herkeslere afiyet olsun...
babacım karizma çıkmışsın :))
Görüntülenme: …
Eve götürdüklerinden devam etseydinxxhidayet;283919 wrote:Offff yyyaaaaa.... karnım yine acıktı iyi mi?!..:(
Yürü git be sattın biziM.KÜÇÜK;283927 wrote:Afiyet olsun herkese...
Teşekkür ederim asıl karizma kardeşin baksana.busenaz;283933 wrote:herkeslere afiyet olsun...
müslüm akpek;283934 wrote:
Yürü git be sattın bizi
Yaw bak beni söletme, kaç kere hem konuya hemde chatboxa yazdım cumartesi günündem gelelim oturalım iki lafın belini kıralım dedim tıs çıktınız...Biz istanbula gelelim değince millet üstüne yıkılacağız zannediyor....Bizim orada yatacak kalacak yerimiz var korkmayın bu kadar...Milletin işi gücü var mesafeler uzak anlıyorum ama garamet atma bari.
xxhidayet;283919 wrote:Offff yyyaaaaa.... karnım yine acıktı iyi mi?!..:(
M.KÜÇÜK;283927 wrote:Afiyet olsun herkese...
M.KÜÇÜK;283947 wrote:Ayıp ayıp yakışmıyor, biz Nizip'liyiz sen hiçbir Nizip'linin böyle bir şey yaptığını gördün mü, duydun mu.müslüm akpek;283934 wrote:
Yürü git be sattın bizi
Yaw bak beni söletme, kaç kere hem konuya hemde chatboxa yazdım cumartesi günündem gelelim oturalım iki lafın belini kıralım dedim tıs çıktınız...Biz istanbula gelelim değince millet üstüne yıkılacağız zannediyor....Bizim orada yatacak kalacak yerimiz var korkmayın bu kadar...Milletin işi gücü var mesafeler uzak anlıyorum ama garamet atma bari.
Ya öyle demeeee...;)Eve götürdüklerinden devam etseydin
Takke çıkaartıyorum :DTeşekkür ederim asıl karizma kardeşin baksana.
Valla o akadar güzel yemekleri sen de görsen sen de saldırırdın.boşan da semerini ye desem yeridir valla :)
yiye yiye şiştin yuvarlanıyon,daha aklın yemekte la...
Eyvallah abim de sohbet halkamızın bir kolu kopuktu ama bilgin olsun ;)Afiyet olsun herkese...
xxhidayet;283919 wrote:Offff yyyaaaaa.... karnım yine acıktı iyi mi?!..:(
M.KÜÇÜK;283927 wrote:Afiyet olsun herkese...
Kına yak benden kurtuluyorsunM.KÜÇÜK;283976 wrote:
Bu Müslüm abiye ne olmuş böyle ya...Bayaa göçmüş, bu gezi olayları adamı göçertmiş ha.Üzüldüm kankama ya .
kodlamanı temizle sayfandan öyle mesaj yaz muslüm abi.müslüm akpek;283980 wrote:Alıntı yapınca niye bunlar beraber geliyor anlamadım.
Aa teessüf ederim kankacım, mazallah sen ölürsen mirasın banamı kalacak ki sevineyim....Ben seni insan olarak çok severim, ayrı fikirlerde olmamız ise başka konu...Lütfen birbirine karıştırma...Allah gecinden versin ama, Allah c.c sana uzun ve sağlıklı ömürler versin daha çocuklarını evlendireceksin dede olacaksın torun tombalak gezdireceksin...müslüm akpek;283979 wrote:Kına yak benden kurtuluyorsun
Ben demiştim göndermez resimleri diye iyiki ben çekmişim.xxhidayet;284069 wrote:Vedat abide bi sürü fotoğraf var..
Antep değil Gaziantep dilinizi eşşek arısı soksun.xxhidayet;284186 wrote:Aradım Vedat abi Antep te. Musait bir zamanda paylaşacak fotoğrafları.
Ben Nizipliyim Antepli değilim babacım ;)müslüm akpek;284193 wrote:Antep değil Gaziantep dilinizi eşşek arısı soksun.
Tayyip kafası böyle işte, doğrusunu söyleyince bunak oluyorsun, Tayyip te doğruyu söyleyince kafir diyor.M.KÜÇÜK;284220 wrote:Bunun da işi gücü kalmadı milletin yazdığı yazıları dülzeltmeye başladı, yaşlık ve bunaklık zor be...Allahu Teala kimselere vermiye .:)
Babam için dua edelim Mahmut abicim..Allah yirağğğ eyleye başına bir hal gelmeye ;)M.KÜÇÜK;284290 wrote:Cık cık cık Allahu Teâlâ kimselere vermeye, vah yavrum vah...
Belediye Resiliği seçiminden sonraki gün babana mıhıyat ol yeter.xxhidayet;284307 wrote:Babam için dua edelim Mahmut abicim..Allah yirağğğ eyleye başına bir hal gelmeye ;)
Ne bilim yorum adam atiy tutiy..Dur hele... Elleme heriiff!.. deyim, ama dingleyen kim?..felsefefe;284332 wrote:Belediye Resiliği seçiminden sonraki gün babana mıhıyat ol yeter.
Daa bır şey olmaz.
Osman sana zahmet belediye seçimlerinde müslüm ammiden yiyeceğimiz kuzu için yer bak sen...:)felsefefe;284332 wrote:Belediye Resiliği seçiminden sonraki gün babana mıhıyat ol yeter.
Daa bır şey olmaz.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.