007_Mehmet AĞPAK

Yazılmıyor

mehmetagpak Üye
Detaylar yazılmıyor. - Biraz hüznümüz ve çokça vurdum duymazlığımız. - Kendini yakan insan ve insanlar. - Sorumluluğumuzun hesabı ise yazılmıyor. - Sana sorulmuyor. - Sen kimsinli bakışlar, süzüşler, duruşlar. - Ben anlarım. Sen sensin ben de benim. - İçimizde sürekli çalan kırık dökük bestesiz notalar, sözler yazılmıyor. - Vazife almalar vermeler. - Gelenler gidenler. - Taşınmalar. - Gönülsüzlüğümüz. - Biraz ötesi yorgunluk, kırgınlıklarımız da yazılmıyor. - Danışman müdürlük ve benzeri vazifeler. - Bir yıllık ömrü olan işler, markalar, kapı isimleri de yazılmıyor. - Fikir alınmıyor. - Arkadaşlar konuşuyor. Sen de konuşuyorsun. - İhtiyaç analizi vesaire deniliyor. - Albenili ifadeleri söyleyişler de yazılmıyor. - Uygulanmış sistemlere bakılmış. - Planlama yapılmış. - Şefkatli birinin olması lazımmış diyorsun. - Yeni modelin çivisinin kalınlığı ne kadar olacak diye soruluyor. - İnsanlara batacak bir çivi istenilir mi? - Bu soru da yazılmıyor.Ama ben: - Endülüs akşamındayım. - Bir yarım sende. - Sokak sokak geziyorum. - Biraz avareyim, biraz delikanlıca. - Duvarlara, taşlara dokunuyorum. - Esintileri hissetmeye çalışıyorum. - İçimde biraz sen varsın biraz da Aysun esintisi. - Şiirler susuyor. Sen içimde ha bire konuşuyorsun. - Her sokaktan bir ezan sesi. Ezan okununca susuyorsun. - Yazmayanlara inat yazıyorum ve sonra siliyorum bütün yazdıklarımı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim