haa anladim simdi sen deli olma.ordaki muhahbbetlereyse lafin o muhabbetlerde reismlerin yazilisiydi
bu kadar alinmana gerek yok
neyse arkadasim beni inek lerle resimleme baska birsey istemiyorum ama bak komik resimlerle tabiki gönderme yapabilirsin
Mehmet Kardeş haklı kimse alınmamalı sonuçta burası Sütaş.Herkes karikatürlere bakmak, gülmek için giriyor. Bence çizilen karikatürlere sohbet eder gibi yorumlar yapılmamalı sütaşın görünümünü bozuyor.
135 sayfada haklı olabilirsiniz ama ne var 133 de benim adım geciyo karikatürlerde ve bende egleniyorum onlarda karikatür işte neye kızdınız mehmet bey ney sizi bukadar üzen anlamadım hala ama siz sitenin seviyesi düstü derken kimse kızmasın dimi??? bu laflar kime?? anlamıyorum hakketen anlamıyorum artık hiçbirinizi... bu komik kısımda bile tartısma ortamına zemin hazırlandıya bravo
ha birde 135. sayfaya dikkat ederseniz o ana kadar hiç bi tartısma yokken sizin eklediniz resimden sonra tartısma çıkmıs kişiler arasında dikket ediniz tekrar lütfen...
sütaşa bir bakayım dedim ama hayal kırıklıgına ugradım,buneya ramazan abi terkmi ettin buraları,yazışmaya dönmüş burası birde lütfen burada ramazan abi gibi ve 1-2 kişinin oldugu gibi, espiri anlayışınız ve kabileyitiniz yoksa bır bilene bırakalım lütfen bir güldügümüz yer burası var zaten lütfen !!!!!!!!
esera79;165529 wrote:sütaşa bir bakayım dedim ama hayal kırıklıgına ugradım,buneya ramazan abi terkmi ettin buraları,yazışmaya dönmüş burası birde lütfen burada ramazan abi gibi ve 1-2 kişinin oldugu gibi, espiri anlayışınız ve kabileyitiniz yoksa bır bilene bırakalım lütfen bir güldügümüz yer burası var zaten lütfen !!!!!!!!