Genç Muhabbet

BURÇLARA GÖRE ÇAPKINLIK

ada Üye
Eğer çapkınlık yapmak istiyorsanız bu uyarılarımızı mutlaka not alın. Mutlaka İşinize Yarayacaktır. Kadınları ve Erkekleri Etkilemenin Püf Noktaları Boğa burcunu iyi bir restoran etkiler. Koç’u parfümler. İşte astrolog Claire Petulengro’ya göre, insanı burcuna göre aşık etme yolları... Koç Burcu: Önce güzel kokup kokmadığınıza özen gösterin. Lüks ve pahalı kokuları severler. Ucuz giyinmeyin. Boğa Burcu: Hayatları yemek, seks ve para üzerine kurulduğundan iyi bir restoran, gece kulübünden daha etkili olur. İkizler Burcu: Onu yeni açılmış bir yere götürün. Çok zor elde edilen rolü de oynamaya kalkmayın. Yengeç Burcu: Biraz uzak durun. Onlar sırlarını koruyanlardan hoşlanırlar. Size güvenmesi zaman alacaktır. Aslan Burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. Başak Burcu: Detaya çok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saçınıza özen gösterin. Terazi Burcu: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. Akrep Burcu: Kendiniz olun. Farklı görünmeye çalışanlardan hoşlanmazlar. Yay Burcu: Onlarlayken alışılmış ve denenmiş metotlar kullanmayın. Yenilik severler. Oğlak Burcu: Onun için ne kadar kazandığınız, hangi ülkeleri gördüğünüz, kimleri tanıdığınız önemlidir. iltifatı sever. Kova Burcu: Kendilerini beğenmiş gibi görünürler ama aslında değildirler. Aptal hiç değildir. Romantiktirler. Balık Burcu: Denizle ilgili her şeyi severler. İnsanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar.
HakanSahin Üye
PAYLAŞIM İÇİN TŞKELR
Subutay Üye
Paylaşım için sağol. Ama gelin bunun üstüne biraz felsefe yapalım. Dünyada kaç tane insan var? 6 milyar. Peki kaç tane burç var? Oniki. Şimdi bir hesap yapalım. 6 milyar insanı tüm burçlara eşit dağıtırsak elimizde içinde 6.000.000.000:12 =500.000.000 kişinin bulunduğu 12 farklı seciyede insan grubu bulunur. Demek ki biz insanların ruhsal çözümlemesini 12 denemede bulabiliriz. Şu noktaya geleceğim. Ben hayatım boyunca burçlara inanmadım. Ama şunu da itiraf edeyim. Genelde beni tanıyan insanlar burcumda yazan özelliklerin benim yapıma "cukk" diye oturduğunu söylüyorlar. Bazen ben bile çoğu şeye şaşıyorum. En basitinden uğurlu rakam olayı. Benim uğurlu rakamım 3'tür (Yay burcu). Hayatımda kilit rol oynayan tüm sayılar 3 ve 3'ün katlarıdır. İnanması güç ama böyle. Bunu isteyene ispatlarım.
Zuhal Üye
Terazi Burcu: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. Hehe, dogru galiba ;)
GencOoO Üye
Zuhal;71897 wrote:Terazi Burcu: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. Hehe, dogru galiba ;)
hepsi bumu yanii...
melek-yuzlum Üye
Balık Burcu: Denizle ilgili her şeyi severler. İnsanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar. İnsanlar hakkın da çok yanılıyorum be gülümmmmmmmm..keşke yanılmasam..hep düşündüğüm kadar ii olsalar..güvenilir olsalar..sözlerinin eri olsalar..nerdeeeeeee..
ada Üye
SORUN SENDE BENCE MELEK YUZLU SEN ÖNCE BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR SONRA ETRAFINDAKİ KİŞİLERİ YARGILA
nizipli_mehmet Üye
benım kı hıc uymuyor
nizip güzeli Üye
ada;71729 wrote: Başak Burcu: Detaya çok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saçınıza özen gösterin.
HMMMM .GÜZELMİŞŞŞ
nizip güzeli Üye
ada;71729 wrote: Başak Burcu: Detaya çok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saçınıza özen gösterin.
HMMMM .GÜZELMİŞŞŞ
miksam1988 Üye
Aslan Burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. eh işte idare eder
benbaskan Üye
bana saçma geldi her nedense:)
melek-yuzlum Üye
Başkanım..size saçma gelen nedir?????????
alibey2727 Üye
Ben ikizler burcu olarak; yeni bir restoran yerine bildik bi yeri tercih ederim, yeniler beni sıkar, bildigim mekanlarda daha rahat ettigim için yeni yerler tercihim degildir. Ama rol konusunda haklılık payınız var, karşımdakinin bildik bir kişilik olmasını isterim, farklı bi kişilik beni rahatsız eder...
Gökhan Dokuyucu Üye
Terazi Burcu: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. :D:D
YakisikliAntika Üye
Ben bunlara inanmiyorum sacmalik bence..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim