Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

YEŞİL NİZİP ÇÖL OLMASIN

Görüntülenme: …

tikencan1 Üye
degerli hemşerilerim zaman zaman Nizip'e geliyoruz Nizip genişliyor büyüyor katlı binalar siteler yapılıyor ancak bunlar yapılırken'de güzel ilçemiz bina yıgını haline geliyor eger geleçek kuşaklara dahaiyi bir Nizip bırakmak istiyorsak ilçemizi ağaclandıralım ve dünyamızı tehdit eden küresel ısınma illetinden bir nebzede korumuş oluruz.agaç dikmek için ilçe halkımızı teşvik etmek gerek bunun içinde örnegin tapu dairesine giden vatandaşdan agaç dikimi,ruhsat için belediyeye giden kişilerdende agaç dikimi istene bilinir teşvik amaçlı bu konudaki düşünceleriniz ve önerileriniz neler olabilir.YEŞİL NİZİP'İ ÇÖL OLMAKTAN KURTARALIM.
ibrahim Üye
kardeşim doğru söylüyorsun ama, bundan randıman alınması için herşeyden önce Nizipli olarak duyarlı olmalı ve herkes üstüne düşen görevi bilmeli, yoksa bazı uygulamalrdan yeterli verimin alınacağını sanmıyorum

en önemli örneği ise bahar ayında ilçemiz ve sitemiz adına yapılan ağaç dikimi kampanyasıdır, sanırım Nizip MYO öğrencileri olmasaydı, o iş yatacaktı. arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim bu arada.
Huzi Üye
maksat yeşillik ise ben bizim evin hayatına maydonoz soğan ekiyorum...sizde ekin yeşillik olsun...:D
tikencan1 Üye
huzeyfe arkadaşım cok ciddi yaklaşmışsın peki hayatı olmıyan damın başınamı eksin sogonı maydanozu veya nagneyi dalgamı geciyorsun
tikencan1 Üye
ibocan kardeş bu konulara acaba yerel yönetimlerinmi el atması gerekir ne dersiniz
ibrahim Üye
kardeş, huzeyfe kendi uslübüyle yaklaşmış konuya art niyetli değildir, emin olabilirsin, huzeyfe işte bu biz alıştık :D

Konu ile ilgili yerel yönetim, bizlere istenildiği kadar fidan teminini sağlıyor ve dikilecek kişisel alanlar haricinde hazine arazilerinden de yerler belirliyor, geçtiğimiz bahar ayında bu konuda sıkıntı yaşamadık sonuçta son görev olarak halkımıza ve bizlere kalıyor tabii...
tikencan1 Üye
insana zararı yine kendisi veriyor yoksa kimse kimseye zarar vermez veremez
ibrahim utkan Üye
HE KARDEŞLER NİZİP YAVAŞ YAVAŞ CÖL OLİ.BENDE KATILİM.İBOCAN SANKI SIVAÇI MÜBAREK YAV KARDEŞ SAYIN YETKİLİLER BU KONUYA EĞİLSİN DESEK DAHA DORĞU OLMAZMI.?
BEN SEN GİBİ, İKİ ÜÇ GARİBANLA BU İŞL OLMAZ KARDEŞ BU İŞ YETKİLİLERİN İŞİ BAK YENİ YERLEŞİM YERLERİNE MEÇBURİ BAHÇE VE PARRKLAR OLSA DAHADA İYİ OLUR KANATİNDEYİM
MESALA LİSE CATESİNDEKİ BAHÇELİ EVLERİ ŞİMDİ BİNALI EVLER YAPTILAR.HER HALDE SİZDE GÖRDÜNÜZ.
Mustafa KANAL Üye
tikencan1;77052 wrote:degerli hemşerilerim zaman zaman Nizip'e geliyoruz Nizip genişliyor büyüyor katlı binalar siteler yapılıyor ancak bunlar yapılırken'de güzel ilçemiz bina yıgını haline geliyor eger geleçek kuşaklara dahaiyi bir Nizip bırakmak istiyorsak ilçemizi ağaclandıralım ve dünyamızı tehdit eden küresel ısınma illetinden bir nebzede korumuş oluruz.agaç dikmek için ilçe halkımızı teşvik etmek gerek bunun içinde örnegin tapu dairesine giden vatandaşdan agaç dikimi,ruhsat için belediyeye giden kişilerdende agaç dikimi istene bilinir teşvik amaçlı bu konudaki düşünceleriniz ve önerileriniz neler olabilir.YEŞİL NİZİP'İ ÇÖL OLMAKTAN KURTARALIM.

Çöl oldu bile sayın abim Şu anda Nizibin en verimli toprakları betorname binalar ile kaplandı.

Bahsettiğim yer eski birecik yolu üzeri petekevler civarı..
ibrahim Üye
sayın ibram 27 abim.
belki hatırlarsınız, mart ayında 3000 fidan dikmek için kolları sıvadık, belediye bize fidan ve yer temini yaptı. ve de yüksekokul öğrencileri olmasa idi kaç kişi ile dikecektik acaba o fidanları...yetkililer elbette eğilecek bu konuya ama Nizipliler eğilmeyince 15-20 kişi ile bakakalıyoruz...
bilmem anlatabildim mi?
ibrahim Üye
Haaaa eğerki diyecek olursak ağaç dikmek bizim işimiz değil işi olan diksin o zaman tamam haklısın...gerekli kurumlar konuya eğilsin.
ibrahim utkan Üye
İBOÇAN MAŞALLAH HIZLI CEVAPSIN DORĞU HATIRLIYORUM.AMA PILANLAR YAPILIRKEN SAYIN YETKİLİLER MEÇBURİ KOŞSA DAHA İYİ OLAÇAK KANATINDAYIM.
tikencan1 Üye
sivil toplum örgütleri gönüllü dernekler nerdedirler sesleri cıkmıyor bu konuda

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim