Okul Arkadaşların Burada

İnegöl ve İstanbul spordan Selamın Aleykum

nizipli_cenk Üye
Selamın aleykum.......Baba tarafım Nizipli anne tarafım İnegöllü...Aile İstanbul'da,Ben İnegöl'de Üniversite okuyorum.....Site'yi Nizip Belediyesi'nin sitesinde gördüm.......Aranıza yeni katıldım umarım iyi anlaşırız......
sakalli0727 Üye
aleykim slam aleykim selam hoşgeldin kardeş.oglum abine çay söyle surdan:=))hele analt nerelerdesin sen.aramıza gelemene sevindik böyle sıcak karsılarlar diger arkadaşlarda seni.arasıra bazı tatsızlıklar olacaktır ama muhtac oldugun kudret:=))hoşgeldin
nizipli_cenk Üye
çok teşekkür ederim kardeşim.........Ben şu an dediğim gibi İnegöl'deyim.....Üniversite okuyorum.....................Nizipli hemşerimle iyi anlaşıcam tabi.......................
Huzi Üye
Abicim öncelikle hoş geldin .... Sitemizi ve içinde bulunanları çok seveceksin,buna eminim... Nzipli hemşerilerinle anlaşabilirim konusuna gelince,garanti veremem,ama agresif yapıya sahip üyelerden uzak durduğun sürece ,bu dediğin şeyi yapman kolay olacaktır...Sana bu nasihati yapmamı gerektiren şeye gelince,bir zamanlar bende moderatördüm,yani bu sitenin şura heyetinden... Kader-i ilahi beni normal bir üye yaptı.. Ama halen moderatörlük ruhunu kaybetmediğim için size bir hoş geldin deyip,nasihat etmek istedim.. Tekrar hoş geldiniz....Sizin gibi üyelere ihtiyacımız var... (inşallah ADMİN bu yazımı okur...)
ibrahim Üye
Huzeyfecim üye istatistiklerinde sen halen moderatör olarak görünüyorsun yanılıyormuyum yoksa, bildiğim sadece serbest kürsü kaldırıldı...
asi ve mavi Üye
CENK ABİM SLM ALEYKÜM ARAMIZA HOŞGELDİN İNŞAALLAH SENİN VE SİTE İÇİN HAYIRLI OLUR GELİŞİN...
nizipli_cenk Üye
Hepinize sonsuz teşekkürler.......... Huzeyfe kardeşim modluk önemli birşey değil yaa........İnsan'ı değiştirmez yani........
Huzi Üye
alıntı: "quote" Nizipli_cenk demişki: Hepinize sonsuz teşekkürler.......... Huzeyfe kardeşim modluk önemli birşey değil yaa........İnsan'ı değiştirmez yani........ Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsın... Şu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduğundan beri,bi havalara girmiş,bi havalara girmiş ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiş... Metalin böyle sempatik duruşuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtımdan indirildiğim günden beri saçmalamaya başladım.. UNUT GİTSİN....
sakalli0727 Üye
cenk kardesim.bak benim yerime ayri tut diger arkadaşardan.ben senin selamini ilk aldım burada:=))huzeyfeyle metal acaba alsak mı almasakmı diye düşünürken ben terettüd etmedim aldım.sonra bunlar geldi:=))(ayrıca huzeyfe ve metal kardeslerim umarim kırılmazlar kücüktende olsa takilmalarıma)sevgiler saygılar
nizipli_cenk Üye
iyi de ne bu böyle anlamadım...........rekabet gibi??? ti Huzeyfe bende bir hevesle forum sitesi açtım adminim ama artık hevesim kalmadı.......
Huzi Üye
Waaaaaw...demek adminsin... Ben bu sitede admin olsaydım,neler yapardım neler...?
ibrahim Üye
anlatsana bi huzeyfe neler yapardın merak ettim bak şimdi :-))
Huzi Üye
Siteyi maviye boyardım.... Heh heh...!!!
nizipli_cenk Üye
Huzeyfe kardeş sen galiba bunalımdasın bu mod olayı yüzünden.....Gerek yok be kardeş böyle şeylere......
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
alıntı: Huzeyfe demişki: alıntı: Nizipli_cenk demişki: Hepinize sonsuz teşekkürler.......... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı] Huzeyfe kardeşim modluk önemli birşey değil yaa........İnsan'ı değiştirmez yani........ Ya abicim sen bilmezsin...öyle hava verirki,anlayamazsın... Şu bizim bi tane AKHENATON var,herif mod olduğundan beri,bi havalara girmiş,bi havalara girmiş ki,sorma... Selam vermekten bile aciz duruma gelmiş... Metalin böyle sempatik duruşuna bakma,hele mod oluversin,ondan sonra bak... Neyse ya,tahtımdan indirildiğim günden beri saçmalamaya başladım.. UNUT GİTSİN.... huzeyfe'm benim sen de amma abartmışsın ha:)) biz mevki makamla modlukla adminlikle değişecek insanlarmıyız? walla sen yazana kadar ben mod olduğumu bile unutmuştum:)) şaka yaptığını biliyorum ama bende şimdi bi şaka yaparsam siteden kaçarsın ha:)) sana daha önce de söyledim: senin hakkında hiç kimsenin bilmediği bişey biliyorum:))
Huzi Üye
söylemeyen akhenaton gibi olsun,hade bakem.....Heh heh heh...
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
:)) kıyamam sana

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim