYLE Bİ SORU KARŞIMIZA ÇIKMAZDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.