Nizipteki Muhtarlardan il Tedaş Müdürüne Plaket Niizpli Muhtarlar İl Tedaş Müdürüne bir plaket verdi. Türkiye muhtarlar derneği ve Nizip istasyon mahallesi Muhtarı Dede Kılıç yaptığı açıklamada, Nizipli muhtarlar olarak il Tedaş işletme Müdürü Ali Akbağa yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine bir plaket verdiklerini söyledi. Dede Kılıç il tedaş Müdürü Ali Akbağın Nizipe yaptığı başarılarını takdirle karşılıyoruz yaptığı başarılı çalışmaların devamını diliyoruz şeklinde konuştu.
ya bu nasıl millet anlamıyorum. hergün elektirik kesintisi yaşıyoruz hemen hemen, bir damla yağmur düşse millet elektirikler kesilecek endişesine düşüyor Sizde gidin plakjet verin. Eyvallah siz yorum ben diyorum bu ülke niye tersine gidiyor böyle işini yapamayanlara plaket vere vere artık başarısız çalışmayı onların gözünde başarılı bir çalışma gibi gösteriyorsunuz ve alışıyorlar.
Unutmayın Japonyada çok kuvvetli fırtınada evlerin çatısı bile uçmuş o halde bile Elektirikler 15 dk kesildi diye halk ayaklanmış. Ama bizimkiler artık alışmışlar plaket veriyorlar üstüne birde aferin devam edin
Neden vermişler plaketi? Bi daha elektrikler kesilmesin elektronik vede elektrikli cihazlarımız bozulmasın diyemi..
Avrupa daki bazı ülkelerde; Fransa, Almanya İspanya ve İngeltere vs oradaki vatandaşlarımız daha biz kendimizi bildik bileli elektrikler hiç kesilmez diyor.Bizim buralarda, olagünüstü durumlar hariç diyorlar. Bizim Türkiyede ise canı sıkılan elektriği kesiyorr. Bu nedir böyle anlayan varmıı. Varsa anlatsın bizede, bilelimm...
boroboro;78701 wrote:ya arkadaşlar kımse keyfınden elektıgı kesmıyor..kesmezzzzz..arızadan kesilir..alt yapı yetersizliğinden kesilir..yatırım eksıklıgınden kesılır.. hatların sebekenın yetersızlıgınden kesılır. bilinç siz kullanmadan kesılır..10 yıl önce şimdiki kullandıgınız elektronık esyalar varmıydı..su ankı sebeke ler en az 20 yıllık..elektırk olmayınca kesılınce sıkayet edılıyor..ama elektırk sebeke yenılenmesınde bı dırek dıkılınce benım evımın önune dırek dıkmeyın olur..nerden gidecek bu sebeke onu dusunmeyız..bırazcık kendımıze muslumanız...
Peki kardeşim haklısın, Peki neden buna bir çözüm bulmuyorlar.İnsanları karanlığa gömüyorlar çokmu zor, bir iş şebekeyi yenilemek..Bilinciz kullanıyo diyosun. Adam boştan yere para ödemeyemi heveslii
bilinç siz derken...yenı bı yer acıyosun tedaş la kurulu gücün 3 kw 5 kw olarak sözleşme ımzalıyon sonra kılıma takıyon ısıtma takıyon güç artısı yapmıyon...senın yaptıgın tadılat tan ek olarak koydugun cıhazlardan onun güç artısından TEDAŞ ın haberi yok..oraya bı tarafo koyuyor abonelerın sözlesme ımazladıgı güclerin toplamına göre...ama herkes ek ılave cıhazlar koydugu ıcın bu trafo zamanla yeterlı olmuyor..arızlara neden oluyor..
hani elektrik kesintisi ayda bilmem kaç saatı gecmeyecekti.tedaş kafasına göre kesinti yapmayacaktı,kesintiden önce haber verileçekti bunlar yasa ile belirlenmişti ama hepsi boş iş burası turkiye benim beyaz dediğime sen kara dersin gemiyi yürütürsen kaptansın muhtarlarda bunu yapmış çalışanı ödüllendirmiş ne diyelim
arızadan alt yapıdan bahs ediyorsunuz ama tedaş halktan almış olduğu elektrik paralarını gününde istemesini biliyorda bunları tamamlamasını mı bilmiyor.evet eskiden bu kadar tasarruf yoktu ama millettende bu kadar çok para da toplanılmıyordu.neyse verilen plaketin yersiz olduğunu düşünüyorum sadece menfaatçiliktir bu