Ben burdaki "sürü" yü anlamadım Mahmut abiii?!..M.KÜÇÜK;283389 wrote:Vakıa bir sürüde seveni var bu sitede kanımca, o yüzden burada malzeme etmem demek istedim...Anladı.
Genç Muhabbet
Cenabı hak azze ve celle hazretleri zaten kıyamette herkese adil olarak neyi hak ettiyse onu verecektir...
Senin bu feryadın "Dondurmam Gaymak" filmindeki sahne gibi..
Hani solcu bir adam içki içtikleri yerde kapitalizm falan diyor masadaki arkadaşları da:
"Buraya eğlenmeye geldik siyaset yapma!.. diyiverince...
O solcu adam çıldırıyor ya..:"Orda siyaset yapma burda yapma..
Cami de yapma, Meyhanede yapma..Kışlada yapma..sokakta yapma.."
:D
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
Münafıksın olum sen :) :) :)xxhidayet;283390 wrote:Ben burdaki "sürü" yü anlamadım Mahmut abiii?!..
Bilmem..öyle mi ?!.. :p :DM.KÜÇÜK;283392 wrote:Münafıksın olum sen :) :) :)
Ver gazı
Leeen Nohut dürümü yiyip
burada baaa laf atın
möim deel.
Ama böyüklerime deel.
burada baaa laf atın
möim deel.
Ama böyüklerime deel.
Osman kaşınıyor bizim maho
Asıl siz bırakın şu mekkeli müşrikler gibi din büyüğümüz şefaatçilerimiz vs. laflarınıda yeyin nohutu kavurmayı işinize bakın...:)felsefefe;283428 wrote:Leeen Nohut dürümü yiyip
burada baaa laf atın
möim deel.
Ama böyüklerime deel.
Cenabı hak azze ve celle hazretleri zaten kıyamette herkese adil olarak neyi hak ettiyse onu verecektir...
Çevir kazı yanmasın ha, vaybe azılı çapulist nelerde söylüyor :) :) :)müslüm akpek;283439 wrote:Osman kaşınıyor bizim maho
Çaktırmaaa :)
ahh ah!....:)M.KÜÇÜK;283549 wrote:Çaktırmaaa :)
"En çok dürüm yiyen Nizibi en çok sevendir.." M.Hido :)
siyasete hayır sokmayalım
müstehcenlik sokmayalım
büyüklere hakareti sokmayalım
ayrı bölüm veya sayfada siyaset yapalım.
ama müstehcen ve büyüklere onu sevenleri rahatsız eden davranıştan uzak duralım
nohut dürüm ve balcan kebabı yiyelim.
müstehcenlik sokmayalım
büyüklere hakareti sokmayalım
ayrı bölüm veya sayfada siyaset yapalım.
ama müstehcen ve büyüklere onu sevenleri rahatsız eden davranıştan uzak duralım
nohut dürüm ve balcan kebabı yiyelim.
Yaw varya, sırf senin yüzünden bir gün bu isteye girmeye yemin edeceğim...
Zoruna mı gitti :DM.KÜÇÜK;283667 wrote:Yaw varya, sırf senin yüzünden bir gün bu isteye girmeye yemin edeceğim...
Kurbanın olayım. Gözünün yağını yiyeyim
azıcık kural olsun. Kızma nolur.
Kendini karşı tarafında yerine koy.
Yemin ederim şahsıma istediğin eziyeti yap.
Gıkım çıkmaz.
azıcık kural olsun. Kızma nolur.
Kendini karşı tarafında yerine koy.
Yemin ederim şahsıma istediğin eziyeti yap.
Gıkım çıkmaz.
Yaw Osman bu resimde ne var Allahını seversen, kime hakaret, küfür ve aşağılama var...Sonra burası sütaş karikatürleri bölümü zaten adı üzerinde karikatür bölümü yani gülme gülümseme bölümü....10.000'den daha fazla üyeye sahip şu sitede şu Müslüm abiden başka kaç tane CHP'li var, kim kırılmış kimin gücüne gitmiş, ortada kırılacak ne var sonra...Adamlar bir AVM'de 3 dakikada baştan başa dolaşan bir araç yapmışlar yaw. Ona karışma buna bir şey deme bu ne ya...Hani hoşgörü hani tahammül...Allah Allah...M.KÜÇÜK;283661 wrote:
Benim niye zorum gitsin ki, bütün bu Türkiyedeki icraatları müslümanlar yapıyor diye sizin zorunuza gidiyor...Sonra o resimde ne var...Allah aşkına söyle ne var...müslüm akpek;283669 wrote:Zoruna mı gitti :D
Kanka bu rayın açılışı ne zaman yapıldı ben hatırlayamadım
Siyaset
Yaw git işine Allahını seversen Osman...Ortada ciddi bir konu olur tartışırsın insanlar kırılırda anlarım dediğini...Bu ne arkadaş...Şu hem İsaya hem Musaya yaranma işinden de vazgeç artık.felsefefe;283685 wrote:Siyaset
Kozlarınızı dürüm gününe saklayın :)
Ortada bir şey yok kardeşim yok,ne kozu...Tarhan kendi çocukluk emzikli resmini kendi facesinde paylaşmıştı bende aldım buraya koydum ona bir kulp, Tarhan ortalarda yok F. Gülenin bir ağlayan resmini Tarhana uyarladık ki orada mevzu tamamen Tarhandı ona da bir kulp...Yukarıdaki resmi paylaştık yok o olmazmış siyaset oluyormuş ona ayrı bir kulp...Ne konuşacağız burada, dürüme gelen varmı akşam ne yedik yarın mönüde ne var....Bunları mı konuşacağız....Onu konuşma siyaset oluyor bunu konuşma büyüklere ayıp oluyor bunu konuşma sevenlere ayıp oluyor... Ne konuşacağız kaldı ki bu bölüm zaten karikatür bölümü yani gülümseme, birbirimize takılma bölümü.Yemin ediyorum sıkılıyorum ha.xxhidayet;283705 wrote:Kozlarınızı dürüm gününe saklayın :)
Yaw ne açılışı abim ya. Allah Allah...Gırgır olsun diye yapmışlardır...Görmüyormusun resim ben fotoşopum diye bağırıyor.müslüm akpek;283681 wrote:Kanka bu rayın açılışı ne zaman yapıldı ben hatırlayamadım
Ya alemsin abicim yaaa..:)M.KÜÇÜK;283719 wrote:Ortada bir şey yok kardeşim yok,ne kozu...Tarhan kendi çocukluk emzikli resmini kendi facesinde paylaşmıştı bende aldım buraya koydum ona bir kulp, Tarhan ortalarda yok F. Gülenin bir ağlayan resmini Tarhana uyarladık ki orada mevzu tamamen Tarhandı ona da bir kulp...Yukarıdaki resmi paylaştık yok o olmazmış siyaset oluyormuş ona ayrı bir kulp...Ne konuşacağız burada, dürüme gelen varmı akşam ne yedik yarın mönüde ne var....Bunları mı konuşacağız....Onu konuşma siyaset oluyor bunu konuşma büyüklere ayıp oluyor bunu konuşma sevenlere ayıp oluyor... Ne konuşacağız kaldı ki bu bölüm zaten karikatür bölümü yani gülümseme, birbirimize takılma bölümü.Yemin ediyorum sıkılıyorum ha.
Senin bu feryadın "Dondurmam Gaymak" filmindeki sahne gibi..
Hani solcu bir adam içki içtikleri yerde kapitalizm falan diyor masadaki arkadaşları da:
"Buraya eğlenmeye geldik siyaset yapma!.. diyiverince...
O solcu adam çıldırıyor ya..:"Orda siyaset yapma burda yapma..
Cami de yapma, Meyhanede yapma..Kışlada yapma..sokakta yapma.."
:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.