Nizip.com
Üye ol
Nizipden Fotograf ve Videolar

PARKA KOYUN, ÇOBAN, ÇİFTÇİDEN ZİYARET

Görüntülenme: …

Thalep Üye
Osmanlı Parkı'nın çeşitli yerlerine koyun, çoban, Kangal cinsi köpe ve geyik maketleri konuldu. Bu maketleri gören vatandaşlar "Damlarda yetiştirilen koyunların, hala evlerde yetiştirilen koyunların Nizip'e yaydığı pis görüntü ve konu yetmez gibi bu defa parklara geldiler" diyerek güzel çalışmaya esprili bir yaklaşımda bulundular....

Fotomuhabiri Abdültalip GÜNGÖR

Resim kaynağı
nizipli_mehmet Üye
çok guzel olmus gercektende super daha hıc bır yerde gormemıstım
pala Üye
Sevgili Thalep, deklanşörüne zeval gelmesin, bizleri ihya ediyorsunuz, Rabb'im gönlüne göre versin.
ibrahim şimşek Üye
talepciğim bu sana son cevabım mümkünse birbirimize artık mesaj yazmayalım.

not:YUKARIDAKİLERİ SEN FOTOĞRAF DİYE ÇEKİP GÖNDERİYORSAN NE DİYEYİMKİ...
YOLDA GÖRDÜĞÜN BİRİNE ŞUNLARI ÇEK GEL DE SENDEN DAHA İYİ ÇEKER.HANİ NERDE SENİN BÜYÜK USTALIĞIN BUNLARSA İŞİMİZ VAR... *****GÜLE GÜLE****
Thalep Üye
İbrahim abi bağışla Çiftçiyi ve inekleri uçurmayı başaramadım... Amacım Gurbetteki arkadaşlarımın Nizip'ten görsel olarak haberdar olması... Bunlar emek lütfen Abiciğim :D :D
Thalep Üye
Pala Kardeşim benim... Hasretini bir nebzede olsa dindirdiğim ve seni Nizip'ten haberdar ettiğim için ne mutlu bana.... Her ne kadar dağlara çıkıp börtü böcek çekip onlarla sizleri taçlandırmasamda en azından sizleri Nizip'ten haberdar ediyorum.... Ne mutlu bana....
pala Üye
Sevgili dostlar, bizleri mutlandıran olay bizler için birşeyler yapıyor olmanızdır.
Bu yapılanlar gönül işidir, sevgili Thalep kardeşimizin gönlünden geçip bizler için deklanşörüne basıyor olması (en azından benim için) takdire layık bir olaydır.
Sizlerin sayesinde oldukca geniş arşivimiz oluşmakta.

Allah'a emanetsiniz.
Huzi Üye

Ay ay ay....Yerim ben bunları yerim....Tamda bizim sütaş çiftliği karikatür bölümüne malzeme olacak inekler....Hemen yarın gidip bir resim çeksemmi acaba......
nizipli_mehmet Üye
sen cekemezsın huzeyfe hem ceksen bıle sıteye atamazsın degılmı?:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim