Osman bizi Rüstem'e götürecekmiş...Bende diyorum ki millet uygunsa 4 Ocak Cumartesi günü öğlen üzeri Güngörene geleyim işi olmayan oraya gelsin orada toplaşıp hasbıhal ederiz...Akşamda Rüstem müsaitse oraya gideriz...Pazar günüde sanırım dernek kahvaltısı var, dernekte kahvaltımızı yapar dağılırız...Uyarsa gelen adını yazdırsın. Osman'da şimdiden Rüstem'le görüşüp teyit etsin. :)
Ekim de de buna benzer yaptık , fazla gelen olmadı , hadi çıkıp gelin , bak ben yurtdışına çıkacam haaa , çıkmadan organize edelim , yoksa ben gelemiycem.
M.KÜÇÜK;285984 wrote:Osman bizi Rüstem'e götürecekmiş...Bende diyorum ki millet uygunsa 4 Ocak Cumartesi günü öğlen üzeri Güngörene geleyim işi olmayan oraya gelsin orada toplaşıp hasbıhal ederiz...Akşamda Rüstem müsaitse oraya gideriz...Pazar günüde sanırım dernek kahvaltısı var, dernekte kahvaltımızı yapar dağılırız...Uyarsa gelen adını yazdırsın. Osman'da şimdiden Rüstem'le görüşüp teyit etsin. :)
Tarhan da müsaitmiş bu iş tamamdır güzel bir buluşma olacak... O zaman 4 ocak cumartesi nerede saat kaçta toplanıyoruz...Ben ona göre Bursa'dan çıkacağım ve ona göre geleyim...Heralde en kolay yer Oktay'ın orası olsa gerek.
Tarhan sanırım Emrah'ta İstanbul'da onu da getir gelirken.
M.KÜÇÜK;286047 wrote:Tarhan da müsaitmiş bu iş tamamdır güzel bir buluşma olacak... O zaman 4 ocak cumartesi nerede saat kaçta toplanıyoruz...Ben ona göre Bursa'dan çıkacağım ve ona göre geleyim...Heralde en kolay yer Oktay'ın orası olsa gerek.
M.KÜÇÜK;286047 wrote:Tarhan da müsaitmiş bu iş tamamdır güzel bir buluşma olacak... O zaman 4 ocak cumartesi nerede saat kaçta toplanıyoruz...Ben ona göre Bursa'dan çıkacağım ve ona göre geleyim...Heralde en kolay yer Oktay'ın orası olsa gerek.
İnşallah sabah yola çıkarım öğlen üzeride Güngören'de olurum ben, millet ona göre toplansın artık...Fotoğraf makinesi olanlar getirsin baya iş çıkacak gibi gözüküyor...
geçen defadan İstanbul trafiği hakkında tecrübe sahibi olmuştun sanırım , hani az daha denizotobüsünü kaçırıyordun ... Ondan dolayı erken gelmende fayda var .Mahocum..