tesekkürler yalnız cimlerde mac baya bi sert gececege benziyo fb galip gelir karsı takımın kim oldugu önemli değil mahvedicez fanatik bir taraftarım ezip gecicez:))
eveet bu çiçegin adı titan arum birde türkçe ismi varda o bende kalsın:) ben buçiçegi kimlere göndersem mm saha yeniyim ya isimlerde gelmiyo aklıma hah buldum cumali budak kardasımaaaaa efenime söylim saygıdeger busenaz bacımıza cok möhüm muhterem abimiz mustafa kanala mavi sahin kardesimize ee hani bana hani bana diyen sevgili nizipli mehmete:)
bu çiçek kalsın mümkünse ben almim daha önce adını duymuştum bunu çiçeğin dünyanın en uzun ve en kötü kokulu çiçeği ben almım bu defa :p sizin olsun :)
eveet bu çiçegin adı titan arum birde türkçe ismi varda o bende kalsın:)
ben buçiçegi kimlere göndersem mm saha yeniyim ya isimlerde gelmiyo aklıma hah buldum
cumali budak kardasımaaaaa efenime söylim saygıdeger busenaz bacımıza cok möhüm muhterem abimiz mustafa kanala mavi sahin kardesimize ee hani bana hani bana diyen sevgili nizipli mehmete:)
senden çiçek isteyen olmadı.bana da bacım macım deyip durma.bu çiçeği sana geri takdim ediyorum.senin için daha uygun...
fsyorik abim admin bey orhan celik abim kasım böler abim mehmet karakas arkadasım ask_ı muhabbet hacı murat bey canelstolga müslüm abi felsefe abi menes abi yusuf bey m_s bakırcı genco boroboro dogan esmeray ziya eren mahsuni_63 sakallı ferhat akheneton abi mustafa bilici abi oktay abi şükrü kardeşim dontpanic ablama gelsin...
fsyorik abim admin bey orhan celik abim kasım böler abim mehmet karakas arkadasım ask_ı muhabbet hacı murat bey canelstolga müslüm abi felsefe abi menes abi yusuf bey m_s bakırcı genco boroboro dogan esmeray ziya eren mahsuni_63 sakallı ferhat akheneton abi mustafa bilici abi oktay abi şükrü kardeşim dontpanic ablama gelsin...
ya valla o kadar kafam dagınıkki bugün bişi olduda ona kafam gitti kusura bakmayın... aşk olsun olurmu öyle şey zeynel sende benim deger verdiğim arkadaslarımdan birisin zeynel sanada gelsin berfinede gelsin...
olurmu demekki içimden geldi verdim bunun öncesi sonrası değil içten gelmiş olması önemli ki benimde içimden gelmeseydi hiç yazmazdım sizlere deger verdiğimi biliyosunuz arkadaslar:)
nizipli_mehmet;189562 wrote:bu çiçek kalsın mümkünse ben almim daha önce adını duymuştum bunu çiçeğin dünyanın en uzun ve en kötü kokulu çiçeği ben almım bu defa :p sizin olsun :)
sevgili: fsyorik abim admin abim orhan celik abiciğim :) kasım böler abim mehmet karakas abim şerif kaya abim müslüm ammi osman abi menes abi dogan esmeray ziya eren mahsuni_63 kayıp üyelerimizden akheneton(sezer) abim mustafa bilici abimm şükrü kardeşim nizipli mehmet kardeşim ibrahim kanal abim cumaali abim tuncay abim gökhan abim (daha bekar olan):) mustafa kanal abim mehmetagpakabim ilker abim nizipli01 oguz abim yeni üyeden soyismini hatırlayamıyom baran kardeşime dontpanic kardeşime berfin84 kardeşime her ne kadarda tanımasam da asmin kardeşime hasan 1983 abime zeynel abime