Sen bir gelde ben sana bak neler yedireceğim :Demrah63;283169 wrote:müslüm abi bu pazar günü istanbula geleceğim.hayri ustadan bi ziyafet vermezsen elimde daha malzeme çok..sürerim piyasaya vala :)
Genç Muhabbet
Şeytan ayrıntıda gizlidir.Farkındaysanız sodanın ağzı kapalı ;)
hayret....silici abi( felsefe abi) bunu nasıl sılmememis cok sasırdım....:)
Yaw biraz geniş olun...Burada malzeme hoca değil TARHAN...O KADAR KENDİNCE SEVENİ OLAN BİRİSİNE HAKARET ETMEK ASLA AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZ...TARHAN RUSYAYA FALAN GİTTİ KAYIP OLUYOR ARADA, MALUM HOCANINDA AĞLAMASI MEŞHUR İKİSİNİ BİRLEŞTİRİP İNCE BİR ESPİRİ YAPALIM DEDİK....ONDAN SONRADA MEMLEKET NİYE GELİŞMİYOR... :)
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
Üstelik soda bile ısmarlamadı..O resim çektirilirken elime alelacele tutuşturulmuş bir figür.emrah63;283179 wrote:Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Şeytan ayrıntıda gizlidir.Farkındaysanız sodanın ağzı kapalı ;)
.....
Bu kim ya
Aa tanıyamadın mı yaw, bazı arkadaşların okyanus ötesindeki değerli büyüğü...Bir ip ucu vereyim kendisi pensilvanyada yaşıyor :))))))))))müslüm akpek;283272 wrote:Bu kim ya
M.KÜÇÜK;283270 wrote:.....
hayret....silici abi( felsefe abi) bunu nasıl sılmememis cok sasırdım....:)
Bende çok şaşırdım Emrah, şimdiye silinmiştir dedim ama demek ki görmediler...
Aynen reziller
memleketi için ağlamak ayıpsa
bende ağlayayım
gülün.
Peygamber Efendimiz Çokça ağlardı.
Üzülüyorum.
Allah hepimizi af etsin.
bende ağlayayım
gülün.
Peygamber Efendimiz Çokça ağlardı.
Üzülüyorum.
Allah hepimizi af etsin.
valla ben kendimde bir rezillik görmüyorum, rezil görmek istiyorsan aynaya bak...mısır bu vaziyette oraya hiç ağladığını görmedik, suriyeye ağladığını görmedik,arakana, uygur türklerine v.s ağladığını görmedik... Yalandan iki göz yaşı döktü diye de uydurduğu hikayelerede inanır..haşa hz. Peygamberimizi (s.a.v) türkçe olimpiyatlarına geldi diye iftira atan bu adama allah c.c ölmeden evvel tevbe etmeyi nasip etsin.felsefefe;283295 wrote:aynen reziller
bende ağlayayım
gülün.
Peygamber efendimiz çokça ağlardı.
üzülüyorum.
Allah hepimizi af etsin.
Osman silmedi, ben sileyim bari. :)
Hoca efendi bir şahsiyettir. Bence buraya malzeme edilmemeli.
Yaw biraz geniş olun...Burada malzeme hoca değil TARHAN...O KADAR KENDİNCE SEVENİ OLAN BİRİSİNE HAKARET ETMEK ASLA AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZ...TARHAN RUSYAYA FALAN GİTTİ KAYIP OLUYOR ARADA, MALUM HOCANINDA AĞLAMASI MEŞHUR İKİSİNİ BİRLEŞTİRİP İNCE BİR ESPİRİ YAPALIM DEDİK....ONDAN SONRADA MEMLEKET NİYE GELİŞMİYOR... :)
Süper :)
admin;283310 wrote:Osman silmedi, ben sileyim bari. :)
ve memleketin gelişmeme sebebi bulunur :D
Evet ya kimse gelmedi anasını satim.Ramazan Tarhan;283320 wrote:
Çevir kazı yanmasın
Gelsek etimi verecektin sanki..sor bi senin evlat kurban kesti mi?!..:(
Koç yumurtası ayırmış Müslüm baban sana...
Sen gelmeyince kedilere atmış...
Sen gelmeyince kedilere atmış...
Ben deniz fenerine bağışladım :D
Adam haklı, dağılın beyler...:Dadmin;283340 wrote:ve memleketin gelişmeme sebebi bulunur
Neyi :Dmüslüm akpek;283352 wrote:Ben deniz fenerine bağışladım
Evladın aç bi aç sürünsün sen bağışları "yiyici takımları" na bağışla. :(müslüm akpek;283352 wrote:Ben deniz fenerine bağışladım :D
Sana ayırdığı koç yumurtalarını bile bağışlamaz deniz fenerine, değilki kurban :)xxhidayet;283360 wrote:Evladın aç bi aç sürünsün sen bağışları "yiyici takımları" na bağışla. :(
Beni biliyorsun, benim bu cemaat dahil hiçbir cemaatle asla işim olmaz..Vakıa bir sürüde seveni var bu sitede kanımca, o yüzden burada malzeme etmem demek istedim...Anladı.müslüm akpek;283344 wrote:Çevir kazı yanmasın
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.