Ramocum , ellerin dert görmesin.Ramazan Tarhan;256324 wrote:
xxHidocum beklerim artık , ben de inek koyun olduktan sonra seninle kuzukuzuya yatarız gene ... he hehe
Görüntülenme: …
Ramocum , ellerin dert görmesin.Ramazan Tarhan;256324 wrote:
Yaw , hemen atlamasana , sazan gibi ; hele dur belkim Ramo bir şey der de kapana kıstrırık onu da şu kuzuyu İstanbul da kestiririk Nizip te değil , heç değilse sende İstanbula gelirsin de Nizip e kadar yorulmazsın, ama sen de durmak yok ki ; " hemen atlıyın oradan ona " kuzukuzuya" denmezmiş de koyunkoyuna denirmişde bilmem ney, bilmem ney , yok sanki sende bizimle beraber yattın ellam. to to to , töbe haa töbe...:):):mad::mad:M.ENES;256343 wrote:Kuzu kuzuya değil yaw,koyun koyuna :)
dikkat et de kuzu ihalesi sana kalmasın kankamın kuzeni...:)makin;256362 wrote:yaw , hemen atlamasana , sazan gibi ; hele dur belkim ramo bir şey der de kapana kıstrırık onu da şu kuzuyu istanbul da kestiririk nizip te değil , heç değilse sende istanbula gelirsin de nizip e kadar yorulmazsın, ama sen de durmak yok ki ; " hemen atlıyın oradan ona " kuzukuzuya" denmiş de koyunkoyuna denirmişde bilmem ney, bilmem ney , yok sanki sende bizimle beraber yattın ellam. To to to , töbe haa töbe...:):mad::mad:
Yaavv, kuzen , söle şu kankanmıdır nedir M.ENES'e , dün akşama yakın , bir, bugün akşama yakın kapanışa yakın , iki , dir, beni eve sıkıntılı yolluyor ha, dün dedi 3 kişi gelirik karnımızı sen doyurursan ısmarlarsan falan dedi 3 kişi de hido , ben(dediği kendi haaa , maho ) , musti , ( neyse ondan yırttık ihale biz de kalmadı ) bu akşam da kuzu ihalesi sende kalır malır dey, yorum daha bizim etimiz budumuz ney , biz küççük mahsimik , biz den önde büyüklerimiz var , trenci ramo abimiz , var siyasetci olacak mustafa var, hele onlarınkini bir halletsin de , ondan sonra da diğer böyyüklerimiz var bana sıra mıra gelmez yaaa, Kurtlar vadisindeki ZAZA dayı diyiy ki; ben soğuğu sevmiyim , ben sıcağı seviyim, ben de yemesini seviyim , kuzu kesmesini değil haaa, yazzık taman o kuzuları ben nasıl keserim onları, ben ancak yirim ,he hehehe..... :D:D:DM.ENES;256366 wrote:dikkat et de kuzu ihalesi sana kalmasın kankamın kuzeni...:)
Babam pür-i nursun.. Ağzından bal damlıyor..:Dmüslüm akpek;256381 wrote:Kuzen sen gönlünü ferah tut bu Maho kimle dans ettiğini bilmiyor, sana sıra gelene kadar tihooooooo daha kimler var kimler şu trenci emmiyi bir yakalasak iş bitecek.
M.ENES;256403 wrote:Asıl siz kime bulaştığınızı bilmiyorsunuz, akıllı olun carıs ederim ona göre.:)
M.ENES;256412 wrote:Kaşınmayın, valla ikinize angus kestiririm Güngörenin göbeğinde.
abbbbbbooooov vvvv v, ulen , bu nasıl tehdit yav. tamam hocam tamam sustuk p.tesi sen dürümlerin resmini biz buraya koyunca onlara bakar avunursun , fazla da tehdit etme , ahan da biz sustuk .....:cool:M.ENES;256403 wrote:Asıl siz kime bulaştığınızı bilmiyorsunuz, akıllı olun carıs ederim ona göre.:)
Abooovvv , kaç kuzen kaç ,fsoyarik;256418 wrote:
M.ENES;256443 wrote:şeyetmesinde :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.