Nizipden Duyurular Etkinlikler

Türkiye birincisi Atatürk ilköğretim okulu.

Mihmandar Üye
TUBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmasında bölgede dereceye giren Atatürk İlköğrem Okulu ve Adile Altınbaş ilköğretim okulu ile derece elde ettikleri projeleriyle yarışmanın Türkiye geneli boyutunda da yarıştılar Atatürk ilköğretim okulu ise iki projesiyle Türkiye genelinde derece elde etti. Okul öğrencileri ve öğretmenleri projeleriyle başarı elde eden arkadaşlarını davullar zurnalarla karşıladılar. Türkiye Genelinde yapılan proje çalışmasında Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencilerimiz Matematik Dalında 2 Projeyle İlk 50 proje arasında yer almışlardır. Okulun Matematik Öğretmeni Sümerya Daşdelen Rehberliğinde 2 Projeyle dereceye girerek rekor kırmıştı. Türkiye 1.liği getiren Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin ziyareteden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan öğrencilerin her zaman yanında olduğunu söyledi. Çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Akdoğan öğrencileri tek tek tebrik etti. Dr. Hasan Çağıl öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak onlara hediyeler dağıttı ve başarılarının devamını diledi.Yine Atatürk İlköğretim okulu ve Adile Altınbaş ilköğretim okulları elde etmiş oldukları başarılarından dolayı başarı ve taktirname belgeleri verildi. Nizip ilçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Okul Müdürleri ve öğretmenlerine verilen başarı ve takdirname belgeleri takdim edildi. Nizip ilçe kaymakamlığının vermiş olduğu takdirname belgeleri yine Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri tarafından verilerek başarılarının devamı dilendi.
Mihmandar Üye
Nizip ilçe milli eğitim müdürlüğünde neler oluyor ? Atatürk ilköğretim okulunun bu başarısı,asla hafife alınacak bir başarı değildir. Bu tip başarılar bu okulla sınırlı değil,bir çok okuldan bu tip başarılar kulağımıza değiyor.Bu yükseliş bizleri vatandaş olarak ziyadesiyle memnun ediyor.Fakat sormadan geçemiyorum : Mili eğitim camiasında neler oluyor ? .Halk eğitimin çalışmaları bakanların bile ilgi odağı oldu. .Sosyal ve kültürel etkinlikler rekabet içerisinde. .Hafta yok ki,bir okuldan birincilik haberi gelmesin. .Spor da rekor rekor üstüne rekor kırılıyor. .Okulların yaptığı programlar,organizatör şirketlere taş çıkartıyor. .Tüm okullar kaloriferli sisteme geçti. .Derslik sayısında patlama oldu. .Onarım ve tadilat bakımından okullar,koleji andırıyor. .Daha aklıma gelmeyen bir çok faaliyet var. İyi de milli eğitim camiasınasihirli değnek mi değdi acaba ?
Orhan Çelik Üye
Milli eğitim camiası kesinlikle çok başarılı,okulların müstahdemlerinden tutun da,müdürlerine kadar herkes özverili bir çalışma içerisindedir. Milli eğitim müdürümüz Mahmut Kurt çalışkan biridir. Ama başrollerde oynayan şuiki kişiyi de unutmamak lazım,gecelerini güzdüzlerine katan ; Şube müdürleri,Cengiz Gündeş ve Metin kılıçparlar beyfendilere ,Nizip halkı adına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Mihmandar kardeşimin sorduğu sihirli değnek, Cengiz hoca ve Metin hoca olsa gerek diyorum.
cengizkrbck Üye
Haydi bismilah ilköğretimden başladık proje işine inşallah liselerimizde eğitimin asıl belli olduğu proje alanında bir ilerleme kaydederler... gerçi zamanında Anadolu lisesinden ve Altınbaştan önemli dereceler çıkmıştı ama gerisi gelmedi. her şey aciz bir öss ye bağlanır oldu. bu proje yarışmasında birinci olmak inanın OKS(liselere giriş sınavı= Öss nin amcası oğlu) sınavında derece kazanmaktan daha güzeldir.bizzat bir Atatürk mezunu olarak çok sevindim belki bir cumhuriyet bunu yapsa bu kadar sevinmezdim ama en azından kenar mahalle okulu dedikleri Atatürk iöokulundan öyle bir başarı çıkması benim ve herkes açısından çok sevindirici olacaktır..Ayrıca şu anki Müdürüme ve asım hocama güvenerek söylüyorum Atatürk dahaa çok işler başaracak..... işin arka yüündeki hocalarıma da çok teşekkür ederim...
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Emeği geçen öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerime sonsuz şükranlarımı sunar, Başarılarının daim olmasını dilerim. Selamlar Saygılar
dervisdörtbudak Üye
BALIK BAŞTAN KOKAR..!!
Yunus Üye
Başarıda pay sahibi herkesi tebrik ederim.
Huzi Üye
Vallaaaa duygulandım ya....Cengiz abimin dediği gibi bu başarının Atatürk ilköğretim okulundan gelmesi,işin daha da sevindirici tarafı... Kaldı ki Nizip'te paralı özel okullar da var... Müthiş bir olay,inanılır gibi değil... Gerçekten mihmandar abimin dediği gibi,sanki sihirli değnek değmiş gibi...
demhat Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
zenginliği dilediğime ,ilmi isteyene[çalışan] veririm(kuts-i hadis)
mersinli33 Üye
İYİ GÜNLER BİZLER GÜRBETDE YAŞİYAN GENC ÜNÜVERSİTELİYİZ NİZİP DAHA İYİLERİNE LAYİK BİR (İL) ilCE DİYE BİLİRİZ BİZİM GÖZÜMÜZ DE NİZİP BİR İLCE.... MERSİNLİ BAŞARİLAR WE DEVAMİNİ BEKLERİZ EMEYİ GECEN TÜM HOCALARİN ELERİN DEN ÖPERİZ .
Yılmaz Korkmaz Üye
Bütün öğretmen ve öğrencilerimizie bize böyle bir başarıyı tattırdığı için teşekkür edriz alah hepsinde razı olsun NİZİP imizden daha ne yetenekler çıkacak
Mihmandar Üye
Allah sizden de razı olsun ve bu konuya duyarlılık gösteren tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.Bazen küçücük güzel bir söz , insanı motive etmeye yeter artar bile.
Huzi Üye
Ayıpsıııııııııın ya mihmandar abim....!!!! Senin istediğin motivasyon olsun,bizde o dediğinden çok ama,söylemlerimiz samimi ve gerçekti.....
Mihmandar Üye
Sevgili Huzeyfe kardeş ,yazdıklarının samimi olduğunu biliyorum. Allah razı olsun.
Hayrunnisa Üye
Atatürk ilköğretim okulu ile yakın bağımdan dolayı,bu başarı beni de çok memnun etti ve gururlandırdı.Başarılı öğrencileri tek tek öpüyorum.
freee_27 Üye
ilk 50 mi yoksa 50 kişi arasında 1. mi olundu? onu bilmek istiyorum
freee_27 Üye
ama önemli olan ilk 50 olsa gerek. emeği geçenlere teşekkür ederiz.
saldiray27 Üye
demek ki isteyince herşey oluyomuş bu Nizip için ne ilk ne de son olacaktır.inanın okurken bile gözlerim yaşardı
suat sabuncu Üye
BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM BENİM ÇOCUKTA ÖDÜLLER ALDI BU ÖDÜLÜN YANINDA HİKAYE KALIR NE GAZETELER TELEVİZYONLAR YAZDI AMA GERÇEKTEN GÜZEL OKULUN GÜZEL ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETMEK GEREK HEMDE MATEMATİK DALINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞLAR MÜTHİŞ BİR BAŞARI KISA SÜRE SONRA ATATÜRK İLK OKULU KAYIT İÇİN BU SENE DOLAR TAŞAR İNSALLAH BAŞARILAR SUAT SABUNCU
alibey2727 Üye
Bende o okuldan mezunum valla gurur duydum. şuanidaredekihocalarıda tanıyorum gercekten degerli insanlar....
bulent_alkurt Üye
Bu değerli öğrenci ve öğretmenlerimizinde ellerinden tutmak gerekir. Allah hepsinden razı olsun. Onların başarılarından ben Ankara da yaşayan bir Nizip'li olarak gurur duyuyorum. Onlara sevgi,saygı ve şükranlarımı iletiyorum...
cedric21 Üye
HEHE benım okulum yaff.bız yapamadık ama yınede sızle gururlanıyozz.helal valla

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim