Nizip Kaymakamlığı, Nizip Belediyesi, Nizip Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ziraat Odası
Başkanlığı tarafından ortaklaşa hazırladıkları “Turistik, Sanayi, Tarımsal, Modern NİZİP” adlı derginin
yeni sayısı çıktı. Nizip’in Tarihinden Turizmine, Tarımdan Ekonomiye, Eğitimden Camilerine, Sağlıktan
Mutafağına, Zeytinyağından, Fıstığına ve Zeugma Antik Kentine kadar Nizipi anlatan bir dergi.
Okudum araştırdım, Nizipin fotoğraflarıyla dolu dolu gerçekten çok özenle hazırlanmış bir dergi.
Bu Dergide emeği geçen Başta Sayın kaymakamımız Mustafa Canarslan’a, Belediye Başkanı H.Fevzi
Akdoğan’a, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Altınbaş’a, Ticaret Odası Başkanı mehmet Özyurt’a
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akfırat’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizlerinde Okumasını
ve İncelemenizi tavsiye ederim. Bizim Nizip Gazetesi
Nizip Hakkında Yayınlar
“Turistik, Sanayi, Tarımsal, Modern NİZİP” adlı dergi çıktı
hayırlı olsun...
DERGİ NEREDE NASIL GÖREBİLİRİZ????
dergiyi ticaret odasından isteyebilirsiniz
hayırlı ugurlu olsun.emegi geçenlere eyvallah
DERGİNİN NİZİP'İN TANINMASINDA BÜYÜK ROL OYNAMASI TEMENNİSİYLE EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKÜRLER
sanırım bu dergi nrt nin büyük emeği ile hazırlandı.emeği gecenleri kutlarım.
Bu derginin birçok kısmı Nizip.com'dan alınmıştır. Gönül isterdiki bunu belirtsinler fakat maalesef Nizip'de bu sorun aşılamıyor.
Nizip tarihi : NIZIP TARIHI
Nizip'de ulaşım : Nizipe Nasıl Gidilir
ve birkaç fotoğraf gözüme çarpanlardan.
Başka biryerden birebir alınan bir çalışma kaynak gösterilmeden yayınlanıyorsa ben onu kınarım. www.Nizip.com olarak en ufak bulduğumuz çalışmanın altına kaynak yazıyor veya yazılması için baskı yapıyoruz. İnsanlar açtıkları her konuyu, attıkları her fotoğrafı kendi adlarıyla atıyorlar. Ana sayfada bile kim konu açmışsa belli.
Biz bu hassasiyeti gösteriyorsak, Nizip'deki tüm ama tüm yayın organlarıda çalışmalarımızdaki emeği geçen arkadaşlara saygı duymalı ve bunu yayınlamalı. Hergün yeni bir net sitesi kuruluyor ve Nizip.com' a alternatif olmak için yırtınıyor. Hertürlü yayınını yapmasına izin verdiğimiz gazete bakıyorsun başka sitenin reklamını yapıyor, üstüne üstlük kalkıp bunuda buraya atıyor.
Evvel Allah'ın izniyle Nizip.com'un ayakta kalması için ne gerekiyorsa yapacağım, yapacağız. Bunu özverili arkadaşlarımda görüyorum. Canı gönülden destekliyor ve Nizip.com'u benimsiyorlar, sahipleniyorlar. Buda bana haz veriyor.
sevgili admin ,bu düşünceler beni çok mutlu eti.inan gerçekleri yansıtmışın.teşekkürleradmin;68485 wrote:Bu derginin birçok kısmı Nizip.com'dan alınmıştır. Gönül isterdiki bunu belirtsinler fakat maalesef Nizip'de bu sorun aşılamıyor. Nizip tarihi, Nizip'de ulaşım ve birkaç fotoğraf gözüme çarpanlardan. Başka biryerden birebir alınan bir çalışma kaynak gösterilmeden yayınlanıyorsa ben onu kınarım. www.Nizip.com olarak en ufak bulduğumuz çalışmanın altına kaynak yazıyor veya yazılması için baskı yapıyoruz. İnsanlar açtıkları her konuyu, attıkları her fotoğrafı kendi adlarıyla atıyorlar. Ana sayfada bile kim konu açmışsa belli. Biz bu hassasiyeti gösteriyorsak, Nizip'deki tüm ama tüm yayın organlarıda çalışmalarımızdaki emeği geçen arkadaşlara saygı duymalı ve bunu yayınlamalı. Hergün yeni bir net sitesi kuruluyor ve Nizip.com' a alternatif olmak için yırtınıyor. Hertürlü yayınını yapmasına izin verdiğimiz gazete bakıyorsun başka sitenin reklamını yapıyor, üstüne üstlük kalkıp bunuda buraya atıyor. Evvel Allah'ın izniyle Nizip.com'un ayakta kalması için ne gerekiyorsa yapacağım, yapacağız. Bunu özverili arkadaşlarımda görüyorum. Canı gönülden destekliyor ve Nizip.com'u benimsiyorlar, sahipleniyorlar. Buda bana haz veriyor.
Resimleri Nizip com dan izinsiz mi aldılar,eğer izin alıp baskı yaptıylarsa neden belirtmemişler.....
sevgili admin çok haklıdır.bu konuda sonuna kadar yanındayim.
HAYIRLI OLSUN ŞEHRİMİZİ YANSITACAK BİR DERDİ OLACAK UMUDUNDAYM
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.