valla helal olsun bu sitenin bu huyunu çok sevim zaten konuyu dagıtmada üstümüze yok...
allah nazardan saklasın....herşeye hayır konuyu dagıtmaya evet...
asi bir ara ben temizlerim arkadaşım, bende farkettim konunun dağıldığını fakat silinmiş diyen olur diye dokunmadım. Sen meark etme bikaç gün sonra temizlik yaparız
yok admin abi silme allah razı olsun da ben bu arkadaşları böyle seviyorum...zaten kötü bi niyetleri de yok onlarda olmasa bizim özyurtlular gelmiyo zaten..ilginden dolayı teşekkür ederim allah başımızdan eksik etmesin seni....
Allaahhhhh arkadaşlar konuyu dağıtmak serbestmişş duydunuzmu...
Hadi huzeyfe çabuk gel surayı senle beraber darmadağın edelim, gerçi bana gerek yok huzeyfe zaten tek başına darmadağın eder ama :-)))
asi ve mavi bi özyurtlu gelirse davul zurnayla karsılayacakmış.tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.bizde kendisini yanlız koymayalım dedik.ama istemiyorsa gideriz.yanlızlıgıyla başbaşa kalır:=))
yok sakallı abim sakın gitmeyin haaaa...hem artık özyurtlu gelsede konuşmayacam onlarla ben gerçek dostlarımı anladım herzaman diyorum iyiki varsınızzzz.....
ışıklı kardeşim zaten okulumuz yeni bende ilk mezunuyum..umarım seni tanımıyorumdur attıgın özel msjda biraz tehdit kokuyo sanki kelimelerine dikkat et..
merak etme ben okulumu en iyi şekilde temsil ediyorumm...begenmiyosan sen tekrardan özyurt okullarıyla ilgili bişey açta kaç kişi gelecek görr..umarım aynı yıl mezun olmamışızdır...
yok kimse gitmesin önemli olan gönüllerin özyurt lu olması ve bence herkes burda özyurt lu
ARKADAŞLAR ASLINDA BEN SİZİ Bİ KONU DA RAHATSIZ ETMEK İSTEDİM SİZDEN RİCAM NİL GÜLSÜM GÜL ÜN SON MAKALESİNİ OKUMANIZ BİRAZ UZUN AMA OKUMAYA DEĞER BENCE ....
SAKALLI ABİ Bİ ÖZYURTLU YOK DERKEN BÜYÜK İHTİMAL BENİ GÖRMEDİN BEN YEŞİL YA ÖZYURTLUYUM HEMİ DE OLUR MU HİÇ Bİ ÖZYURT LUN YOK DEMEK ASİ VE MAVİ YE :))) BAK ONUN YEŞİLİ VAR DİMİ ASİ VE MAVİİİİİ ?
BU ARADA IŞIKLI SEN HANGİ YIL MEVZUN OLDUN?YADA İLK Mİ İKİNCİ MEVZUN MUSUN ?
NEYSE HERKES KENDİNE İİ BAKSIN ALLAH A EMANET OLUN (AEO)
oo asi mavi demek bizi hatırladın, şimdi senin özyurtlular gelmeye başladı bizi atarsın bi kenera...
Haa bu arada Huzeyfeyi sakın bekleme buralara, o mod olduktan sonra uğramaz böyle konulara, bir hava bir hava ki sorma :-))