Dini İçerikli Konular

KIL BENİ EY NAMAZ!!!!!!!!!!

melek-yuzlum Üye
Çok pişmanım;sana Rabbini yanlış tanıttım,eksik bildirdim. Sana Rabbini tanıtırken,kılı kırk yaran,ince eleyip sık dokuyan,mükemmelliyetçi bir imaj çizdim,seni vesveselere saldım,yordum,kırdım,usandırdım.Rabbinin yaptıklarını beğenmeyeceğine inandırdım önce seni.Seni sevdği,sana merhamet ettiği apaçık ortadayken,önce korkmanı istedim O'ndan...Oysa,insan sevmediğinden korkmaz ki,korkamaz ki......Allah'tan korkanlar O'nu hakkıyla sevenlerdir.O'nun kendilerini fazlasıyla sevdiğini bilenlerdir....İnsan sevdğinden korkar;çünkü o sevgiyi kaybetmek üşütür insanı.İnsan seveninden korkar,çünkü o kadar sevilmişken yüz çevirmek acı verir insana.....Kaybedeceği şeyi olanlar korkar!!!!!!!!Sevmediğinden ve seni sevmeyenden yana ne kaybedersin ki??????
mehmet gül Üye
Hem cd sini dinliyorum hemde kitabını okuyorum.Herkese tavsiye ediyorum.
ottomanempire Üye
YouTube üzerinde aç
Kıl beni ey namaz Çöllerden topla hücrelerimi Rahmetinin serinliğinde yıka kalbimi Kıl beni ey namaz Ruhumu secdede yeniden fısılda bana. Şah damarı yakınlığından emzir yetimliklerimi. Kıl beni ey namaz Dağlar küçülsün, denizler taşsın, dağılsın kalabalıklar. Rükû rükû doğrult eğriliklerimi. Kıl beni ey namaz İkiye bölünsün kalbim kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin göğsüme. Kıl beni ey namaz Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz Tenim İbrahim gibi ateşe düşmüşken Gül kokulu serinlikler değdir yüreğime Kıl beni ey namaz Günahın, isyanın, nisyanın kuytusunda büyüttüğüm pişmanlıklarımın yüzünü kaldır yerden. Al karanlıklarımı, al karalıklarımı gözbebeklerinde yıka. Kıl beni ey namaz. İnsan kıl beni. Doğru kıl. Duru kıl Diri kıl beni. İnsan kıl bu bedeni. Rabbim namaz iLe muhabbetimizi arttırsın,oLmayanLara da namaz muhabbetını versin (Amin)
nizip güzeli Üye
çok güzel bi paylaşım.teşekkürler
miksam1988 Üye
paylaşım için teşekkürler
Mustafa Bilici Üye
dr senai demirci mükemmel anlatımı var yazılarıda çok güzel hemen hemen hergün dinliyorum.. paylaşım için teşekkürler...
ahmet mesut Üye
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM SAĞOLUN
ryağmurlu Üye
paylaşım çok güzel olmuş elinize sağlık herkesede teşekürler

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim