Arkadaşlar çogu unıversıtelı arkadasımız buradayken bır gun toplanıp goruselım ne dersınız hem belkı daha ıyı olur herkes ıcın belkı bırbırımıze yakın yerlerde veya da aynı yerde okuyan arkadaslar vardıır daha ıyı olur dıye dusunuyorum eger sızın ıcınde uygun olursa pazar gunu aksam uzerı saat 18'de osmalı prakında bulusalım tabı herkes ıcın uygunsa çok ıyı olur yorumlarınızı beklıyorum
Okul Arkadaşların Burada
önemli degil saldıray...:D benım pazar akşamı yanı bu gun macım var,o yüzden takım cıkaramam simdi... salı yada carsamba günü ins... güzel bir mac olur...
bu AkŞamki osmanLı Parkındaki toplantıy Katılmaya calışacagım mehmet... seLamLar...
Bizde senin ellerinden Operiz Canım Cigerim...:D
Üniversiteli Gençlik Bu Pazar Buluşalım
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
tşkler kuzen...inş olur diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz...yalnız gökhan,fatih abi burda olurlar mı acaba?çok özledim onları valla?bu arada halı saha maçı ne olacak ya...6 kişilik iki takım çıkaramayacak mıyız?
gokhan abı burada olmayacakmıs bu arada mac ısı ıse hıc olmazsa kendı aramızda oynarız degılmı
6'şar kişilik takım çıkarırız kendi aramızda yaparız...ama kimse bi şey yazmamış daha:(((neyse konuyu dağıtmayayım ben:))
o zaman Konuyu ben dagıtıyorum ve saldıray sana topu atıyorum... hafta içi hafta sonu fark etmez sahayı alın saati yazın ben rakip cıkaracagım size... takımınızın oyuncularının isimleriniz yazarsanız ona göre karışıklık olmaz... sagLıcakLa Kalın...
Hanımefendilerde olcakmı bari....
yok huzeyfe hanımefendiler olmayacak:-)))
şaka bi yana da valla iyi düşünmüssün mehmet gelemeyide çok isterdim ama sonbahar yani benim tek dostum pazar gidiyo eger o burda olsaydı beraber gelirdik..saglıcakla kalın...
şaka bi yana da valla iyi düşünmüssün mehmet gelemeyide çok isterdim ama sonbahar yani benim tek dostum pazar gidiyo eger o burda olsaydı beraber gelirdik..saglıcakla kalın...
Kanka ben pazartesi senin memlekete geçip kaydı halledeceğim. Oradan Nİzip'e gelmeyi planlıyorum. Ancak çarşamba günü bir arada olabiliriz. Selamlar...
saldiray27;70980 wrote:tşkler kuzen...inş olur diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz...yalnız gökhan,fatih abi burda olurlar mı acaba?çok özledim onları valla?bu arada halı saha maçı ne olacak ya...6 kişilik iki takım çıkaramayacak mıyız?
salı yada çarşamba günü gazeticilerle maç var. Selim beyle ben görüştüm. Haberiniz olsun
Pazar günü 18:00 da orada oluruz İnşaallah
inş. bende gelırım
sen gelmezsın dostum senı tanıyorum
tşkler derviş abim benim...cali kardeş sende saol bak duydun derviş abiyi salı ya da çarşamba maç var ama olsun istersen senin çıkartacağın takımla da maç yaparız...:))
SLM DOSTUMSENI TAKDIR ETTIM BU DUSUNCENDEN DOLAYI BEN SENIN GIBI DUSUNUYORUM AMA BEN CALISIYORUM KESKE SIZE KATILABILEYDIM NEYSE GENCLERE SLMMUHABBETE DEVAM
saldiray27;71164 wrote:tşkler derviş abim benim...cali kardeş sende saol bak duydun derviş abiyi salı ya da çarşamba maç var ama olsun istersen senin çıkartacağın takımla da maç yaparız...:))
önemli degil saldıray...:D benım pazar akşamı yanı bu gun macım var,o yüzden takım cıkaramam simdi... salı yada carsamba günü ins... güzel bir mac olur...
bu AkŞamki osmanLı Parkındaki toplantıy Katılmaya calışacagım mehmet... seLamLar...
beklerız cali
Arkadaşlar sizlerin arasında olmak isterdim ama seneye son sınıf olacağım için bazı dersleri alıyorum bundan dolayı sizlerin arasında bulunamayacağım...
Allah sohbetinizi arttırsın...
Hepinizin gözlerinden tek tek öperim;)
keşke olabilseydin kardeşim aramızda...neyse artık yaz okulundan sonra beraber oluruz inş...yaz okulundaki tüm arkadaşlara başarılar:)))
Gökhan Dokuyucu;71327 wrote:Arkadaşlar sizlerin arasında olmak isterdim ama seneye son sınıf olacağım için bazı dersleri alıyorum bundan dolayı sizlerin arasında bulunamayacağım...
Bizde senin ellerinden Operiz Canım Cigerim...:D
evet iyi olur arkadaşlar hem birbirimizi daha iyi tanımış oluruz...
peki osmanlı parkında nerde buluşacagız ki..............
kardes bız gecen pazar toplandık artık baska zamana
............:(
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.