güreş musabakalarını fotografları ile biz gurbet teki Niziplilere Nizip comla bilgilendireceginizden dolayı şimdiden teşekürler
Geleneklerimiz Anılarımız
1.Altın Kemer Aşırtmalı Aba Güreşi
oyle olsun abı nasıl olsa uc ay nızıpteyızmustafabilici;65831 wrote:mehmet kardeşim tekne gezisi ertelenebilir ama güreşi erteleme şansımız yok inşallah güreşi izlemeye gideceğiz... tekne gezisi sonra artık...
bu guresler nerede olacak acaba ve ne zamn
özellikle ulusal medyanın bu organizasyona gelmesini sağlamak gerek.İyi bir tanıtım aracı olur sanırım.
SÜREKLİ DIŞARIDA OLURDU ABA GÜREŞLERİ BU YIL NİZİPTE OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL, ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM, GÜREŞÇİLERE DE BAŞARILAR DİLERİM... BU ARADA ORHAN ÇELİK ABİMİZİ DE GÖRMEK İSTERİZ GÜREŞÇİ OLARAK ...
WESSELAMM..
Sonunda oldu herekese hayırlı olsun. Başından beri işin peşini bırakmayan İsa hocama teşekkür ederiz...
ancak kendi adıma ufak bir düşüncem var sanki ödüller biraz az olmuş gibi. Dışarıdaki pehlivanlarıda çağırmak için ödül keşke yüksek tutulsaydı. (O kadar sponsor var buna da bir el atsınlar.)
ewet syn.ADMIN e ve MUSA EKEN HOCAM A çok tsk ederız
Arkadaşlar müsait olursanız güreşe beraber gidelim.
nerde buluşucaz abi o zaman...
Hasan kardeşin cafesinde buluşuruz İnş... Elbet biride bize kahvaltı ettirir.
güreşe gidiyoruz...
ııı bızde gelıyoruz
çok güzel bir organizasyon emegi geçenlere başta belediye başkanımız olmak üzere ve temizlik işl müdürü ibrahim ulukuş abimize teşekkürler.inşallah her yıl yapılır
YANLIZ KURT SEN KIBRISTASIN GALİBA BUYUR SENDE GEL MÜSABAKAYA BİLETLER BENDEN
Müsabakalardan baya bi video çektim ama bir takım sorunlar oluştu bu yüzden iki tanesini yayınlayabiliyorum...
yardımların için teşekkürler miksam14...
Nizip Belediyesi,Nizip Ziraat Odası,İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen Zeugma Altın kemer aşırtmalı aba güreşinin ilki Nizipte yapıldı Düzenlenen restivale Nizip kaymakamı Mustafa canarslan,Belediye başkanı hacı fevzi akdoğan,Garnizon komutanı yarbay bayram Boztemur,İlçe gençlik ve spor müdür Ö.Faruk Yakar,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan ve bir çok davetlinin yanısıra bir çok vatandaş izlemeye geldi Pazar Günü saat 10 da Nizip stadyumunda yapılan aba güreşlerine Kahraman Maraş,Adıyaman,İskenderun Gaziantep Ve Nizipten güreşçiler katıldı elemeli geçen müsabakalarda heyecanlı ve görkemli müsabakalar yapıldı Öğlen arasında yemek ve namaz molası verilirken Nizip belediyesi tarafından dağıtılan yemekte arabadan halka yemek dağıtılırken ayranların vatandaşlara atılarak dağıtılması tepkiyle karşılandı.Festival yapılan yarı final ve final müsabaklarıyla sona erdi..
Zeugma Gazetesi
Selim Bacaksız
05468777805
önemli degil kardeşim
çok guzel bır organızyona ve çok çekişmeli maclara sahne oldu .basta beledıye baskanımıza ve dıger emegı gecen herkese tsk ederım ....
bir dostum uyarmasaydı haberim olmayacaktı.kerşke daha iyi duyuru yapılsaydı.neyseki finallere yetiştim.fatih bakır ı kutluyorum.halkımız biraz daha medeni olabilse muhteşem bir olay olarak yazılacaktı.yinde emek veren herkes takdiri hakkediyor.özewllikle ibrahim ulukuş beye ve masa hakemleri ihsan ve yıldırım beylere sevgiler.
Ya Mustafa Hayren siye...
Ben öğleden sonra hep oradaydım, Derviş ve İbram27 ile birlikte. Sen ne zaman çektin bunları ?
admın abı Nizipli mehmetle ver devrimle bizde ordaydık ama sızlerı goremedık beraber seyredırdık ama kısmet degılmıs...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.