Zeugma Antik Kenti

Bacasız Sanayi

Halil CANPOLAT Üye
İnsanoğlu güzel şeylere,güzel hayallere doyamıyor bir türlü.Bu herhalde insanın doğasında var.Şöyle hayal ediyorum da,bir gün Nizip"te büyük bir üniversite,Zeugma Film Festivali (ZFF) , açık hava müzesi,Birecik Barajı havzasında farklı spor aktiviteleri ve müsabakaları,baraj üzernden karşıdan karşıya geçiş için teleferik ve daha neler neler.Bu hayalleri gerçekleştirmek mümkün müdür acaba. Bence gerçekleşmeyecek kadar da zor değil.sizler bu konu hakkında ne dersiniz DOSTLAR ?
melek-yuzlum Üye
Hiç uyanma derim..hayallerin bitmesin diye:D
Mustafa Bilici Üye
bence olabilir ama büyüklerimizin sahip çıkması lazım...
nizipli_mehmet Üye
melek-yuzlum;72877 wrote:Hiç uyanma derim..hayallerin bitmesin diye:D
gerceklık payı war
Halil CANPOLAT Üye
İnsanoğlu hayal ettiği sürece yaşarmış.Bir insanın hayalleri de bitmişse hayatı kaymış demektir. Farkın fark edilmiyorsa Ben beklerken geçiyorsa! Plakası kırmızıysa Birilerinin; dayısı,amcası paşasıysa… Hayaletim bu şehirde sen ben beklerken, beklemeyenler varsa, biri aç diğeri toksa biri atlı biri yayaysa,dünyanın kuralı buysa… hayaletim bu şehirde Şehrim adı şehirken Kafalar şehir değilken Fikri zikri tutmayanı,alıp satıp yok sayanı Bileni bilmeyenden ayırmayanı çoksa.. Hayaletim bu şehirde Sende benle hem fikirsen Bu düzenden değilsen Hala fark edilmemişsen Hayaletiz bu şehirde.
hattüç Üye
yanı bunlar hep hayyalerı susleyecek
Mustafa Bilici Üye
neden hayallari süslesin ki önce hayal kurarsın sonra gerçekleştirirsin...
columbarium Üye
o zaman müjde arkadaslar; Nizip'E Antep üniversitesine bağlı olmayan bağımsız bi üniversite açılması planlanıyormuş,bu yüzden yüksekokul yeni yapılan binasına gitmeyi geciktiriyormuşşş. ÖLE DUYDUM SAYGILAR :)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim