Bir ilçede günde 20 defa elektrik gider gelirmi arkadaş? 1 fatura gecikse depene çökerler.
Kaynak...
Kaynak...
Görüntülenme: …
O zaman al bir jenarötör bak keyfine, ben almıştım eskiden sessiz koydum balkona, çok keyifli oldu.admin;284953 wrote:Hava soğuk, kimse eylem yapmaz. Can kıymetli :)
Tayyip yine yaptı yapacağını millet ikiye bölündü, dersaneciler, dersaneye karşı olanlar.felsefefe;284964 wrote:dersane eylemi var şimdi
:)
Ben zaten cemaatciydim, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cemaati yada , ATATÜRK cemaatiM.KÜÇÜK;284970 wrote:CHP ve MHP AKP sayesinde cemaatçi oldu :)
Sıkıştınız mı Allahhhh diye bağırıyorsunuz ama...müslüm akpek;285024 wrote:Ben zaten cemaatciydim, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE cemaati yada , ATATÜRK cemaati
Allah sizin tek elinizde mi ki?M.KÜÇÜK;285049 wrote:Sıkıştınız mı Allahhhh diye bağırıyorsunuz ama...
Maho yani benim kankam her şeyi dinle açıklamaya ve dinle çözmeye çalışıyor, bende bırak bunları gerçekleri gör diyorum, birde Türklüğe karşı savaş açtılar bende onlara karşı mücadele veriyorum bütün mesele bu.busenaz;285060 wrote:ben anlamadım mahmut abimle babam arasındaki mevzuyu? :)
ben aynı fikir de değilim babacım.mahmut abime saygı duyuyorum.müslüm akpek;285062 wrote:Maho yani benim kankam her şeyi dinle açıklamaya ve dinle çözmeye çalışıyor, bende bırak bunları gerçekleri gör diyorum, birde Türklüğe karşı savaş açtılar bende onlara karşı mücadele veriyorum bütün mesele bu.
Babacım hakkaten gittiğin yol, yol değil...busenaz;285063 wrote:ben aynı fikir de değilim babacım.mahmut abime saygı duyuyorum.
babacığıma bişeyler olmuş okutup üfletmek lazım.:)xxhidayet;285069 wrote:Babacım hakkaten gittiğin yol, yol değil...
Bu yol devrimin yolu, bu yol emekçinin yolu, bu yol ezilenlerin yolu, bu yol aslında sizin yolunuz ama siz yoldan çıkmışsınız, inşallah size doğru yolu göstereceğim.xxhidayet;285069 wrote:Babacım hakkaten gittiğin yol, yol değil...
Neyi devireceksiniz anlamadım ki? Yoksa şeriatımı getireceksiniz?müslüm akpek;285077 wrote:Bu yol devrimin yolu, bu yol emekçinin yolu, bu yol ezilenlerin yolu, bu yol aslında sizin yolunuz ama siz yoldan çıkmışsınız, inşallah size doğru yolu göstereceğim.
Tayyip'i devireceğiz :Dadmin;285081 wrote:Neyi devireceksiniz anlamadım ki? Yoksa şeriatımı getireceksiniz?
Ah babacım ahhh...Sen ancak şişe devirirsin gibi geliyor bana :Dmüslüm akpek;285083 wrote:Tayyip'i devireceğiz :D
Şişeyi İstanbul seçimlerinden sonra devireceğizxxhidayet;285103 wrote:Ah babacım ahhh...Sen ancak şişe devirirsin gibi geliyor bana :D
Sandalyeden düştüm :p :Dmüslüm akpek;285105 wrote:Şişeyi İstanbul seçimlerinden sonra devireceğiz
şaka mı?nasıl yani :)xxhidayet;285165 wrote:Sandalyeden düştüm :p :D
Dayanamadı bana :Dbusenaz;285168 wrote:şaka mı?nasıl yani :)
haklısındır,doğrudur babacım inanırım :)müslüm akpek;285190 wrote:Dayanamadı bana :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.