ammi bence senin oğluna garezin var bol bol yedirip bir an önce tahtalıköye yollamak istin gibime geliy... kurtulma çabası olarak görüyorum yani...:)
Genç Muhabbet
Sen onun esas adının ne olduğunu biliyorsun değil mi:D:D:p
Dayanamaz düşer bayılırsın sonra:p:D
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
amcam gene kızacak...ama güzel resim yaptım :)
Süpersin Emrah...:)
Yeni komşum RAMO ağa dan haberler ; kendisi enson Niğde de Ürgüp peri bacalarında deve yemlerken resimlenmiştir, duyurlur. Ağamız her ne kadar kuzu kesmekte bonkör davranamamışsa da develere yem vermekte bonkörlüğünü göstermiştir, belki de deveyi yemleyip kandıracak ve bize kuzu yerine deve kesecektir , onun için sanırım deveyi kafa kola almaya çalışyor gibimize geldi. :D:D:Demrah63;265796 wrote:
Kuzen her ne kadar Keloğlan gibi olsada , sanırım bir anda kendini Malkoçoğlu Cüneyt zanneti , " yettim evlad " falan diyerekten yetişdi oğlanı kurtadı bizlerden. :D:Dmüslüm akpek;265789 wrote:Yettim evlat buradayım , sen gel istediğin kadar dürüm ye.
"Babam" diyorum başkada birşey demiyorum..;)müslüm akpek;265789 wrote:Yettim evlat buradayım , sen gel istediğin kadar dürüm ye.
Emrak ellerin dert görmesin devamını bekliyoruz
Selamlar
Selamlar
abilerım amcama kuzu degıl deve kestırtırecem kuzu bıttı deve kesmesı lazım bır yıldır kuzu dıyoruz kesmıyor
Emrah , sen merak etme amcan deve de kesmez , kuzu da kesmez , belki culluk keser , yok yok belki de sadece bir horoz keser, onu da kesmez en ucuzcu marketten bir kaç Kg piliç alabilir , bu gidişten öyle gözüküyor .:D:Demrah63;265822 wrote:abilerım amcama kuzu degıl deve kestırtırecem kuzu bıttı deve kesmesı lazım bır yıldır kuzu dıyoruz kesmıyor
Yok yaw onuda yapmaz ben bile umudumu kestim :)
Bende de umut kalmadı.
Yaw , Emrah , sen yine de şanslı olanlardansın , nankörlük etme , taman yorum amcan size buzun üstünde Kayseri pastırması ve sucuk yaptı mangalda Erciyes de unuttun mu , biz henüz onu dahi göremedik . :D:D:Demrah63;265822 wrote:abilerım amcama kuzu degıl deve kestırtırecem kuzu bıttı deve kesmesı lazım bır yıldır kuzu dıyoruz kesmıyor
Onlara pastırma sucuk bize de.. :mad:Neyse.. Ramazan Ramazan birşey demeyeyim hakkımı Bayrama bırakayım..:rolleyes::cool:makin;265849 wrote:Yaw , Emrah , sen yine de şanslı olanlardansın , nankörlük etme , taman yorum amcan size buzun üstünde Kayseri pastırması ve sucuk yaptı mangalda Erciyes de unuttun mu , biz henüz onu dahi göremedik . :D:D:D
Sana ramazandan sonra sadrazam sucuğu ısmarlayacakmış....Hani varya şu cevizli lokumdan :)
Farkındaysan abcim..o dediğini :osadece bana değil, tüm forum ahalisine ısmarladı :rolleyes::eek::eek::eek:M.ENES;265987 wrote:Sana ramazandan sonra sadrazam sucuğu ısmarlayacakmış....Hani varya şu cevizli lokumdan :)
xxhidayet;265988 wrote:Farkındaysan abcim..o dediğini :osadece bana değil, tüm forum ahalisine ısmarladı :rolleyes::eek::eek::eek:
Sen onun esas adının ne olduğunu biliyorsun değil mi:D:D:p
Bu sadrazam sucuğunun resmi var mı
Biz çocukken şekerci Ali amcadan alırdık sandıkların içinde bol büyük cevizli sucukları :)
Bi resmini gösterde ne yediğimizi görelim di mi ama ;)
xxhidayet;266012 wrote:Bi resmini gösterde ne yediğimizi görelim di mi ama ;)
Dayanamaz düşer bayılırsın sonra:p:D
Bu kadar kuzu sözü verip de kesmezsen danalar da senin sözüne itibar etmez Ramazan hocam : -) baksana dana bile "lan olum bak git diyor" . :DRamazan Tarhan;266367 wrote:
Bunlar ölçüm mü yapıyorlarrr yoksa hayvan peşindemi geziyorlar...Tarhan bunlara ölçüm yaptırıyorum diye başka işler yaptırmasın.:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.