Kader bizleri, rızkımızı aramak için başka başka şehirlere, hatta ülkelere gitmeye zorlasa da, gönlümüz hep doğduğumuz bu kurak topraklarda kalıyor.
Zaman içerisinde ömrümüzün en verimli çağını tükettiğimiz gurbet ellerden, anılarımıza, bıraktıklarımıza dönmek istiyoruz. Çocuklarımızı, emeklerimizi, birikimlerimizi bırakmak pahasına da olsa.
Kesin dönüş yapmayıp, arada gurbete gidip geliş yapan fakat artık daha uzun süre buralarda kalmak isteyenlerde var. İşte bunlardan biri de Çetin abi. Çetin abi dün yanımda idi, güzel bir ev almış Nizip'den ve komşu olmuşuz kendisi ile. Ara sıra gidip gelecek Alamanya'ya. Fakat artık gönlü buralarda daha uzun zaman geçirmek yönünde. Hani meşhur zeytin fidanları vardı ya! işte onları da burda yetiştirecek İnşaAllah.
Tekrar hoş geldin abi, Mevlam gönlüne göre versin.

Site ve Üyeler Hakkında
Nizip'den Kopamayanlar
Sevindim Çetin abi adına.Hoşgelmiş.
Misafirler hoş gelmiş sefa gelmiş.
Yahu hep aynı yerden poz..
Anbiyansı değiştirsen diyorum..
Teknik ekip yok ondandır...
Pala abiyi görmek isterdim, döndü mü ?
Nizip'de şuan ama karabatka gibidir sağolsun. O isterse seni bulur ama sen onu asla :D
He dönmüş, gel gel sende gel :))müslüm akpek;282373 wrote:Pala abiyi görmek isterdim, döndü mü ?
Heee gidiydin Nizibe çarğ ettin. Zavallı Mislim Ammiyi de kandırıyn Sen gidemezsin aha bıraya yazıyım. Çetin Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Marhaba Hoş geldin Türkiye yeM.KÜÇÜK;282381 wrote:He dönmüş, gel gel sende gel :))
Nizipten kopmak kolay değil, Uzaklara gidipte bi gün oraya döner insan...
ula sen bana geçen sefer özelden mesaj atıp gitme akıllı ol demedinmi.:)felsefefe;282391 wrote:heee gidiydin nizibe çarğ ettin. Zavallı mislim ammiyi de kandırıyn sen gidemezsin aha bıraya yazıyım. çetin abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marhaba hoş geldin türkiye ye
Vaayyy..Osman abim özelden ince işler yapıyor ha ;)M.KÜÇÜK;282394 wrote:ula sen bana geçen sefer özelden mesaj atıp gitme akıllı ol demedinmi.:)
Siz Nizip'e falan gidemezsiniz.
Sen bana demedinmi gitme diye:)müslüm akpek;282430 wrote:Siz Nizip'e falan gidemezsiniz.
Ben de diyorum gitme diye ;)M.KÜÇÜK;282457 wrote:Sen bana demedinmi gitme diye:)
Hep bir ağızdan gitme ne işin var diyorsunuz, sonra sen gidemessin diyorsunuz... Bu ne le.
Gidemezsin değil.. Bir dilekçeye bakar gitmen..ama..ama..Oraya gezmeye değil, yaşamaya gitmek ayrı bir fenomen.M.KÜÇÜK;282507 wrote:Hep bir ağızdan gitme ne işin var diyorsunuz, sonra sen gidemessin diyorsunuz... Bu ne le.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.