Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

İmparator İbo Nizipte Coşkuyla karşılandı

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

kızılaslan tıp merkezi Üye
İmparator İbo Nizipte Coşkuyla karşılandı
Genç parti milletvekili adayı İbrahim Tatlıses parti konvoyu ile birlikte Nizip sanayi sitesinden girip şehir merkezinden Otobüsle geçerken genç parti olarak Niziplilerden oy istedi İbrahim Tatlıses otobüste halka seslenierek siyasi parti bürolarının önünden geçerken dünyada ün yapmış Ülfeti 4 buçuk trilyona nasıl sattınız biz 4 buçuk trilyona İstanbulda daire alıyoruz diyerek Nizipte bir Ülfetiniz vardı onada sahip çıkamadınız diyerek dert yandı. İbo kalabalık araç konvoyu ve vatandaşların yoğun ilgisi karşısında Niziplilere hemşerilerim diyerek selamladı.
Gökhan Dokuyucu Üye
One two There forooo :) en büyük iboooo diye slogan attılar mı :D
Kasım Böler Üye
Ülfet Gıda ve Sabun Sanayi A.Ş, AKP hükümetinden önce özelleştirildi. Son dönemde özelleştirme sonrası el değiştirdi. Eğer Tatlıses'in kastettiği bu ise ve AKP hükümetine atıfta bulunmuşsa yanılmış.

Ayrıca siyasilerin arpalığı ve adam yerleştirme işinden başka her yıl kendi bedelinden daha fazla zarar eden bir tesis özelleştirilmeyip te ne yapılacaktı, özelleştirilmeye neden bu soğuk bakılıyor anlamış değilim.

Ben Kazakistan'da iken 500 bin metrekare alan üzerinde 100 bin metrekaresi kapalı olan traktör fabrikası 60 bin dolar gibi sembolik bir rakama satıldığında ülkede bayram havası esmiş bu kamburdan kurtulduk diye bölge insanları sokağa dökülmüştü, buna benzer örnekler çoktur.

Dün akşam tesadüfen bende gördüm, yüzünde kaybetmişliğin endişesi ile birlikte, ne işim var buralarda der gibi hava vardı...
ilkaytrade Üye
herkes biliyorki ibrahim tatlıses dokunulmazlık zırhına bürünmek için bu seçimlere katılıyor.
ama ne yazıkki adresi yanlış seçti, yada diğer partilerden yüz bulamadı ki büyük ihtimalle öyledir.
Geçen gün gazetede okudum, talep ettiği bakanlık Kadından sorumlu devlet bakanlığıymış. :)
waaaayyy başımıza gelenler, yada kadınların başına gelenler,
Hani ne demişler HIYIRLISI olsun. :D :p

Parkta oturup mangal yapmadımı ibraaaam abimiz.

selmalar,

ilker
ilkaytrade Üye
haaa sahi kasım beyin değindiği konuya bende değinmek istiyorum.
ÖZELLEŞTİRME ;
Bugün özelleştirme ile yapılan şeyler tamamen devletin verimliliği ile alakalıdır. Bankamatik memurlarının ve işçilerinin nafakaları kesilince böyle oluyor.
ben özel sektörde 14 yıl çalıştım ve çalıştığım 2 fabrika benim çalıştığım dönemlerde yabancılara satıldı veeeee patron ******ları yabancılar geldiğinde atıldı bir tek sadece işini gerçekten yapan benim gibi 3-5 gibi kaldı ve kadromuzu kurduk,çok şey öğrendik.
Özelleştirmede bence en önemli olan ULUSAL GÜVENLİK'tir özelleştirmede bir tek BOR madenleri işletmelerinin özelleştirilmelerini eleştiriyorum ama buda o dönemin iktidarının iş bilmezliğinden oldu,özelleştkten sonra herkes BOR madenlerinin ne kadar öenmli olduğunu öğrendi niye onca yazı -eleştiri ve bor madeninin önemi özelleştirmeden önce yapılmadı
Dediğim gibi ulusal güvenliğe etkelemediği sürece ÖZELLEŞTİRMEYE EVET. Banakmatik memur ve işçileri ayıklanmalıdır bence

Selamlar

İlker
dervisdörtbudak Üye
Türkü falan söyledimi..?
Kasım Böler Üye
Bildiğim kadarıyla Nizip sanayi kavşağından girerek, şehiriçi ana cadde, partilerin önünden geçerek durmadan gitmiş,
Gökhan Dokuyucu Üye
one, two,there, foroyu söylemiş olabilir :D
Huzi Üye
valla ibraam abimiz akp'den adaylığını koysaydı kesin ona verirdim oyumu...
pala Üye
Halbuki herkes kendi alanında başarılı olsa ve devam ettirse, İbrahim efendi ne işin var senin politika ile.
Mustafa Bilici Üye
pala;78122 wrote:Halbuki herkes kendi alanında başarılı olsa ve devam ettirse, İbrahim efendi ne işin var senin politika ile.
doğru söze ne denir ki...
HakanSahin Üye
hoşgelmiş sefa getirmiş :)
niziplifenerbahceli Üye
mustafabilici;78129 wrote:doğru söze ne denir ki...
Türkiye'nin koca "kral ibo"su bile siyasete soyunduğuna göre ters giden birşeyler var size katılıyorum
muratciloglu Üye
valla arkadas ekmegi kulagına depme budur işte sırf genç partiden adaylık koydugu için dinleyici kesimi bile azalmıştır allah insana akıl vermiş tatlısese burda istanbulda bu parti ile meclise giremez
niziplifenerbahceli Üye
Olaylara bakış açısı önemlidir.
Sen hayran kitlesi açısından değerlendiriyorsun belki ama unutmaki, Türkiye'de Aziz nesin'in dediği gibi belli bir %delik kısım, bilinçsizce oy kullanıyor ibrahim tatlısesin hayranlarından bile birçok kişi sırf ibrahim tatlıses o partide diye bile ona verir.

Ben buna inanıyorum ki Nizipte bile birçok kişiye rastladım bu şekilde ben ibrahim tatlısesciyim diyor. Her ilden bu şekilde en basitinden 100 oy çıksa Türkiye geneline baktığında yine yine oy katkısı olur.

Bilinçsiz yada bilinçli kullanılan oylardır orası bariz ortada. Demek istediğimiz halkımızın büyük kısmı Parti tutmayı Takım tutmaya benzetiyor. Henüz ideolojisini bile bilmediği partilere aşık olmalara, Kurulalı 5 sene olan partilere hayranlık duymaları ki 5 sene önce kurulan bir partiye çalışanlar diğer partileri yerin d***** vurruyorlar halbuki 5 sene önce kendileride o partilerin birinde görev almıştır yani Türkiyenin ekonomisi bir zamnalar kötü ise Bunun sebeplerinden birileride onlardır. Ama bunu kabullenen kimse yoktur.
Mustafa KANAL Üye
Hayırdır ne işi varmış İbonun Nizipte.Valla ben 33 yaşındayım daha kendimi bildim bileli İboyu Nizipte görmedim.Vardır bir çıkarı yine.Yoksa Gençleşmeyemi gelmişş. Boşuna bence. Çünkü Türkiye nufusu zaten Genç nufus.
Subutay Üye
Bana göre AKP'nin en önemli icraatı özelleştirme hamleleridir. İbrahim Tatlıses bence boşuna serzenişte bulunmuş. KİT'ler artık birer seçim kozu olmaktan çıktı. Kimse kimseden sana şurada burada iş bulacağız diye oy isteyemiyor. Ne güzel.
Huzi Üye
Nizipli_subutay;78314 wrote:Bana göre AKP'nin en önemli icraatı özelleştirme hamleleridir. İbrahim Tatlıses bence boşuna serzenişte bulunmuş. KİT'ler artık birer seçim kozu olmaktan çıktı. Kimse kimseden sana şurada burada iş bulacağız diye oy isteyemiyor. Ne güzel.
pardon sen kimsin...hem sana soran mı oldu...:mad:
DavutYILDIRIM Üye
valla ibo Nizipe geldiyinden hic haberim yoktu ne zman geldi
niziplifenerbahceli Üye
bir geldi pir geldi ortalığı zerzeleye verdi gitti. Birçok Nizipli konuşuyor hiç kulak misafiri olmadın mı
ibrahim1015 Üye
nasıl güzelmiydi kutlaması . keşke bende olsaydım daha hiç görmek kısmet olmadı ibrahim bey'i . düşünce ve girşimine saygım var. hakkından hayırlısı kim ise o olsun.:'( artık üzülmek istemiyoruz.
Subutay Üye
Senin Fotobiyografini hazırlayan kişi Sayın Kuzey F hazretleri... :D:D:D
Huzeyfe;78369 wrote:pardon sen kimsin...hem sana soran mı oldu...:mad:
reis bey Üye
ALLAHINI SEVERSENİ BU AKPYİ SAVUNANLARIN NE MENFEATİ VAR ONU ÇOK MERAK EDİYORUM GELİN MİLYONLARCA İNSANIN GÜNAHINI ALMAYIN OYUNUZU AK PARTİYE DEĞİL HAK PARTİ MHP YE ATIN...BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK BAŞTAN YAZAYIM İŞ SENİN NE MENFATİN VAR SORUSUNA GELECEK....
ibrahim Üye
Hani nerde hak parti
telefoncu fevzi Üye
reis bey;78547 wrote:ALLAHINI SEVERSENİ BU AKPYİ SAVUNANLARIN NE MENFEATİ VAR ONU ÇOK MERAK EDİYORUM GELİN MİLYONLARCA İNSANIN GÜNAHINI ALMAYIN OYUNUZU AK PARTİYE DEĞİL HAK PARTİ MHP YE ATIN...BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK BAŞTAN YAZAYIM İŞ SENİN NE MENFATİN VAR SORUSUNA GELECEK....

ağa senin mhp de bir menfaatin mi var ? :D

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim