üstadım fotoğraflar gerçekten mükemmel ve çoğunu incelediğimde flaş kullandıkları özelliklede yazmışlar yani flaşlada mükemmel fotoğraflar çekiliyormuş söyleyen de çeken de ben değil fotoğrafçıların üstadlarıdır...
ibrahim hocam Nizipte fotoğraf çekiyorsun insanlar bir tuhaf bakıyor buda bir zevk işte beraber gezmek isterim sizinle özellikle tarihi mekanlar için bende tarihe hastayım bu yüzden istanbulu çok severim ama Niziptede mekan çok....
vesselam...
üstadım ellerine sağlık güzel ama ışık yönünden şansın yine yaver gitmemiş yine de emeğine sağlık. salı yada perşembe ne zaman ışık iyi ise o gün yollardayız.
saol ibrahim
bu bölgede hiç görmediğim kuşları görüp çekme şansım oldu
malesef ışık bildiğin gibiydi işte
hava durumu haftayı hep yağışlı gösteriyor :(
umarım biz güneşli bir an yakalarız
web sitesi adresi verecektin fiyatlar için?
selamlar
ibrahim hocamı tebrik ediyorum.hakikaten fotoğrafçılık bir sanata dönüşüyor objektifinde.Bence çok güzel ve yararlı bir uğraş içinde.Ah bir makinam olsa..
sayın admin
diğer arkadaşların da görüşünü alın;
bence nature fotoğrafları belli bir galeri ve forum başlığında toplansın
gönderilen dökümanlar göndericiler tarafından bilgi notu da eklensin
zamanla geniş bir arşiv ve katalog oluşur
daha sonra dökümantasyon yapılabilir derim
Nizip yöresinden farklı kareleri bizlere yansıttığıız için tekrar teşekkür ederim. Safari serinizin ikincisini merakla bekliyoruz. Ayrıca Nizip.comun her bölümünde istediğiniz bölümler siz değerli kullanıcıların emrindedir.
ÜSTADLAR YARIN IŞIK İYİ OLURSA 4 E doğru yine safarilerdeyiz katılanlara rastgele.KIZICAKENT AKÇAKENT BAHÇELERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ HEPİMİZE RASTGELE BOL BOL KARELERE...