Genç Muhabbet

NASRETİN HOCA VE ZERGİL

mehmetdalkılıç Üye
SAYIN NİZİPLI VE DERE KÖYLERI zergile ilgilı resımler<Nizip zergil 27 googıl dan arayım
HakanSahin Üye
belki akrabalığı yoktur ama kesin bir geçiş yapmıştır. :D
Ramazan Tarhan Üye
Nizip'ten aldığı keçiyi cipin arkasına bağlayıp Zergil'e götüren ve Zergil'de sadece keçinin kafası gören Abdullah dedeyi kastediyorsan eger mümkün olabilir. :))))))
mehmetdalkılıç Üye
EVET durum kurtarma denıyım nasretin hoca olmak mizahi anlamda bence güzel şey
mehmetdalkılıç Üye
sen bunda 30 sene hayvanı jiple satmaya götürüyorsun bağajda keçı ipten kurtulmuşsa bunda kimin günahı var bunun nersı komik yosa siz keçiyi önemı bindiriyorsunuz
Kasım Böler Üye
Birde bu zergil'in üzerini komple kapatıp çatı yapma fikirleri varmış galiba... sıcaktan bunaldıkları için. Zergil'li arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak yazıyoruz elbette, bize gücenmezler İnşaallah.
mehmetdalkılıç Üye
nasıl bildin ya kasım kardeş ben bundan üç sene önce Nizipte bu konuyü zergili bir inşahat muhedizile konuştum olabilir mümkündür abi dedi bende mümkündür ibrahim mümkündür dedim yani nizibe ikincı katı atmalım üstünü sonra kapata biliriz
mehmet dalkılıç Üye
zergilde tedaş görevlılrın başına gelenler arkadalar zergile giderken zergil girişinde bizim hemey oğlu mustafa birde nuri onlar hep köyün girişinde beklerler tedaşlı arkadaşlar duruyorlar selamın alekum dıyıyorlar bizim hemey hemen koşar hoşgeldın eder buyrun bizde bir çay içelım der benım tertip çok misafir sever bunun arkasından nurinin bir huyu var herkesten sigara ister nuri elini dudagına uzatmış tedaşlı arkadaşlar buna bir anlam verememışler adamlar şupeye düşmüşler bu nasıl bir hareket diye adamlar çay içmeye yukarı çıkarken hemenın oğlu mustafa akıldan biraz noksan arkadan görelı arkadaşın birısıne el atmazmı mustafa bu yapar yapar görevlı arkadaşlar dafazla dayanamışlar çileden çıkmışlar bune iştır ya koskoca köyde üçtane adam var adamın bırı bizi eve davet etı bırı elini dudağına götürdü diyerıde ...... attı birda ben bu köye gelırsem bilmem ne olsun adamlar arkasına bakmadan geri gerıye gitmışler
fsoyarik Üye
Rahmetli deli ğeyriyi anlatsan yeter mehmet kardeş.Selamlar
admin Yönetici
Şimdi Bu Fatih abi "Arvat Elli"mi oluyor. Hani yengemiz Zegiliiymiş ya :)
Huzi Üye
ya çok merak ediyom şu zergili, acaba nasıl bi yer...evleri hayvanları ağaçları bildiğim gibimi...:D
Eren_Demir Üye
Bu naylon abdest ıbrığını suyu kızdırmak sobanın üzerine koyma hikayesini biln varmı acebola?????
asi_dvrmci Üye
mehmetdalkılıç;77223 wrote:SAYIN HEMŞERILERIM BENCE NASRETİN HOCANIN ZERGİLE AKRABALIĞI VARDIR NEDE DERSENİZ ÇÜNKÜ HER ZERGİLİ BİR NASRETİN HOCA GİBİDIR BUNU BENDEN İYİ BİLEN OLAMAZ ÇÜKÜ BEN BİR ZERGİLIYIM VE HİSEDİYORUM SİZLERE ZERGİLDE YAŞANAN BÜTÜN OLAYLARI ANLATACAM YAKINDA GÜLMEKTEN KIRILACAKSINIZ AZ BİRAZ BEKLEYIN
hemşo kusura bakma ama bence senin akrabandır çünkü kaç kişiye sordumsa tanıyan olmadı bide o mini paris diye hitap edilen zergil köyünü neden alay konusu ediyonki bir zergilliye yakışmaz bence ben bir zergilli olarak buna karşıyım ama senin gülünecek bir konun varsa şahsi anlatabilirsin
asi_dvrmci Üye
Kasım Böler;77254 wrote:Birde bu zergil'in üzerini komple kapatıp çatı yapma fikirleri varmış galiba... sıcaktan bunaldıkları için. Zergil'li arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak yazıyoruz elbette, bize gücenmezler İnşaallah.
kasım abi onu kim yapacakmış zergilin havası nerde varya orası yayla gibi esiyo ama haklısın MEMETDALKILIÇ gibi köyden abilerimiz herşeyi bilip bilmeden anlatırsa buna herkez inanır
asi_dvrmci Üye
mehmetdalkılıç;77233 wrote:TARHAN KARDEŞ O KECİ ZEGİLE GİDECEYIN ANLAMIŞ YOLDA İNTIHAR ETMİŞ ZEGİLE GİDEN SAGLAM GELMIYOR KEÇİ BUNU ALAMIŞ OLMALI
ne o hemşe zergillilerle bir sorunun var galiba senin neden bukadar kendi köyünü alaykonusu ediyon anlamiyom o keçi senin köyde olduğunu anlayıp intihar etmiştir korkusundan
asi_dvrmci Üye
mehmet dalkılıç;77392 wrote:zergilde tedaş görevlılrın başına gelenler arkadalar zergile giderken zergil girişinde bizim hemey oğlu mustafa birde nuri onlar hep köyün girişinde beklerler tedaşlı arkadaşlar duruyorlar selamın alekum dıyıyorlar bizim hemey hemen koşar hoşgeldın eder buyrun bizde bir çay içelım der benım tertip çok misafir sever bunun arkasından nurinin bir huyu var herkesten sigara ister nuri elini dudagına uzatmış tedaşlı arkadaşlar buna bir anlam verememışler adamlar şupeye düşmüşler bu nasıl bir hareket diye adamlar çay içmeye yukarı çıkarken hemenın oğlu mustafa akıldan biraz noksan arkadan görelı arkadaşın birısıne el atmazmı mustafa bu yapar yapar görevlı arkadaşlar dafazla dayanamışlar çileden çıkmışlar bune iştır ya koskoca köyde üçtane adam var adamın bırı bizi eve davet etı bırı elini dudağına götürdü diyerıde ...... attı birda ben bu köye gelırsem bilmem ne olsun adamlar arkasına bakmadan geri gerıye gitmışler
hemşo gurur duymasılınki senin köyünün aklı noksan olanları bile hürmetkardırsen diğer köylere gittiğinde değil delileri akkıllıları sana buyur ediyomu acaba
Kasım Böler Üye
Eyvaaaah ben aranıza girmiyeyim arkadaşlar, yukarıdaki mesajı fi tarihinde birinden duymuştum ama aslı yok bence.
asi_dvrmci Üye
Huzeyfe;77425 wrote:ya çok merak ediyom şu zergili, acaba nasıl bi yer...evleri hayvanları ağaçları bildiğim gibimi...:D
yok abi bildiğin gibi değil ama şunu bil sadece çevredeki her köyden güzel hürmetkar ve şirindir belki senin köyünden daha üstündür fazla merak etme olurmu çünkü bizim köye meraktan gidenler fazla memnun değiller
fsoyarik Üye
SEVGİLİ ADMİNİM ABİN HİÇ AVRAT ELLİ OLURMU,BEN BİR ZERGİLİYİ 20 YILDIR KORUYUP KOLLAYIP AKILLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM.ASLINDA ZERGİLLİLERİN BANA ÇOK HÜRMET ETMELERİ LAZIM DEĞİLMİ SEVGİLİ ADMİNİM?SELAMLAR
Subutay Üye
Uzun lafın kısası şöyle: Nizip'i Türkiye olarak düşünürsek Zergil de Karadeniz olur... :D:D:D
mehmet dalkılıç Üye
sayın köylülerım benim nasretin hocayla köyüm bağlatı kurmamın nedenı zergile gurur duyduğumdandır sayın sai devrimci adlı emşerımız nasretin hocayı kötü biri olarak görüyor herhalde aslında ben sitede zergil içi yazılan şeylere bakınca bunu yazma ihtiyacını duydum yan durumu kurtarmaya çalışıyorum bir zergili, olarak yoksa zergilk kötüledıyım yok o kiseni hadine düşmemiş öyle birşey yapanıda tertibim hemey gereken dersı verır saygılarımla
mehmetdalkılıç Üye
mehmet dalkılıç;77851 wrote:sayın köylülerım benim nasretin hocayla köyüm bağlatı kurmamın nedenı zergile gurur duyduğumdandır sayın asi devrimci adlı emşerımız nasretin hocayı kötü biri olarak görüyor herhalde aslında ben sitede zergil içi yazılan şeylere bakınca bunu yazma ihtiyacını duydum yan durumu kurtarmaya çalışıyorum bir zergili, olarak yoksa zergilk kötüledıyım yok o kiseni hadine düşmemiş öyle birşey yapanıda tertibim hemey gereken dersı verır saygılarımla[/
asi_dvrmci Üye
sen enisiyi kendi maceralarını anlat rahmetli sabri amcayla kanihalkeye giderken eşşekte
asi_dvrmci Üye
mehmet dalkılıç;77851 wrote:sayın köylülerım benim nasretin hocayla köyüm bağlatı kurmamın nedenı zergile gurur duyduğumdandır sayın sai devrimci adlı emşerımız nasretin hocayı kötü biri olarak görüyor herhalde aslında ben sitede zergil içi yazılan şeylere bakınca bunu yazma ihtiyacını duydum yan durumu kurtarmaya çalışıyorum bir zergili, olarak yoksa zergilk kötüledıyım yok o kiseni hadine düşmemiş öyle birşey yapanıda tertibim hemey gereken dersı verır saygılarımla
abi senin düşüncen farklı olabilir biliyonki bu site çok ilgi gören bir site başkaları dalga geçiyor bunun farkına varmasam seninle bu konuyu tartışmazdım kendi köyünün hiç bir şeyini anlatma anlatacaksanda güzelliklerini anlat
mehmetdalkılıç Üye
selam looooooo ben geldım şöyle köylülerımın halını hatırını sorım dedım konoyu okudumda baya çekışmelı geçmış yav kardaşlar bu zergil bizim zergilımız bırakın birbirimızı yimeyelım benım bildiyim zergilıler düşmanda olsalar birbirini arkasını bırakmaz nerde kaldı zergillyımız şahsen üzülüyorum bşkaları bize gülmesın gelın zergilı olarak bir araya gelelım ve zergil için bir şeyler yapalım dostluk sayğı ve sevgı tatısı altında

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim