bu gülde biricik halam esentoya (yalnız hala bana öyle küçük kızım filan deme istersen sitede)(yani okadar küçükde deilim:):))
Genç Muhabbet

bu gülde biricik halam esentoya (yalnız hala bana öyle küçük kızım filan deme istersen sitede)(yani okadar küçükde deilim:):))

bu güzel kelebekli gül ise fewzi _cilkiz abime gelsin:)

bu gül hayatının her ewresinin böyle ışıl ışıl etmesini temenni ettiğimiz miksama...
Resim kaynağı tüm hayatınız siz we ailenizle beraber bu güller gibi güzel we renkli geçsin hasan hocam......
okadar kişiye gül gönderirken senide unutacak deildik ya mehmet abi ıspartanın güzel mawi gülleri gibi olmasada bu güzel mawi güllerde senin iiçin
biliyorum ... ama seni halen beklemedeyim biliyorsun dimi........ :mad:

candy bak bu da katüslerin çiçekleri.. :)
bacım çok teşekkür ederim

Esento
candy
Başak
hayal
fevzi...MHK

Esera ablamız
Subutay
pala abimiz
Miksam
mehmet
3 Gül --> 3 Üye
Görüntülenme: …
bu gül hayatının her ewresinin böyle ışıl ışıl etmesini temenni ettiğimiz miksama...
Fevzi kardeş,miksam ve Esento abla teşekkürler.
Candy sana gelince,öncelikle güller için teşekkürler.Bütün gülleri birer birer dağıtmışsın vallah.Bir kısımını Bayrama saklasan iyi olur.benden hatırlatması.
candy saolasın ablacık alacagın olsun hanı bana gül :)
ablacık aha benı yerın dıbıne soktun walla utandım ha bende pek fazla yok ama o duygu yınede saol ablcık sende benim için çok degerlısın ablacık saol
nizipli_mehmet;116118 wrote:ablacık aha benı yerın dıbıne soktun walla utandım ha bende pek fazla yok ama o duygu yınede saol ablcık sende benim için çok degerlısın ablacık saol
biliyorum ... ama seni halen beklemedeyim biliyorsun dimi........ :mad:
merak etmeyin hocam bende gül daha çook hayırlısıyla o gülleride size alanyadan göndericem:)....Hasan Hoca;116028 wrote:Candy sana gelince,öncelikle güller için teşekkürler.Bütün gülleri birer birer dağıtmışsın vallah.Bir kısımını Bayrama saklasan iyi olur.benden hatırlatması.
candy bak bu da katüslerin çiçekleri.. :)
olabilir hala geldde ben sana ewde kaktüs çiçeği ni göstereyimm.....:):):)
hani bıkmışdın sen benim çenemden daha çekeceğin war yarına gidiom die sewinmee
hani bıkmışdın sen benim çenemden daha çekeceğin war yarına gidiom die sewinmee
candy;116013 wrote:
bacım çok teşekkür ederim
Tamam öyleyse,işler yolundaysa,no problem demek.MSKcandy;116124 wrote:merak etmeyin hocam bende gül daha çook hayırlısıyla o gülleride size alanyadan göndericem:)....
hala bak buda kaktüs seninilerden daha güzeller ama:):)
Esento
candy
Başak
hayal
fevzi...MHK
çok saolun hocamm...
Esera ablamız
Subutay
pala abimiz
Miksam
mehmet
hasan hocam allah razı olsun
Teşekkürler Sn. Hocam...
Hasan Hoca;116137 wrote:
Esera ablamız
Subutay
pala abimiz
Miksam
mehmet
Bu yeşil güller:
Admin Abime,
Fatih Abime,
Kasım Abime,
Ramazan Abime,
Orhan Abime,
Hacı Abime,
Yunus Abime,
İlker Abime,
Mustafa Abime,
Hasan Hocama,
Gökhan, Metal, Mehmet, Miksam, Fevzi, Başak, Benbaşkan, Osman, Saldıray,Cumali,Kaan ve Cengiz kardeşlerime...
Unutuğum varsa lütfen hatırlatsın, gücenmesin...:)
Resim kaynağı
Admin Abime,
Fatih Abime,
Kasım Abime,
Ramazan Abime,
Orhan Abime,
Hacı Abime,
Yunus Abime,
İlker Abime,
Mustafa Abime,
Hasan Hocama,
Gökhan, Metal, Mehmet, Miksam, Fevzi, Başak, Benbaşkan, Osman, Saldıray,Cumali,Kaan ve Cengiz kardeşlerime...
Unutuğum varsa lütfen hatırlatsın, gücenmesin...:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.