Klasik yemek duası diye bir dua mı var.M.KÜÇÜK;286705 wrote:Yemeğin sonunda Hido klasik yemek duası yaptırdı, duanın içinde islami devlet lafı geçinde Müslüm abi itiraz etti, daha sonra katmer ve kadayıftan sonrada hidoya bırakmayıp duayı Vedat abi yaptırdı :) :) :)
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Yalnız bu mevzuyu konunun önüne geçirmeyelim lütfen.
:)
Eee Tarkan pardon Tarhan bey öyle işte; "Ben Nizipteyim yarın görüşelim"
deyip de, 2 ay sonra aradığımda "Sen hala Nizip te misin?"
deyip beni dumura uğratmak değil.. Hadi bakalım çık şimdi işin içinden? ;) :)
Nizipcom 4 ocak cumartesi toplantısı
Görüntülenme: …
Babacım illa muhalefet olacan di mi?müslüm akpek;286710 wrote:Klasik yemek duası diye bir dua mı var.
Sen bilmezsin, böyle toplu yemek yenen yerlerde dua edilir ve bilinen o dua edilir, tıpkı Hido'nun ettiği dua gibi.:)müslüm akpek;286710 wrote:Klasik yemek duası diye bir dua mı var.
Evet konumuz dürüm :DM.KÜÇÜK;286718 wrote:Sen bilmezsin, böyle toplu yemek yenen yerlerde dua edilir ve bilinen o dua edilir, tıpkı Hido'nun ettiği dua gibi.:)
Son soru bu duanın Türkçesini buraya yazarmısınız.M.KÜÇÜK;286718 wrote:Sen bilmezsin, böyle toplu yemek yenen yerlerde dua edilir ve bilinen o dua edilir, tıpkı Hido'nun ettiği dua gibi.:)
Duayı edene sor o yazsın sana.
Sen arapça bilmiyormusun.M.KÜÇÜK;286725 wrote:Duayı edene sor o yazsın sana.
Konuyu dağıtma dedim.
çok ilginç...hiç kimse beni eleştirmemiş :)
Nidek yorum aradık aradık açmadın telefonu o kadar da beklettik yemeği , sonunda yorgundu bir yerde uyuya kalmıştır dedik .Ramazan Tarhan;286736 wrote:çok ilginç...hiç kimse beni eleştirmemiş :)
Konu sağlam merak etme dağılan bir şey varsa oda sensin, açıklayın bakalım şu duanın Türkçesını de anlayalım bize ne için dua ettirmişsiniz.M.KÜÇÜK;286735 wrote:Konuyu dağıtma dedim.
Seni mi bekledi yoksa zeytinyağımı ekledi bilmiyorum, ama ikide bir Tarhan nerede kaldı dedi :) :) :)
Ben niye dağılmışım ne alaka.müslüm akpek;286744 wrote:Konu sağlam merak etme dağılan bir şey varsa oda sensin, açıklayın bakalım şu duanın Türkçesını de anlayalım bize ne için dua ettirmişsiniz.
Ramo sen bunlara inanma , bana bir teneke yağ gönder anlaşırız. :DM.KÜÇÜK;286745 wrote:Seni mi bekledi yoksa zeytinyağımı ekledi bilmiyorum, ama ikide bir Tarhan nerede kaldı dedi :) :) :)
Sorularıma cevap veremeyince dağılıyorsun da ondan dedim heheeee :DM.KÜÇÜK;286747 wrote:Ben niye dağılmışım ne alaka.
kendin yapmışsın yaRamazan Tarhan;286736 wrote:çok ilginç...hiç kimse beni eleştirmemiş :)
İşte gerçek bir Felsefeci cevabı..felsefefe;286778 wrote:kendin yapmışsın ya
Senin soruların bana vız gelir tırıs gider, 3 yaşındaki mahsim uşak gibi dakka başı soru soruyorsun, bende gereksiz gördüklerime cevap vermiyorum...Kapiş.müslüm akpek;286748 wrote::D
Sorularıma cevap veremeyince dağılıyorsun da ondan dedim heheeee :D
Bıraktığın yerde otluyorum deseydin :)xxhidayet;286779 wrote:İşte gerçek bir Felsefeci cevabı..
Kapiş ne yaM.KÜÇÜK;286784 wrote:Senin soruların bana vız gelir tırıs gider, 3 yaşındaki mahsim uşak gibi dakka başı soru soruyorsun, bende gereksiz gördüklerime cevap vermiyorum...Kapiş.
Hadi buyur.müslüm akpek;286795 wrote:Kapiş ne ya
Admın göbek adı muhalefet ve de gıcık. Benim babam da böyle olur işte...M.KÜÇÜK;286821 wrote:Hadi buyur.
Evlat bir soru sorduk belki bilmediğimizden değil, siteyi bir sürü insan izliyor belki bilmeyen vardır diye sordum.xxhidayet;286823 wrote:Admın göbek adı muhalefet ve de gıcık. Benim babam da böyle olur işte...
okmüslüm akpek;286836 wrote:Evlat bir soru sorduk belki bilmediğimizden değil, siteyi bir sürü insan izliyor belki bilmeyen vardır diye sordum.
"Yani aslında sorduğum soruları cevabımı ben biliyorum ama siteyi takip eden insanlar var onlar bilmeyebilir diye şeyediyorum"
Sana hayranım şıhım:) :) :)
Ben de babamın keline :DM.KÜÇÜK;287014 wrote:"Yani aslında sorduğum soruları cevabımı ben biliyorum ama siteyi takip eden insanlar var onlar bilmeyebilir diye şeyediyorum"
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.