Evet şimdiki zaman en güzel zaman.. En azından nohut dürümünü yiyebiliyoruz..Ramazan Tarhan;285408 wrote:
Her ne kadar şu aralar ısmarlayan olmasa da.. :(
Görüntülenme: …
Evet şimdiki zaman en güzel zaman.. En azından nohut dürümünü yiyebiliyoruz..Ramazan Tarhan;285408 wrote:
Babacım öğrensen n'olur ki.. bi tarafın mı eksilir?müslüm akpek;285432 wrote:Yavaş yavaş arap alfabesine mi alıştırıyorsun bizi
Heheeee evlat ben biliyorum merak etme rahmtli babam öğretmişti.xxhidayet;285436 wrote:Babacım öğrensen n'olur ki.. bi tarafın mı eksilir?
Türk alfabesi dışında hiçbir alfabeyi tanımam.M.KÜÇÜK;285438 wrote:Yine anlamak istediği yerden anlamış, orada Osmanlı Türkçesi yazıyor.:)
Türk alfabesi ve ya Latin Alfabesinden mi bahsediyorsun. babacım?.müslüm akpek;285445 wrote: Türk alfabesi dışında hiçbir alfabeyi tanımam.
Seninki de hazır ilk görüştüğümüzde takdim edeceğim :DM.KÜÇÜK;285490 wrote:
Ya hep ya hiç sen bilirsinRamazan Tarhan;285547 wrote:
sana katılıyorum abim :)M.KÜÇÜK;285563 wrote:Zaten bu hido'nun şansı olsa anası onu kız doğururdu ... :) :) :)
Ooooo..deme keyfime o zaman..Ne Ankarası ne uğraşması..yer içer yatardım valla ;)Zaten bu hido'nun şansı olsa anası onu kız doğururdu ... :) :) :)
Ya var ya sen de konuşmazsan şişerdin di mi gıcık bacı :Dsana katılıyorum abim :)
ama şanslı bizler varız yanında değilmi?
Senden bana hoş bir seda kalsın babacım..;)![]()
hangi küçükoğlan :) :) :)felsefefe;285580 wrote:benim küçük oğlan sen ölürsen kredi kartını ben alırım diyor.
:)
kredi kartım yok ki hepsini geri verdim.M.KÜÇÜK;285612 wrote:hangi küçükoğlan :) :) :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.