Resim kaynağı Geçenlerde parkta yürüyüşe çıkmıştım,gençler yolumu çevirip,bazı şikayette bulundular. Şikayetleri şöyle idi: Stadyum yanına yapılan çalışmalardan dolayı,basket ve voleybol oynayacak yerimiz kalmadı,yönünde idi. Askerlik şubesi yanına futbol.basketbol,voleybol sahalarının yanısıra,wc ve soyunma odaları yapılacağını belirtmeme rağmen,gençler ;oranın bu semptte oturanlara uzak kalacağını beyan ettiler. Hatırladığım kadarıyla haberg isimli bir üyemizde bu konuda yakınmıştı. Durumu sayın başkanımıza ilettim,başkanımız gençleri haklı buldu ve , imar müdürümüz Latif beye gereğinin yapılması yönünde talimat verdi. Stadyum ve kapalı spor salaonu arasında kalan boş arsaya ,basketbol,voleybol ve minyatür kale yapılacaktır. Genç kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun diyorum,saygılar sunuyorum.
O bölge artık Nizipin sosyal tesisleri gibi görülüyor, yine bu alanda böyle faaliyetler olması çok güzel artık haberg kardeşimizle bir basket maçı yaparız :-))
Peki Orhan Abi askerlik subesinin arkası ne olacak belediyemizin imarında orası için planlar ne...
babacancan abi, sırf yorum yazmış olmak için değilde konu ile ilgili bişeyler yazılsa daha hoş olur. belki bişeyler anlatmak istedin ama eminim kimse anlamamıştır..
buyur burdan yak.... derken, kastın ve anlatmak iastediğin ne açıklayabiilirmisin...
hadi bakalım,ben Nizip'e dönene kadar oraları adam akıllı bir halegetirinde ben de gelip rahat rahat gezineyim oralarda tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink [Eksik eski medya kaydı] ellerinize saglık şimdiden.İzmir den selamlar
Demhat kardeşim ilçemiz her geçen gün biraz daha farklılaşıyor, tabiii bu iş bazı arkadaşların istediği gibi haa deyince olmuyor tabii ama bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada belli bir plan çerçevesinde olacağını tahmin diyorum...
İnşallah daha iyi olacak ama bunu kişi ve ya kurumlar üzerinden bekleyerek değilde hep beraber bişeyler yapılırsa eminim az zamanda çok iş ve güzel şeyler ortaya çıkacaktır...
Sevgili DEMHAT, seni çok özleyeceğiz bizleri yazılarından mahrum etme. Eminim görev alacağın kurumda senin gibisi nadir bulunur.Kendine çok iyi bak sevgili kardeşim.
sayın belediye başkanımıza müteşekkiriz.Yöneticiliğinin hakkını vermeye çalışan birisi.Ben şahsen tanımıyorum sonuçte memleketimizin insanı ama göreve başladığı andan şu zamana kadar yaptığı çalışmalar kayda değer.Her beşer gibi o da en nihayetinde o da bir insan hata yapabilir inşallah bundan sonra göreve gelecek başkanlarımızda aynı zihniyette hizmetlerine devam ederler.Makam geçici hizmet kalıcıdır temasıyla hareket ederler.Fıstık ve zeytin konusunda başkanımız bir çalışma yapabilir mi?tanıtım, çiftçileri bilinçlendirme v.s bunun dışında belediye bünyesinde meslek edindirme kursları hakkında bir organizasyon var mı?Duyduğumuz kadarıyla NİZİP'E doğal gaz çekilecekmiş buradan bir istihdam yaradabiliriz.Başka yerlerden işci geleceğine kendi adamımıza bir ekmek kapısı çıkar.Sadece bir öneri.Saygılarımla.
Haklı eleştirilerimin meyvasını yerken bakıyorumda yüzleriniz gülüyor beyler..... Hanginiz çıkıp ta dedi... "Haklısın abi oraya parkla karışık spor alanı yapılmalı" şimdi Başkan yapacak diye hemen başlamışsınız eyvallahlara.... Boş lafı bırakında şurada biraz eleştiri yapın.... Biraz proje üretin.... Belediye halkı değil, halk belediyeyi yönetir... Bu yüzden eleştirilerinizi esirgemeyin....
haberg muhalefet sirf ya valla takip ediyomda özledende tanıdık geliyor ama ona bi de ben muhalefet yapayım.zaten baskan oturdu pcnin karsisina dediki of ülen off bak haberg olayi yansitti hemen biseyler yapayim yoksa kariyer falan kalmiyacak:=))ama ben cikip diyorum haberg haklisin abi :=))iyiki sen varsin.gönüller bir olsun kimseyi kırmak degil niyetim sevgiler saygılar
HUZEYFE yine konuyu dağıtmışsın yaniiii, bence seni konu dağıtma moderatörlüğüne atamak lazım :-))
Habergcim emin ol senin gibi eleştirmenlere mutlaka ihtiyaç varsite içindebizlerin veya Nizip içindebelediyenin göremediği seyler mutlaka olur bunları belirtmek elbette güzel, böylece dahadoğru şeyler yapılır. Bende senin eleştirinleri dikkatle okuyorum Ancakkkkkkk.............
ben seni Ana muhalefet lideri Deniz Baykala benzetiyorum acaba yakınlığın varmı.
1. sadece muhalefet yapmak için değil kişi veya kurumlara yanlışlarını söylemek için muhalefet yap.
2. yaptığın muhaleftelerin yanında yapılan güzel şeyleride takdir et, eğer güzel bişey yok ki dersen o zaman sana bakış açım değişir... Elbette benim bakış açım senin için önemli olmayabilir ama o zaman sadece eleştirinleri dikkate almam demek istiyorum.
hayirdir insallah ruyamda gordum artik ustum acik mi kaldi neyse, ustte soylenen yerde arkadaslarla beklesiyoruz ne hikmse ruyamda bile soylenen 'basket ve voleybol sahasini' goremedim:)))..
ve otelerden biri yapilacak yapilacak sabredin diyor, sonra diger arkadaslardan itiirazlar yukselirken uyaniyorum kabustan:))
inanin saka degil, ruyama bile girdiniz yahu, "coskunun" dedigi oldu artik "coskuuuuun" diye uyanir oldum!....
sevgili orhan abicim,ben de sizleri cok özledim,iltifatın için teşekkür ederim ve de kalbten inan ki içide bulunacagım kurum için bu minvalde devam ederse gelecekten cok ümitvar olunuz,çok güzel gelişmeler bizi bekliyor memleket adına,sizlerinde calışmaları cok güzel inşalalh devam edecek,gecenlerde antepteydim ama kusura bakmayın ugrayamadım,vakitim cok sınırlıydı.hakkınızı helal edin,başarılar
sevgili huzeyfe kardeşim'e
vakit tamam seni terkediyorum
tüm alışkanlıklardan öteye
yorumsuz bir hayatı seciyorum
doymadım inan kanmadım sevgiye
eger izmire yolun düşerse beklerim misafirim ol,ves-selam
Bazı arkadaşlar benimle dalga geçercesine yazılar yazmış.... Ben onlardan teşekkür bekliyordum ama ben onlara bu tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum.... Ne zaman adam oluruz... "Bir işe ciddi baktığımız zaman" :D :D
olaya ciddi bakmak fotogrraf makinanın markasıyla övünmekse tabiki haklısın.ama gerçekten teşekkür ederim sana.eger bu olay da katkın olduysa teşekkürler.ben dalga gecmedim sadece saka yaptım..
Aslında bende uzun zamandır Nizipte bulunmuyorum ne gibi gelişmeler yapıldıgınıda haliyle bilemiyorum ama bahsettiginiz yer gençler için çok küçük gibi geliyor bana bence nizibe bi gençlik tesisi lazım içinde çok geniş kapsamlı masa tenisi, interner cafelerin, kitap okuma salonunun ,bunun gibi daha bi çok activitenin bir arada yapıla bilecegi bi yer.inşallah ilerde bir gün bu söyledigimiz olur ve gençlerin gelişimi ve ilerde hayatlarında kendilerine profesyonel anlamda devam edecekleri bir alan belirlemeleri için mükemmel olacaktır.Ayrıca dem hat kardeşim bizde seni seviyoruz .
Muhammet beratı tanımamak ne garip sey.....
Sen OSMAN'a bakma,büyükler bir şeyler yapmaya çalışıyor bende sadece yapılanları ve yapılacakları sizlere ulaştırmaya çalışıyorum,ben başka birşey değilim,olamamda...