Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nizip'te Yeşil Kartlı sayısı 39.450

Görüntülenme: …

peerless Üye
haber: www.Nizipdenge.com

Nizip'te Yeşil Kartlı sayısı 39.450
Nizip'te yeşil kartlı kişi sayısı artıyor. Edinilen bilgiye göre Nizip'te yeşil kartlı sayısı 39.450 kişi. Nizip Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Rıza Yaşar; Denge Gazetesine yaptığı açıklamada Nizip'te yeşil karttan faydalanan 39,450 kişi olduğunu söyledi. Dr. Ali Rıza Yaşar, yeşil kartları artık otomosyon sistemi ile veriyoruz, titiz bir inceleme ve araştırma sonucu verilen yeşil kartlarda herhangi bir suistimallik söz konusu olmayacağını vurguladı. Karkamış'ta ise bu sayının 3400 civarında olduğu tahmin ediliyor.
Kasım Böler Üye
Bana çok yüksek bir rakam gibi geldi, köyler de dahil herhalde ama buna rağmen yüksek bir rakam (köylerde bulunan vatandaşlarımızın bir çoğunun üzerinde tarla v.b olduğu göz önüne alınırsa çoğunluğu Nizip'te oturan vatandaşlar teşkil ediyor diye düşünüyorum)

Yani Nizip merkez nüfusunun 80 binlerde olduğu düşünülürse her iki kişiden biri yeşil kart sahibi, bana çok yüksek bir rakam gibi geliyor.
hazarfen Üye
bu rakam köyleride kapsıyor ama neredeyse Nizip merkez nüfusunun yarısına genel köy nüfusuyla üçte birine eşit hale gelmiş bu yetkili makamın ağzıyla açıklanmış bir rakam ne hale gelmişiz allah bu memlekete zeval ziyan vermesin bu bir tehlike sinyali.
Mustafa Bilici Üye
aslında doğrumu yanlış mı bilmiyorum ama şöyle bir teklif sunmak istiyorum bu yeşil kartlı olanlar hastaneye giriş yaparken cüzi bir miktar mesela 2 veya 3 ytl kayıt parası alınsa nasıl olur diyorum bide ilaç alırken belli bir yüzdesi alınmalı diye düşünüyorum...
eğer böyle olursa her canı sıkılan hastaneye gelmez gerçek hasta olanların hakkı yenmez ilaçlarda boş yere heba olmaz....
kimse üstüne alınmasın lütfen...
mehmet gül Üye
mustafa kardeşime katılıyorum bencede 1 ytl de olsa bir miktar alınması makul.
zeynel1982 Üye
GAZİANTEPİN NÜFUSUNUN 3/1 YEŞİL KARTLI OLDUKTAN SONRA 2 YTL VEYA 3 YTL ALSAKTA FAYDA ETMEZ. ÖNEMLİ OLAN GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPHERİNE VERİLMELİDİR. ARABASI EVİ OLANA DEĞİL.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim