Genç Muhabbet
kendini dışarda tutmuşsun
ama sen herkese lakap bulup kendine bulmayınca sıkıntı olacak.
Tamam karikatür espirisi için tamam ama bunu hem genelleme yapmamak hemde insanların istemeyeceği bir duruma girmemek lazım.
Siyaset bizim hemşehriliğimizi ve arkadaşlığımızı etkilememeli.
80 den önceki benimle aynı fikirde değilsen
aynı sokakta aynı bakkalda aynı işte olamayız
düşünce yapısına hayır diyeceğiz. Farklı düşünebiliriz ama şiddet hakaret ve aşağılama etmeden konuşabilmeli ve bir arada olmayı içimize sindirebilmeliyiz. Çünkü hükümeti yıkmakla devleti yıkmak aynı şeydir.
Hükmetleri seçimle getirip seçimle götürmeyi de öğrenmemiz lazım.Kupmas alavere dalevere iftira durumunda gerçekle yanlış aynı kefeye girdiğinden. Kaos nedeniyle gerçeği de ayırt edemeyecek psikolojiye gireceğimizden asla dış müdahale ve toplum mühedisliği oyunlarına hem girmemeli hemde etrafımızı bundan korumalıyız.
Öyleyse bende onunla beraberim...
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
Sende bilmiyormuşsun ya ! Allah'ın safıM.KÜÇÜK;287413 wrote:Ohoo sen baya siteden ayrı kalmışsın hacı..Felo, bizim bildiğim Fatih SOYARIK isimli sufi ya işte.:)
Beni nasıl da tanımışsın :DRamazan Tarhan;287422 wrote:
artı kendine de bir lakap yazman lazım dı.Ramazan Tarhan;287420 wrote:felo-felsefe
fosi-fosiyarik
hido-didayet
şıh-Müslüm akpek
yancı-emrah
menes-maho
..............
sözlük bu kadar...admine de kısaca "ado" mu desek acaba :)
kendini dışarda tutmuşsun
kısaca bana "tarhan" diyebilirsiniz osman bey.. :)
ben ramazan kardeşim diyorumRamazan Tarhan;287427 wrote:kısaca bana "tarhan" diyebilirsiniz osman bey.. :)
Tamam karikatür espirisi için tamam ama bunu hem genelleme yapmamak hemde insanların istemeyeceği bir duruma girmemek lazım.
düşünce yapısına hayır diyeceğiz. Farklı düşünebiliriz ama şiddet hakaret ve aşağılama etmeden konuşabilmeli ve bir arada olmayı içimize sindirebilmeliyiz. Çünkü hükümeti yıkmakla devleti yıkmak aynı şeydir.
Hükmetleri seçimle getirip seçimle götürmeyi de öğrenmemiz lazım.Kupmas alavere dalevere iftira durumunda gerçekle yanlış aynı kefeye girdiğinden. Kaos nedeniyle gerçeği de ayırt edemeyecek psikolojiye gireceğimizden asla dış müdahale ve toplum mühedisliği oyunlarına hem girmemeli hemde etrafımızı bundan korumalıyız.
Le milleti bu konu içinde germeyin. Ramoya Ramo diyoruz işte. Taro mu desek ?
Lakaptan başlayarak buraya nasıl geldin hayret...La yoksa Tarhan efendi illegal faaliyet içerisinde mi .:)felsefefe;287428 wrote:ben ramazan kardeşim diyorum
Öyleyse bende onunla beraberim...
Düz Lise mezunu senin gibi saçmalamıyor bari...Hem ben ön lisans okuyorum.felsefefe;287419 wrote:,
:) Hu ha ha Felo benim
felsefeden türetmiş.
Düz Lise mezunu bir adam ... meselere böyle bakar. :)
Ben hiçbirşey anlamadım desem..:(
Beyin Error...
Beyin Error...
sen bi ara "rezzan" diyodun..tabi ozaman rezzan saraf bu kadar meşhur diil di :)xxhidayet;287502 wrote:Ben hiçbirşey anlamadım desem..:(
Beyin Error...
Demek ki demem de bir hikmet-i Ali mucip varmış. Rezzan kardeş :DRamazan Tarhan;287503 wrote:sen bi ara "rezzan" diyodun..tabi ozaman rezzan saraf bu kadar meşhur diil di :)
Hahahahahahaaaaaa. Bu bokunu çıkarma diyen bizim hacı admin mi yoksa :) :) :)
Gerçekten boku çıktı
Hahahahaaaaa süper olmuş ya le :)
Yukarıdaki zarfta ne yazdığını söyleyeyim mi :DRamazan Tarhan;287697 wrote:
"Yukarıdaki zarfta ne yazdığını söyleyeyim mi :D"
evlat..yanıldın...mal varlığımdan sana zırnık bırakmadım... :)
evlat..yanıldın...mal varlığımdan sana zırnık bırakmadım... :)
Ama açıımmm :(Ramazan Tarhan;287735 wrote:
Mehmetle ümreye gitseydin
Valla götüren de olmayacağına göre ömrümde oralara gitmeye vefa vermeyecek sanırım..Sadece hayal işte..müslüm akpek;287816 wrote:Mehmetle ümreye gitseydin
Birden fazla gidenler aslında birilerini gönderse yada yanında götürse bence daha çok sevaba girecekler.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.