Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

NASRETİN HOCA VE ZERGİL

Görüntülenme: …

mehmetdalkılıç Üye
zergil zergil ve yine zergil
mehmetdalkılıç Üye
mehmet dalkılıç;77392 wrote:zergilde tedaş görevlılrın başına gelenler arkadalar zergile giderken zergil girişinde bizim hemey oğlu mustafa birde nuri onlar hep köyün girişinde beklerler tedaşlı arkadaşlar duruyorlar selamın alekum dıyıyorlar bizim hemey hemen koşar hoşgeldın eder buyrun bizde bir çay içelım der benım tertip çok misafir sever bunun arkasından nurinin bir huyu var herkesten sigara ister nuri elini dudagına uzatmış tedaşlı arkadaşlar buna bir anlam verememışler adamlar şupeye düşmüşler bu nasıl bir hareket diye adamlar çay içmeye yukarı çıkarken hemenın oğlu mustafa akıldan biraz noksan arkadan görelı arkadaşın birısıne el atmazmı mustafa bu yapar yapar görevlı arkadaşlar dafazla dayanamışlar çileden çıkmışlar bune iştır ya koskoca köyde üçtane adam var adamın bırı bizi eve davet etı bırı elini dudağına götürdü diyerıde ...... attı birda ben bu köye gelırsem bilmem ne olsun adamlar arkasına bakmadan geri gerıye gitmışler
yani kısacası zergille fazla oğraşmayın aynı şey başınıza gelmesın
asi_dvrmci Üye
abi bir zergilli olarak senin arkandayım ama konu başka olursa yani milleti güldürmek için yazdıkların ozaman değişirim zergile laf söyletmem
zergildalkılıç Üye
kardaş eşeyı mekemeye çıkaran hakim semydın herhalde senin gibi hakim olursa eşekte mahkemeye çıkar eminım
mehmetdalkılıç Üye
BU BENIM BENIM HERŞEYIM SENIN TAŞINA SUYUNNA TOBRAĞINA BAZI DENGESIZLEI KURBAN EDERIM
zergildalkılıç Üye
sayın zergilıler iternet ortamında bulluşalım bu olnağı olanlar biraraya gelelım
zergildalkılıç Üye
şu resime bak ya kardaşlar bu bir tarih
zergildalkılıç Üye
bence zergil Nizipın marka köyü her konuda böyle bir güzelik varmıyaResmi aç
asi_dvrmci Üye
KÖYLÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU RESİMLERDEN DOLAYI ŞUNU UNUTMAKİ HERKEZ ZERGİLLİĞ OLAMAZ ZERGİLLİ OLMAK AYRICALIKTIR
mehmetdalkılıç Üye
selam asi benım gayem zergilı gündemde tütmak ben bunu hep yapacam
mehmetdalkılıç Üye
bengeldım heyyyyyyyyyyy nerdesınız yaho yokmu zergilı
fsoyarik Üye
SEVGİLİ MEHMET KARDEŞİM ZERGİL YAPTIKLARI İLE KENDİNİ DAHA 100 YIL GÜNDEMDE TUTAR SEN HİÇ ÜZÜLME.BİR ENİŞTEN OLARAK YENİ FIKRALAR BEKLERİM.SELAMLAR
mehmetdalkılıç Üye
enışte sen nasıl enıştesın sen hem nala hem mığa vuruyon benım eyer ozaman malumatım olsaydı ben ablamızı senin gibi adama vermezdım kusura bakma sen sadık bır damat deyılsın zegilerın sırtını yere getımeye çalışıyorsun yemezle sayğılarımla hoşgörüne sığınarak sarfetım bu sözlerı
asi_dvrmci Üye
köylüm sana katılıyom sayın enişteyi tam olarak tanımiyom ben ama bir tanısam o eve gidemez akşama yenge ona galiba daha dişini göstermemiş
fsoyarik Üye
Sevgili kayınçolarım zaten bana defolu pardon zergilli birini kakaladınız bari beni hoş tutun yoksa bütün açıklarınızı ortaya koyaram ha!Selamlar
mehmetdalkılıç Üye
selam enişte biz öyle kolay kola kuru laflara pabuç bırakmayız nahi zamanda bizler cinlere bile yolma yoldurduk ama uyanık çınler çaktılar köfteyı bir soraki sene daha yeşilken yoldular elerı kabarmasın diye yani demem oki zergillılerle fazla takılma alahmahfaza sizede ot yodurmasınlar hoşgörünüze sıgınıyorum selamlar ve sayğılar enişşşşşşşşşte
zergildalkılıç Üye
selamlar elerı öpülesı bir teyzemız Nizip çayında kele yıkıyormuş dalgınıga gelen teyze keleyı suda akarken görmüş hemen arkasından birdemet yeşillık toplamış keleyı çağırmaya başlamış avvv avvv diye
fsoyarik Üye
Sevgili kayınco Zergillinin biri babasından korkup minareye çıkmış bu arada başka bir deli pardon zergilli gelip bak oğlum ineceksen in yoksa elimdeki bıkçı yani testere ile minareyi keserim deyip bıkçıyı minareye sürmeye başlayıca adam tamam tamam kesme iniyorum demiş.Selamlar Kayınço

Varan bir
asi_dvrmci Üye
fsoyarik;79076 wrote:Sevgili kayınçolarım zaten bana defolu pardon zergilli birini kakaladınız bari beni hoş tutun yoksa bütün açıklarınızı ortaya koyaram ha!Selamlar

enişte sen bence yatıp kalkıp zergilden evlendiğin için dua ediyorsundur ama erkekliğe leke sürmüyon vallah
mehmetdalkılıç Üye
fsoyarik;79191 wrote:Sevgili kayınco Zergillinin biri babasından korkup minareye çıkmış bu arada başka bir deli pardon zergilli gelip bak oğlum ineceksen in yoksa elimdeki bıkçı yani testere ile minareyi keserim deyip bıkçıyı minareye sürmeye başlayıca adam tamam tamam kesme iniyorum demiş.Selamlar Kayınço

Varan bir
mehraba enişte zergillerı tanıyorsun yerı gelınce babasından bile korkmazlar bence o mühterem minareye zergilın doğa harikası güzel görünümü kameraya çekiyordur
fsoyarik Üye
Merhaba sevgili kayınçolarım.Ben hayatta karıdan korkmam geçen hafta kayınçom geldi valla etek giydirdim,deniz kenarında resmi bile var siteye atarım amma ayıp olur.Selamlar güzel insanlar
Mustafa KANAL Üye
Zergilidir, mergillidir ama kafaları fena çalışır.
fsoyarik Üye
Mustafa bey o konuda çok haklısınız.Selamlar
mehmetdalkılıç Üye
fsoyarik;79191 wrote:Sevgili kayınco Zergillinin biri babasından korkup minareye çıkmış bu arada başka bir deli pardon zergilli gelip bak oğlum ineceksen in yoksa elimdeki bıkçı yani testere ile minareyi keserim deyip bıkçıyı minareye sürmeye başlayıca adam tamam tamam kesme iniyorum demiş.Selamlar Kayınço

Varan bir
sayın fiskos abi kısmetse nizibe geldiyimde seni zergile götürimde zergilın minaresıne çıkta gör manzarayı inmek istemiyeceksın valahi valahi bağımlık yapar herzaman gitmek itiyeceksın buarda zergillerı daha iyi tanımış olursun ama benımle gitmelısın tafsiye ederım

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim