YÜREĞİMİZİ SIZLATTIN YAA :eek:xxhidayet;262806 wrote:Ya Fatih abim aklımızdan geçenlerin tercümanısın valla..
Zaten yaz geldimi babam mutlaka bir yerlere gider. Eee.. malum kankisi uğramazz Türkiye ye..
Menes adlı üye zaten memur..;) tatil tatil..
Rezzan Tarhan gelsede habrimiz olmuyor. Hep gece yarısı yüklüyor fotoları.
Yiğenini de attı dağ başlarına.. Dğer üyeler sesiz sakin sukun eylemekteler.. bir ben bir de sen..;)
Genç Muhabbet
Lan bırak dalgayı işler ne alemde.
:(:(:confused:;)
usta altını ateşle dolduracan onun , ateş değmemeli ona, Balcan pişirmiyon Kuzu çevirme yapıyon. .1 kg odun kömürle pişiremezsin onu, ateşe boğman gerek kuzuyu,
Sen kuzuyu getir ben ayağını ayarlarım onun ,
selamlar,
yeşillik ayran çay may işini de biri üstlense geriye bi şey kalmiyo zaten :)
sizlerden ek hamleler bekliyorum :)
aptal beleç (rahmetli) senden daha cömertti
açıkçası senin kuzu falan keseceğine benim ümidim kalmadı.
Sen kuz muzu ke s e me z s i n
unutma Ramazan Tarhan'la görülecek bir hesabımız var;):D
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
XXL hido şiir gibi döktürmüşsün :)
Hido bu ne Rezzan yazmışsın
Çok ayıp çok
Selamlar
Hido bu ne Rezzan yazmışsın
Çok ayıp çok
Selamlar
Hüüü ağlayasım geldi.xxhidayet;262806 wrote:Ya Fatih abim aklımızdan geçenlerin tercümanısın valla..
Zaten yaz geldimi babam mutlaka bir yerlere gider. Eee.. malum kankisi uğramazz Türkiye ye..
Menes adlı üye zaten memur..;) tatil tatil..
Yiğenini de attı dağ başlarına.. Dğer üyeler sesiz sakin sukun eylemekteler.. bir ben bir de sen..;)
:(:(:confused:;)
Fatih hocam , güzel eline sağlık.fsoyarik;262815 wrote:
Ramazan Tarhan;262740 wrote:sanki ayakları biraz uzun yapmışsın be ilker..sen en iyi biraz kestir..
bu sefer esahtan şişte pişirelim.güzel günler yakındır :)
usta altını ateşle dolduracan onun , ateş değmemeli ona, Balcan pişirmiyon Kuzu çevirme yapıyon. .1 kg odun kömürle pişiremezsin onu, ateşe boğman gerek kuzuyu,
selamlar,
oooooo ,İlker hocam , biz 7 aydır uğraşıyık Ramo amcayı kuzu için ikna etmeye çalışıyık , sen hemen buraya bir satır yazmaklan Ramo Ağanın kuzuyu sana getireceğini mi zannedin yorum, hele sen biraz daha çalış , kuzu çevirme aparatının yenisini dizayn et , geliştir ondan sonra Ramo Ağa Somali den gelir ondan sonra kuzu işine belki bakar, kurban.ilkaytrade;262827 wrote:usta altını ateşle dolduracan onun , ateş değmemeli ona, Balcan pişirmiyon Kuzu çevirme yapıyon. .1 kg odun kömürle pişiremezsin onu, ateşe boğman gerek kuzuyu,
selamlar,
Fabrikada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorum valla.;)Hüüü ağlayasım geldi.
Ramocan'ı daha tanımamış babamın kuzisi... ;)oooooo ,İlker hocam , biz 7 aydır uğraşıyık Ramo amcayı kuzu için ikna etmeye çalışıyık , sen hemen buraya bir satır yazmaklan Ramo Ağanın kuzuyu sana getireceğini mi zannedin yorum, hele sen biraz daha çalış , kuzu çevirme aparatının yenisini dizayn et , geliştir ondan sonra Ramo Ağa Somali den gelir ondan sonra kuzu işine belki bakar, kurban.
"Rezzan Mutlu, Ben Mutlu" kaabilinden Fatiques abii..;):)Hido bu ne Rezzan yazmışsın
Çok ayıp çok
Selamlar
duydunuz diil mi millet....odun kömür işini ilker üstleniyo...ilkaytrade;262827 wrote:usta altını ateşle dolduracan onun , ateş değmemeli ona, Balcan pişirmiyon Kuzu çevirme yapıyon. .1 kg odun kömürle pişiremezsin onu, ateşe boğman gerek kuzuyu,
selamlar,
Allahııımmmmmmmmmmm..sana geliyorum!.. Eşhedüüü.....ramazan tarhan;262838 wrote:[sıze="3"]duydunuz diil mi millet....odun kömür işini ilker üstleniyo...
Yeşillik ayran çay may işini de biri üstlense geriye bi şey kalmiyo zaten :)
sizlerden ek hamleler bekliyorum :)[/sıze]
len getRamazan Tarhan;262838 wrote:duydunuz diil mi millet....odun kömür işini ilker üstleniyo...
Helal osi, bastırr...:Dfelsefefe;262841 wrote:len get
Adam hiiiiç bizi tinglemiyor valla!..:confused::(M.ENES;262875 wrote:Helal osi, bastırr...:D
Kuzulara yazık yaaaw
Hacı dikkat ette ihale sana kalmasın...:Dadmin;262888 wrote:Kuzulara yazık yaaaw
Abim süpersin valla ama..:)M.ENES;262892 wrote:
unutma Ramazan Tarhan'la görülecek bir hesabımız var;):D
Evet.Şıh bir gelsin hele..:)
Ben anladım ki şıhsız biz; bir HİÇİZ.. :(M.ENES;262896 wrote:Evet.Şıh bir gelsin hele..:)
ha şunu bileydin...:)
Menes harika olmuş ellerine sağlık selamlar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.