Okullar tatil olduktan sonra çocuklarımıza sporu aşılamak ve varolan yeteneklerini daha da geliştirmek amacıyla deneyimli antrenörler eşliginde yaz futbol okulu acmayı düsünüyoruz. Saygıdeger Nizipli hemşehrilerimizin bu konuya bakış acısı nasıl olur?... Amacımız çocuklarımızın yeteneklerini ortaya cıkarmak ve varolan yeteneklerını daha ileri seviyeye getirmektir...
Halkımızın futbol kursuna bakış açısından önce futbola bakış açısı nasıl? Önce bunu irdelemek lazım. Futbolun spor olarak değerlendirilmesi saha dışında sadece izleti özellği olan bir spor dalı olduğu çocuklarımıza öğretilmeli. Kalabalıklaşan toplumumuzda yalnız kalan bireylerin sahiplik duygusu ile aşırı bağlandığı; uğruna insanların öldüğü yada öldürüldü bir olgu olmadığı eğitimlerde anlatılmadır. Ondan sonra fubol tekniklerini öğretilebilir. Sağlk bir yaşam için spor yapmalıyız bu neden futbol olmasın?
BEN CE COK GÜZEL OLUR BIRAK YETENEKLERİNİ ORTAYA CIKARMAYI YAZIN DOYA DOYA SPORLARINI YAPA BİLCEKLER.. EĞELENE BİLCEKLER COCUKLAR BUNU HAK EDİYOR HEMDE COK HAK EDİYORR..
yapmayı düşündügümüz yaz futbol okuluna aylık 25ytl ucret almayı düşünüyoruz. fakat talep yoğun olursa ucreti daha da alta ındırecegiz.bu ucrete sporcuların forması şortu dahıldır............
horoz;65066 wrote:yapmayı düşündügümüz yaz futbol okuluna aylık 25ytl ucret almayı düşünüyoruz. fakat talep yoğun olursa ucreti daha da alta ındırecegiz.bu ucrete sporcuların forması şortu dahıldır............
Mümkünse isminiz telefonuzu falan yazarsanız, ilgilenen insanların size ulaşması daha kolay olacaktır. Malum insanlarımız genelde misafir kullanıcı olarak giriyorlar.
adım cuma horoz beden egıtımı ogretmenıyım ayrıca B lısans futbol antrenoruyum. simdılık nızıplı hemsehrılerımızın bakıs acısını gormek ıstedım. ınsallah ilerıkı haftalarda daha genıs ırtıbat kurabılecegımız zaman gelecek... SAYGILARIMLA..
BUNDAN 10 YIL ÖNCE YAPILIYORDU VE ÇOK TUTMUŞTU BENCE ÇOK İYİ OLUR GENÇLERİMİZ İNTERNET KAFEDE SİGARA DUMANI ALTINDA ZEHİRLENECEĞİNE SPOR YAPMALARI DAHA İYİ.
İNŞALLAH OLUR.
çok iyi olur.Gençlere sporu spor gibi sevdirmek güzel olur .Temiz,Ahlaklı ve dürüst nesiller yetiştirmek için çok iyi olur.Sevgili hocam bu işe başlama amacınız ticarimi yoksa sporcu yetiştirmekmi önemli olan bu.BAKIŞ AÇINIZ ÇOK ÖNEMLİ.Bu işi bende istanbulda yapıyorum. Bizim amacımız saglıklı ve temiz nesiller yetiştirmek.Fiyat 25 ytl diyiyorsunuz.Bu fiyat nizibin şartlarını düşününce biraz yüksek gibi.Önce bulundugumuz toplumun ekonomik durumunu düşünmemi lazım.Şimdi düşünüyorumda bu şartlar bizim zamznımızda olsaydı.HOCAM ÇOK GÜZEL OLUR az da olsa çokta olsa başlatın
AMACIM COCUKLARA KUCUK YASTA FUTBOLU SEVDIRMEK VE YAZ TATILLERINI HEM SOSYALLEŞEREK HEMDE DAHA SAGLIKLI BIR SEKILDE DEGERLENDIRMELERINI SAGLAMAK.ALMAYI DUSUNDUGUMUZ UCRET STAD GIDERİ, TOPLAR, ANTRENMAN FORMASI GIBI MASRAFLARA GIDECEK... YETENEKLİ SPORCULARI EN IYI BIR SEKILDE YETISTIREREK CEVREDEKI BUYUK KLUPLERIN ALTYAPISINA YERLESTIRMEK.....
Futbolu yasaklamalı diye düşünmeye başladım. 2 gün önce Futbolcunun beyin travmasından dolayı sahada feci ölümü. bu gecede Bir öğretmen arkadaşın sahada kalp krizi geçirip sankoya kaldırılması. beni şok etti. Düzenli yaptığım halı saha maçlarını düşünmeye başladım.