Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Başkan Akdoğan "Siyaset İçin Kalp Kırmayın.!"

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Başkan Akdoğan Siyaset İçin Kalp Kırmayın.!
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan yaptığı açıklamada Nizipteki vatandaşlara uyarılarda bulunarak seçim için birbirlerinizin kalplerini kırmayın dedi. Akdoğan,hepimiz bu memleketin insanlarıyız seçimler gelip geçicidir ama siz birbirlerinizle siyaset için tartışmalara girmeyin kalp kırmak kolay kalbi geri almak çok zordur diyerek geçmişte bizde Belediye Başkanı adayı iken Coşkun Özkaya olsun Mehmet Aslan olsun rahmetli Halil Sayın olsun adaylar arasında birbirlerimizin aleyhinde konuşurduk ama şuanda Mehmet Aslan Ve Cöşkun Özkaya ile aramız çok iyi konuşuyoruz diyerek vatandaşlara Nizipe yakışır bir seçim geçirme temennisinde bulundu.
tikencan1 Üye
dünya fani ölüm gercek siyasilerde gelip gececek dogru demiş başkan haklı
rasimm Üye
Başkanımıza katılıyoyrum kalp kırmadan kimseyi üzmeden konuşalım yazalım neticede bir oyumuz var sandık başında kapalı yerde kendimiz evet mühürü ve parti listesi aday listesi 22 temmuzda oyumuzu kullanıp sayılmasını bekleyeceğiz . Allah milletimize devletimize hayırlı sonuçlar çıkarsın.... AMİN
ibrahim Üye
evet gerçekten doğru,
hatta bunun örneği, 1 ay öncesinden bana kardeşim diyen arkadaşım, bugun bana cephe almış durumda... ama olsun sonuçta o benim yine kardeşimdir...
saldiray27 Üye
güzel temenniler vererek iyimser bir yaklaşım sergilediği için H.Fevzi Akdoğan'a tşk ederim...
Huzi Üye
ne yani ben şimdi seçime kadar metal elementine uçamayacakmıyım...iyi napalım mademki başkan baba öyle istiyo...
yusufcilkiz Üye
degerli başkanımız çok doğru söylemiş.
OSMANLI TORUNU 2 Üye
Evet başkana aynen katılıyorum.Bu bir seçimdir.Kim kendini iyi bir şekilde ifade etmeye çalışmışsa oyları kuşkusuz o parti götürecektir.Bunun için kalp kırmaya hiç mi hiç gerek yok.Hakkımıza kim hayırlıysa o gelsin.................
benbaskan Üye
Başkan doğru yorumlamış seçimi ve biz birer Nizipli olarak ne kalp kırmalıyız ne de gurur bunun dostane ilişkiler çercevesinde birlikteliğimize devam etmeliyiz. ayrım yok hepimiz Nizipliyiz sonuç olarak...
niziplifenerbahceli Üye
Siyasette kalp kırma kalkıpta kavgalar dövüşler ile olmaz zaten, yapılan hizmetler yapılmasını beklediğin hizmetler ve yapabileceğin hizmetleri halka arz edersin, halk değerlendirir sonrada 22 temmuzda oyunu hür irade ile kullanır vatandaş.

Ama bakıyorum vatandaşın kalp kıracak zamanı ve takati yoktur.

Bugün halkın özgür iradesi elinden alınıyor, Kömür ve gıda yardımı yaparak alınıyor bu irade bir nevi demogoloji ile yada fırsatçılık ile kandırma yöntemleri uygulanıyor bu şartlar altında zaten kimse kimsenin kalbini kıracak ortamı bulamaz ki....

Hizmetlere bakacaksınız varmı? yokmu?
Var ise takdir edeceksin yok ise sandığa gömeceksin
ibrahim1015 Üye
Her yalnış yapılmadan önce düzeltilmelidir.. Kurşun silahtan çıktıktan sonra tutamazsın. Başkanıma katılıyorum.Saygılarımla
küçük mahmut Üye
seçim üzeri iyi hatırlatma güzel bir tavsiye

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim