Selam arkadaşlar;
Ben Ramazan AYDIN: Nizip Lisesi'ne devlet parasız yatılı olarak yazılan ilk dönem öğrencileriındenim.(1983-1985 yılları arasında 2 sene ).Ikı sene (orta3 ve lıse1'ı okuduktan) sonra ıstanbula nakıl oldum. Şu anda İstanbul'da elektronık Müh. olarak calışıyorum.. o dönemde tanıyan arkadaşlarala ya da bızden sonrakı döenmlerde pansıyonda kalan arkadaşlarla haberleşmek ısterim.(BU BÖLUMDE DE, PANSIYONDA OKUYARAK MEZUN OLAN ARKADAŞLARLA HEBERLEŞELIM) . o zaman kı bazı öğretmen ve idarecılerımız: Celal Doboğlu, halıl taşıyıcı, ibrahim dılkı. vs...(tabi ki dönem arkadaşlarımdan hepsını hatırlıyorum) en derın muhabbetlerımle.
ELO.MÜH.RAMAZAN AYDIN-- İST.
aypa@ay-pa.com.tr
Tarihi Nizip Lisesi
nizip lisesi pansiyon öğrencileri
İnsanın geçmişini unutmak istememesi ve hatırlamak istemesi, onun o yıllarda mutlu olduğunun göstergesidir. Umarım dostlarınızla yazışma imkanı bulursunuz.
COK TEŞEKKURLER MEHMET AKPEK. BELKI DE DOLAYLI YOLDAN DA OLSA ORTAK NOKTALARDA BULUŞABILECEGIMIZ COK DOST EDINIRIZ.... TABI KI NIZP BENIM ICIN EN GUZEL GUNLERIMIN VE YILLARIMIN GECTIĞI YER. DILEKLERIN ICIN COK TEŞEKKURLER...
RAMAZAN AYDIN-İST.
Evet, arkadaşlar. ben 22 yıl önce, lıse 1'de ayrıldıgım Nızıp'e gecen c.tesı gunu gıttım (04.08.2007). Neler mi gördük? Tabı kı en ıyısı pansiyonlu arkadaşlardan bazılarıyla 22 yıl aradan sonra göruşmekti. Nizp'e olan özlemimizi giderdık. sağolsun lıse muduru, bıze pansıyonumuzu açtırdı. cocukluk anılarımız tazeledık..
ve duygulandık.....
Elo.Müh. Ramazan AYDIN- İST.
ramazan bn necip abin istanbuldaym 0532 502 75 19
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.