Maşallah yeni üyelerimiz hemencecik Tarhan babanın çiftliğine uğramışlar.... :))
Genç Muhabbet
MUHARREM ABİ YAW ERBİLDE NE İŞİN VAR? HANİ HABER EDECEKTİN? ORADA NE İŞ YAPIYORSUN? DİKKATLİ OL VALLA....
ŞU RAMAZAN BEY,BİR TÜRLÜ TELEFONA BAKMAYA ALIŞAMA DI DA?
Edited by - RamazanTarhan on 9/20/2006 12:28:29 PM
images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı]
oktay.cankesen
themes/CO-Red/icons/online2 [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" Oktay Cankesen
city: Istanbul
Turkey
Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM
Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" Üye
files/members/2830/2830.jpg [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" 36 mesaj
images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı]
images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" Tarih-10/6/2006:3:54:18 PM images/icons/icon_exclaim [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_edit_topic [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_reply_topic [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_ip [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_delete_reply [Eksik eski medya kaydı]Resim kaynağı
HERKES SENİ ALLAH I SEVDİGİN KADAR SEVER ALLAH DAN KORKTUGUN KADAR KORKAR ALLAH A İTAAT ETTİGİNKADAR İTAAT EDER. themes/CO-Red/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı]
Resim kaynağı
NİZİPCOM İSTANBUL İFTARINA KATILANLARA ANTEP SOFRASI
TARAFINDAN ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEKTİR. :)))
Sütaş karikatürleri Nizip.com'da Olursa.
Görüntülenme: …
MUHARREM ABİ YAW ERBİLDE NE İŞİN VAR? HANİ HABER EDECEKTİN? ORADA NE İŞ YAPIYORSUN? DİKKATLİ OL VALLA....
ŞU RAMAZAN BEY,BİR TÜRLÜ TELEFONA BAKMAYA ALIŞAMA DI DA?
Edited by - RamazanTarhan on 9/20/2006 12:28:29 PM
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised [Eksik eski medya kaydı] Bir iftar muhabbeti, sonra da bir rakı muhabbeti.... ? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised [Eksik eski medya kaydı]
Sen yalnış görmüşsün..onlar ayran Muharremcigim... :))))
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı] Pardon, ustunde rakı yazdığınısanıyordum. Oruç kafama mı vurdu nedir. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı]
images/icons/icon_group [Eksik eski medya kaydı]
oktay.cankesen
themes/CO-Red/icons/online2 [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" Oktay Cankesen
city: Istanbul
Turkey
Bio images/icons/icon_profile [Eksik eski medya kaydı] images/icons/pm [Eksik eski medya kaydı] PM
Email images/icons/icon_email [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" Üye
files/members/2830/2830.jpg [Eksik eski medya kaydı]
"fSmall" 36 mesaj
images/flags/tu-flag [Eksik eski medya kaydı]
images/icons/icon_mi_1 [Eksik eski medya kaydı] "fSmall" Tarih-10/6/2006:3:54:18 PM images/icons/icon_exclaim [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_edit_topic [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_reply_topic [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_ip [Eksik eski medya kaydı] images/icons/icon_delete_reply [Eksik eski medya kaydı]
HERKES SENİ ALLAH I SEVDİGİN KADAR SEVER ALLAH DAN KORKTUGUN KADAR KORKAR ALLAH A İTAAT ETTİGİNKADAR İTAAT EDER. themes/CO-Red/icons/icon_go_up [Eksik eski medya kaydı]
İftara 10 dakika var,ve sayende yüzümde tebessümler oluştu. Allah hayrını vere.
NİZİPCOM İSTANBUL İFTARINA KATILANLARA ANTEP SOFRASI
TARAFINDAN ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEKTİR. :)))
https://www.resimload.com/141224/RO_cattik_inek8wu [Eksik eski medya kaydı]
MUHARREMCİGİM SENİ DE İFTARA BEKLERİZ.ÖPÜLDÜN
MUHARREMCİGİM SENİ DE İFTARA BEKLERİZ.ÖPÜLDÜN
Ben de seni Iraka iftara bekliyorum Oktaycıgım, hatta tum Niziplileri bekliyorum. :)
Bu arada tesekkur ederim ben yukardaki su opucugu almayayım. Ama nazik iftar davetine istirak edemeyecek mesafede oldugum icin de uzgunum. Erkenkonusmamak lazım ama, kimbilir bakarsin Allah kısmet eder, umulmadık zamanda Istanbul'da olmusuz, davetine icabet etmisiz. Bana iftardan once dua edin. Istanbuldabulunan tum sevdiklerime selamlar.
Bu arada tesekkur ederim ben yukardaki su opucugu almayayım. Ama nazik iftar davetine istirak edemeyecek mesafede oldugum icin de uzgunum. Erkenkonusmamak lazım ama, kimbilir bakarsin Allah kısmet eder, umulmadık zamanda Istanbul'da olmusuz, davetine icabet etmisiz. Bana iftardan once dua edin. Istanbuldabulunan tum sevdiklerime selamlar.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.