Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Celal doğan demokrat partiden aday

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Gaziantep büyükşehir eski belediye başkanı celal doğan demokrat parti genel başkanı mehmet ağarın kendisine tam yetki vererek demokrat parti gaziantep milletvekili adayı olması için kendisiyle görüştüğü öğrenildi Celal doğan ise muhtemelen bugün bir basın toplantısı yaparak demokrat partiden aday olacağını açıklayacak...
boroboro Üye
guzel hızmetlerı oldu her ne kadar 15 yıl gbı uzun bı sure kaldıysada.ama artık kosesıne cekılsın genclere bıraksın..ulkeyı yonetmek emeklı ıken yapılacak ıs degıl..genc ınsanlar gelsın..55 yasını aşmıs ınsanlara sıyaset yasaklanmalı aslında ..hanı mılletvekılı falan olmasın lar..ulke yonetmesınler..malum emeklı olma yaşı..beyin sulanıyor..saglık lı dusunulemıyor..
pala Üye
boroboro;64951 wrote:guzel hızmetlerı oldu her ne kadar 15 yıl gbı uzun bı sure kaldıysada.ama artık kosesıne cekılsın genclere bıraksın..ulkeyı yonetmek emeklı ıken yapılacak ıs degıl..genc ınsanlar gelsın..55 yasını aşmıs ınsanlara sıyaset yasaklanmalı aslında ..hanı mılletvekılı falan olmasın lar..ulke yonetmesınler..malum emeklı olma yaşı..beyin sulanıyor..saglık lı dusunulemıyor..
beyin sulanıyor.
Sevgili boroboro, bu terimin manasını anlayamadım, malum yurtdışında yaşadığımızdan Türkce'miz sizinki kadar mükemmel değil !!!

Almanya'da emekli yaşı 65, ve bugünkü iktidar partisi bu yaşı 67ye çıkarmaya uğraşıyor, demekki emeklilik yaşı 65 olduğu için Almanya geri kalmış bir ülke, aydınlattığın için teşekkürler.
HOPDEDIKS Üye
bence çok iyi olur....
iyi düşünmek lazım neden iyi olur dememi...
boroboro Üye
pala almanya vatandasları bızım TÜRK ınsanı gibi değil..coluk cocuk umrunda değil..yok cocuk evlendırem ona ev alayım pesınde değil..adam emeklı oluyo rahat ıcınde gelıyo TÜRKIYEDEN bı yer alıyo keyfıne bakıyor..ORDAKI INSANLARIN yaşam sartları farklı bizler gibi 50 yasına gelınce işi bıtmıyor..çalısma standartları iyileştırılmışş...beyin sulanıyo dan kastım saglık lı dusunemıyor..BULNET ECEVIT GİBİ zor ayak ta duruyor ama hala koltuk sevdasından vaz gecmıyor..demırel gıbı 9 defa gıdıp 8 defa gelmelerın önune gecılsın ıstıyorum..secılen en fazla 2 dönem yapsın bu işi. sonra emeklı olsun dusunsene bi insan da 15 yıl nasıl faydalanırsın yaratıcı fıkırler beklersın en fazla 7 yıl da tüm bırıkımı biter...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Görüşü bana uymasada Celal Doğan'ın G.antep için çok güzel hizmetleri olmuştur. Bu bayrak yarışında şehri daha ileri götürmeye çalışanlardan biride kendisidir. Allah'dan hayırlısı olsun
boroboro Üye
sayın admin aynı fıkırde değilim..hizmet derken yol su kanalızasyon yesıl alan ıse bu beledıyenın görevı yapmak zorunda zaten...ki 15 yıl yani 3 dönem görev yaptı ..bu uzun bi süre ...
pala Üye
Sevgili boroboro kardeşim;

Almanya, Türkiyeye yanlış lanse ediliyor, diğer tüm Avrupa ülkeleri gibi Almanya'da çok uzun yıllardır ekonomik kriz içerisinde sürükleniyor, buradaki Türk vatandaşları da hem bu krize kendince çareler aramakta hem de gurbet ve Vatan ikilemi arasında bocalamaktadır.
boroboro Üye
abi iyide bize bı mühendis geldi alman sene 1997 de adamın almanyadakı fabrıkada günlüğü 100 mark ..ayrıca sureklı baska ulkelerde fabrıkasının makınalarını kuruyor..bulundugu ulkede de iş yaptıgı fabrıkadan gunluk 100 mark alıyo..otel falan yemek gıbı masrafları da fabrıkaya ait..
pala Üye
Sevgili kardeşim; dedim ya istisnalar kaideyi bozmaz, ben Almanya'da 20 yıldır halkla ilişkiler çerçevesinde Cemiyet yöneticiliği yapıyorum, yukarıda belirttiklerim Almanya'nın %70 ine yakın vaziyetidir.
kızılaslan tıp merkezi Üye
arkadaşlar celal doğanın milletvekili olması elbetteki Nizip için çok güzel bir gelişme çünkü kendisi Nizipli çardaklı olmasından dolayı Nizipe mutlaka faydaları olacaktır...kanısındayım..
felsefefe Üye
Demokrat Parti Celal Doğana kaldıysa oooo.
İşleri zor vesselam.
En iyisi başlarına tekrar Demireli geçirsinler eski tas eski hamam diyelim. Zor zor baraj diye birşey var.
Baraj bu su tutar adam tutar. Önüne ne gelirse tutar.Ancak göl dolacak ki aksın mübarek. Gölün dolmasi çook daha zor.
Hizmet diyeceksiniz. Hak diyeceksiniz. Çıkış yolu diyeceksiniz. İşsizlere iş diyeceksiniz. İnsanlara saygı diyeceksiniz. Vatan diyeceksiniz. fabrikalara teşvik diyeceksiniz......
Bunları gerçekleştirecek kararlılıkta olacaksınız. Zor zor Başkanı olmayan fikri olmayan bir partinin gözlü doldurması zor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim