Genç Muhabbet
tipik anadolu erkeği fikri !
Handan bayan ya, hemen ver eline süpürgeyi, yerleri süpürsün.
Cık cık cık :D
Bence de kaşınıyor, verelim gazı kih kih kihhhh:p Ramazan sen çok acil hızlı treni sefere koy zira kaçacak delik arayacaksın:D
süpürgeme atlayıp kaçasım var:))))))))))))))))))))
heeeeee daha dün süte agu diyen mustiye de bak konuşmayı yazmayı öğrenmiş :D o dört süpürgeden birini sana ayırdım şekerim kafanda paralıycam :D
tarhan abi herkes benim kim olduğumu biliyo o konuda sıkıntı yok sen müsterih ol...yalnız şu inek merakı konulu sorumu yanıtlamanı tüm kamuoyu merakla bekliyor....
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
Ramazan Tarhan;244572 wrote:
tipik anadolu erkeği fikri !
Handan bayan ya, hemen ver eline süpürgeyi, yerleri süpürsün.
Cık cık cık :D
ben bi süpürmeye başlayacam ama süpürdüğüm yer mi olur tren rayı mı bilinmez :D
allah hayrınızı vewrsin resimlere gülmekten bir hal oldum
Selamlar
Selamlar
Handan bu Tarhan kaşınıyor valla, sen al süpürgeyi eline:)
allah hayrınızı versin gülmekten kırıldım çok güzel espiri
Selamlar
Selamlar
M.ENES;244581 wrote:Handan bu Tarhan kaşınıyor valla, sen al süpürgeyi eline:)
Bence de kaşınıyor, verelim gazı kih kih kihhhh:p Ramazan sen çok acil hızlı treni sefere koy zira kaçacak delik arayacaksın:D
Heh heeee merak etmeyin dalak böbrek yürek hepsi sapasağlam çıktı yani benden öyle kolay kolay kurtulamayacaksınız.
tarhan abi, sen ineklere merakından mı raylı sistem uzmanı oldun yoksa raylı sistem uzmanlığından sonra mı başladı bu merak...:D
He, di hadi ver cevabı:)
Handan bu soruya verilecek cevabı merakla bekliyorum:D
müslüm akpek;244595 wrote:Handan bu soruya verilecek cevabı merakla bekliyorum:D
süpürgeme atlayıp kaçasım var:))))))))))))))))))))
Handan'a 4 süpürge anca yeter zaten :)
mustibalci;244609 wrote:Handan'a 4 süpürge anca yeter zaten :)
heeeeee daha dün süte agu diyen mustiye de bak konuşmayı yazmayı öğrenmiş :D o dört süpürgeden birini sana ayırdım şekerim kafanda paralıycam :D
Ramazan Tarhan;244608 wrote:
tarhan abi herkes benim kim olduğumu biliyo o konuda sıkıntı yok sen müsterih ol...yalnız şu inek merakı konulu sorumu yanıtlamanı tüm kamuoyu merakla bekliyor....
Bende bir an korktum yahu handan o süpürgeyi ne yapacak diye:Dhandan_istanbul;244610 wrote:heeee, o dört süpürgeden birini sana ayırdım :D
küçükken inek depmiş onuhandan_istanbul;244611 wrote:tarhan abi herkes benim kim olduğumu biliyo o konuda sıkıntı yok sen müsterih ol...yalnız şu inek merakı konulu sorumu yanıtlamanı tüm kamuoyu merakla bekliyor....
Admin sen bu Tarhanın küçüklüğünü bilirmisin,nasıl dı?
çelet bi oğlandı.
Rahmetli babasını tanırım ben bunun
Rahmetli babasını tanırım ben bunun
arkadaşlar, bir dost imzalı bir mail aldım...TARHAN kardeşimizin inek merakının raylı sistem uzmanı olmadan önce de olduğunu bu merakın AYRAN KÖYünden geldiğini falan yazıyodu...ben şahsen inanmadım ama bu maildeki bilgilerin kamuoyuyla paylaşmam gerektiğini düşündüm...hahahaha ayran köyünde doğduğu için ineklere minettar olan tarhan arkadaşımız ineklere faydalı olmak adına raylı sistem uzmanı olmuş:))))))))))) ben mailin yalancısıyım bilmem artık...gerisini vicdanlarınıza bırakıyorum:)))))))))))
Onlar inek değil öküz:D:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.