Helal olsun size gündemide üyeleride iyi etüd etmişsiniz. Her gün bakmadan gülmeden edemiyorum. Ellerinize vede emeğinize sağlık. Bizim ekip bir çiğ köfte yaptı sizin onlara yapmadığınız kalmadı :D Cumalinin parmağından tutunda Gökhana Metale Subutaya hatta ve hatta Orhan kardeşimize kadar onlara karikatür espirileri ile iyi göndermeler yapıyorsunuz. Bir akşam köfte partimize gelin katılında onlarda sende kurtulun :D:D:D:D . Yeni karikatürlü espirilerinizi bekliyorum....
Kusura bakma çoşkun abim dediğin gibi hayırsız çıktık biz:( ama ben haftanın 5 günü halfetideyim hafta sonuda seni göremiyorum zaten hiç bir toplantıya da gelmiyorsun:) inşallah orhan abi ve metal elementinin çiğ köfte sırasında seni görürüm:) hani sen hep derdin ya gökhaannn geniş olmak gerek:) aklıma her geldiğinde tebessüm ediyorum... Selametle...
Tarhan abim kim söyledi size metalin ikide bir arayıp yengeye rapor verdiğini:D -ibram orda kız varmı -bilmem vardır belki -çabık gel buraya gözü körolasıca -şey ya çiğ köfte... -gelip seni o çiğ köfteye kafanı sokarım gel dedim merrett --hınnn gelim tamam tamam:( gibi bir telefon görüşmesi vardı ama duymadım tüm bunları, yüz halinden anladım:D