yok valla hanek uludu ondan..felsefefe;293298 wrote:Bu kuzu konusunu kapatanı yakarım.:)Babasından höstesine düşen kuzuyu almış olmalı ki şindi de bize kuzuyu unutturıy.
Site ve Üyeler Hakkında
Müslüm babamın seçim kuzusu platformu 2014 YILI
Görüntülenme: …
hooop hoopp neler oluyor, o kuzu hepimziin biz o kuzu için oyumuzu verdik. Kuzu bizim hakkımız ve özgürlük alanımız onu kimse kapatamaz,, konu yaşayacaktır ve yaşamalıdır.felsefefe;293298 wrote:Bu kuzu konusunu kapatanı yakarım.:)Babasından höstesine düşen kuzuyu almış olmalı ki şindi de bize kuzuyu unutturıy.
eyi zaten ben de yeniden açtım..böle ete sulana sulana hanek edek..gerisi...???makin;293307 wrote:hooop hoopp neler oluyor, o kuzu hepimziin biz o kuzu için oyumuzu verdik. Kuzu bizim hakkımız ve özgürlük alanımız onu kimse kapatamaz,, konu yaşayacaktır ve yaşamalıdır.
İddiaya girip iddiayı kazanan benim, benim sesim çıkmıy size noliy yaw.:)
AKP de kendi içinde birbirine düştü, Tayyip'e artık yeter senin ettiğin diyorlar, sizde bir araya gelemediniz, ben CHP li olarak kapı gibi kuzu elimde bekliyorum ama siz daha 3 kişi bir araya gelip tarih belirleyemiyorsunuz.:D
İddiaya girip iddiayı kazanan benim, benim sesim çıkmıy size noliy yaw.:)
höstesini alanlar çekiliy.
Biz ağlamaya devam ....
höstesini alanlar çekiliy.
Biz ağlamaya devam ....
Bi dürüme harcadılar bizi diyosun
pessssssss..şapka çıkartım.müslüm akpek;293392 wrote:AKP de kendi içinde birbirine düştü, Tayyip'e artık yeter senin ettiğin diyorlar, sizde bir araya gelemediniz, ben CHP li olarak kapı gibi kuzu elimde bekliyorum ama siz daha 3 kişi bir araya gelip tarih belirleyemiyorsunuz.:D
Tak şapkanı kafan üşümesin :Dxxhidayet;293429 wrote:pessssssss..şapka çıkartım.
Bir duvar bulayım da kafamı vurayım.. Dağlara..daşlara.müslüm akpek;293430 wrote:Tak şapkanı kafan üşümesin :D
Acele etme elbet toplanırız senin kuzuyu yeriz, az sabır haci. :)müslüm akpek;293392 wrote:AKP de kendi içinde birbirine düştü, Tayyip'e artık yeter senin ettiğin diyorlar, sizde bir araya gelemediniz, ben CHP li olarak kapı gibi kuzu elimde bekliyorum ama siz daha 3 kişi bir araya gelip tarih belirleyemiyorsunuz.:D
Canını yerim haci ammiiii...Sensiz kuzu olmaz ha ona göre.felsefefe;293376 wrote:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.