Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Tüm Üyeler Buraya

Görüntülenme: …

akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
yusuf abi pazarda mal satanlar gibi olmayınız.
saygılarımla
haberg Üye
Akheneton ben sadece eleştireceğim şeyler için yazıyorum.... Öylesine boş yalakalıklarla zamanımı geçirmiyorum... Sürekli eleştirel yazmamın nedeni bu... Hatta bu sana öyle görünüyor.... Abi eğer ben tartışamam, lügatıma güvenemiyorum diyorsan o başka... Ben taraf olduğum her konuda tartışmaya açığım....Aslında sen beni anlamadın... Bana demişsin... "Beni anlamak istemiyorsun" diye... Kusura bakma ama sen bana ne anlatmak istedinki...
akhenaton Arşiv üyesi
lügatına güvendiğin için medeni cesaretinden ötürü seni kutluyorum. sana tek bir tavsiyem var: coşkun adlı üyenin imzasını oku lütfen..
haberg Üye
Herkes yazmış kalkpler kırılıyor fln... Yahu abartmayın ben bundan zevk alıyorum.... Kırın kalbimi.... Nizip erkekleri benim bildiğim her söze dayanıklı olur yüreğine taş basar yerine oturur.... Anlaşılan Nizip baya değişmiş...
ibrahim Üye
bence artık bu sayfa akhenaton ve haberg arasında geçmeye başladı
bizler için bir yer varmıı???
akhenaton Arşiv üyesi
buyrun metalfırtına sizi dinliyoruz..
ibrahim Üye
akhenaton kardeşin lafım seni kırmak değil
sana veya haberg'e karşı bir tutumdeğil
sadece sunu kastetmek istedim
zaten konunun başlığı birlik beraberlik hakkında açılmış ama yinede karşılıklı atışmalarla geçiyor.
kastım bundan ibaretti
teşekkür ederim
akhenaton Arşiv üyesi
zaten benim rahatsız olduğum konuda bu!! başlığı birlik üzerine attım ama haberg yine konuyu ikli sataşma haline getirdi.. yazılan tüm yorumlardan sonra '' hepiniz boş konuşuyorsunuz '' demiş. aslında ikili sataşmaları sevmem ama bazen mecbur kalabiliyoruz.
metalfırtına kardeşim ben teşekkür ederim.
saygılarımla
haberg Üye
Yahu ben bunları çok içten yazıyorum, sataşmakla ne alakası var... Benim istediğim tartışalım çözüm getirelim... Yetkili muhabbet eden birinemi kulak verir, gerçekleri çekinmeden yazanamı.... Ben sizin görüşünüzde yazarsam iyi olacak, yoksa ben provakatörüm... Yok öyle yağma :D
freee_27 Üye
Hep aynı tipten isanları beklemek büyük hata olur. Farklı görüşteki insanlaında görüşlerini alacaksın ki site cazibe merkezi haline gelsin. Ama sadece katılmayacağım husus insanın herşeye muhalefet olmasıdır. Arada bazı şeylere çok güzel oldu, bende katılyorum diyebilir insan.
haberg Üye

Ben bir eleştirmenim....Kusura bakmayın.... Sizde beni eleştirin yanlışım varsa bu hoşuma gider....
akhenaton Arşiv üyesi

Evet yanlışın var! eleştirmenim diyorsun ama eleştiri yapmanın adabını , usulünü bilmiyorsun.. siteye girip birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş cümlelere yorum olarak: 'boşkonuşuyorsunuz' diyorsun. farzedelimki boş konuşuyoruz, peki senin bu yorumun bir gazeteciye yakışıyor mu? demekki kelime hazinen bir zayıf. boş konuşuyorsunuz demek yerine: kısır cümleler kururyorsunuz, faydasız bir konu üzerinde fikir yürütüyorsunuz diyebilirdin ama sen okey masasında konuşulan ağızla burada gazeteci edasıyla yazı yazıyorsun. buyur sana yanlış!!!.
freee_27 Üye
Eleştirmen demek herşeye muhalefet olmak değil ki? Bazı doğrulara da güzel oldu denilebilmeli. Ama bensizde rastlamadım böyle bir davranışa hiç rastlamadımsayın eleştirmen. Bence dikkat çekmek için yapıyorsun bunları. Bu konuda da çok başarılısın. Tebrikler.
Yunus Üye

alıntı:
"quote" haberg demişki:

Ben bir eleştirmenim....Kusura bakmayın.... Sizde beni eleştirin yanlışım varsa bu hoşuma gider....

Sen asla bir eleştirmen olamazsın. Çünkü eleştirmenlik nedir bilmiyorsun. Muhalefet yapmak eleştirmenlik olamaz haberg arkadaş. Örnek olarak ;
Bir eleştirmen bir yazarın yazısını eleştirirken, eksik yanlarını vurguladıktan sonra, yazının güzel yanlarını ve takdire şayan taraflarını da vurgular. Fakat sen eleştri yapmıyor, muhalefet ve provakatörlük yapıyorsun. Sanki Nizip te herkes kötü şeyler yapmaya çalışıyormuş gibi bir hava estiriyorsun ki, bu sadece insanların sana bakış açılarını kötü yönde etkiliyor. Eğer bu da umrunda değilse sana birşey demiyorum.
saldiray27 Üye
ya konu neydi ne oldu yaaaa anlamadım gitti wallaa
Yılmaz Korkmaz Üye
İşte zaten bu yüzden bir çok duyarlı kullanıcı siteyi bırakıyor karşılıklı atışmalar ve provakatörlükler siteyi adeta yağmalamış durumda idi şimdi bir nebze olsun temizlenmiş gibi ama hala gitmesi gereken bir kaç arkadaş var yoksa sitede huzur kalmaz
Huzi Üye
Siteye bir virüs tarayıcımı yüklesekmi acaba....
asi ve mavi Üye
yılmaz kardeş o gönderilecek adaylar bi an önce giderler inşaallah...
bela okumayı sevmem ama böyle adamlar yüzünden belada okur olduk allah sonumuzu hayır etsin inş...
hatta gitmesini istedigimiz insanları admin abini özeline msj atıp ona söyleyelim o gerekeni yapar..

eger ben huzursusluk çıkarıyosam Nizip.comun adı kirlenecegine giderim...
umarım hepiniz benim gibi düşünüyosunuzdur...
Huzi Üye
Vaaaaay beeeeeeee.....! Asiciğim çok asilce bir yorum yapmış.....
İyide bu yorumu daha önce nasıl farkedemedim.....
ERARENG Üye
Ne oluyor...
Yaww forumdan elimizi çektikmi birbirinizi yiyorsunuz...
Huzeyfee...
Ne dedim ben sana giderken ...
bu foruma göz kulak ol...
Kimseler kavga etmesin demedim mi...
Huzi Üye
Haaah...! Tamaaam....! Sen eksiktin abicim,şimdi kadro tamamlandı...
Hade bakeeeeeeeem...! Nerde kalmıştık.....?
ERARENG Üye

alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Haaah...! Tamaaam....! Sen eksiktin abicim,şimdi kadro tamamlandı...
Hade bakeeeeeeeem...! Nerde kalmıştık.....?

Bilmem nerdee bırakmıştım siziii ...
Hade baştan alalım ozaman...
Forumda Metal le Huseyfe yönetici olursa forumda her türlü provake olur yaww...
Zaten bu 2 si kendi kendilerine provakeler....
Orhan Çelik Üye
Maraşlı helal olsun sana ,çok doğru bir tespit.
ibrahim Üye

alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
WHAT DEDİN GULÜM
Huzi Üye

alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Metal elementini kastettiğin nasılda belli....
Ya abicim idare et,bak biz nasıl idare ediyoz...
Dimi yaniiii....?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim