Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nrt'den ne tür proğramlar istiyorsunuz?

Görüntülenme: …

akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828

ilçemizin tek tv kanalı olan NRT'NİN ne tür proğramlara yer vermesini istersiniz? beklentileriniz nelerdir? Nizip Radyo'da ne tür parcalar dinlemek istersiniz? eger bu foruma görüşlerinizi yazarsanız NRT kurumusizin görüşlerinizi dikkate alarak yayın politikasını ve yayın çizgisini sizin istekleriniz doğrultusunda şekillendirebilir kanaatindeyim.
saygılarımla
.
ahmetaksoy Üye
Nrt den,TÜRK HALK MÜZİĞİ,YARDIM ELİ PROĞRAMI ,GÜZEL HABERLER,EĞİTİCİ PROGRAMLAR,SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNE HALKA AÇILMA PROGRAMLARI,DEVLET KURUMLARININ ÇALIŞMA-BAŞARI VE EKSİKLERİNİ ,objektif olarak yansıtmasını isteriz.sevgiler
Yılmaz Korkmaz Üye

AHMET ABİM İYİ GÜZEL HOŞ SÖYLEMİŞTE BUNLARIN YAPILABİLMESİ İÇN BÜYÜK YATIRIMLAR GEREKİR DEĞİLMİ BİZLER NRT Yİ İZLEMEZSEK BİZLER KANALIMIZI ÖNEMSEMEZSEK NASIL KALKINACK Kİ BU KANAL BENCE ÖNCE BİZ NRT SAHİP ÇIKALIM SONRA DÜZELMELER BİRİBİRİNİ TAKİPEN GLİR DEĞİLMİ AMA?
.
Huzi Üye
Romantik aşk filmleri yayınlanırsa sevinirim... Ayrıca sabahları pop müzik yerine sanat müzikleri olsa daha olur,kanaatimce...
Huzi Üye
NRT GÜNLÜK YAYIN AKIŞI BU ŞEKİL OLABİLİR...

romantizm sabah saatleri....

https://www.forumtrportal.com/images/smilies/extra/031 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/extra/031 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/extra/021 [Eksik eski medya kaydı] popakşam saatleri

https://www.forumtrportal.com/images/smilies/m/m26 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/m/m26 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/extra/048 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/m/m26 [Eksik eski medya kaydı] https://www.forumtrportal.com/images/smilies/m/m26 [Eksik eski medya kaydı] öğlen saatleri böyle oyun havaları çalarlarsa,bizde patronla kalkar halay çekeriz...Teeeeeeey teeeeeeey....

Edited by - Huzeyfe on 25/05/2006 00:31:58
akhenaton Arşiv üyesi
Ahmet bey'e ve huzeyfe'ye teşekkür ederim gayet yapıcı yorumlar yazmışlar ama sevgili huzeyfe sabah saatlerinde sanat müziği yahut romantizm içeren parcalar çalınırsa uykudan uyanan kardeşlerimiz, özellikle ben tekrar uyuma moduna girerim:)) bu yüzden sabah saatlerinde biraz daha tempolu parçalar çalınması icab ediyor. halk müziği konusunda Ahmet beye destek veriyorum, özellikle Nizip gibi bir yerde halk müziğine ağırlık vermek lazım gelir. Tv proğramlarına gelince; yaz döneminde farklı proğramlar olacakmış. tabi kültürel içerikli proğramlar da olması için foruma isteklerimizi yazalım..
akhenaton Arşiv üyesi
savcıyı unutmuşum:)) ya savcı kardeşim sen nrt'nin hissedarlarındansın galiba güzel yorumun için teşekkür ederim.
Yılmaz Korkmaz Üye
hissedarı falan değilim tabiki bunu sizde bilyorsunuzda emek olmadan yemek olmaz yani biz bu kanala gerektiği desteği vermeliyiz ki o da bize istediğimiz programı verebilsin yanlışmı ?
neo Üye
YA KARDEŞ NRT ŞAHIS MALI.DEVLET MALIMIKİ DESTEK VERELİM. REKLAM GELİRİ VAR NİZİBİN ESNAF SAYISI BELLİ. BİDE YEREL KANAL HERŞEY YAYINLAYAMAZ. MESELA CANLI YAYIN ŞEHİRİN DEĞİŞİK YERLERİNDEN YAPILMASI MASRAFLI Bİ İŞ. NRTNİN YAPACAĞI EN İYİ ŞEY KÜLTÜR VE AHLAK YOZLAŞMASINDAN UZAK PROGRAM YAPMAK. BELGESEL FİLM VE DİĞER PRIĞRAMLARI ÇOK HOŞ. İNŞALLAH BUNLARIN DAHADA GÜZELLERİNİ YAPARLARSA ÇOK DAHA MEMNUN OLURUZ...... SAYGILARIMLA
akhenaton Arşiv üyesi
savcı kardeşim ben senin niyetinin güzel olduğunu biliyorum ama neo haklı.. şahıs malına ne tür destek verebilirsin ki? cebinden para çıkarıp buyrun doya doya harcayın demek olmaz. nrt'ye en güzel desteği onu yapıcı bir şekilde eleştirerek verebilirsiniz. zaten konuyu açma amacım bu. Güzel niyetinden dolayı teşekkür ediyorum, yapıcı yorum ve eleştirilerini bekliyorum..
saygılarımla
Yunus Üye
Akheneton kardes, daha önce nrt yi eleştirdiğim için tepki almıstım. Haksız olduğum noktalarda vardı kabul ediyorum. huzeyfe; sabahları sanat müziği kesinlikle olmaz.. Bence hareketli parçalar doğru. Aslında insanların uykulu oldugu veya gün içerisinde bezgin olabileceği zamanlarda hareketli parçalar uygun olur. Şarkı ve türkülerin dışında Spiker arkadaşlar küçük yarışmalar yapsalar, halkın katılabileceği küçük forumlar olsa, ne bileyim ilginç ve güncel konularda bilgi verseler ve yayın akışını biraz esprili hale getirseler, bence halkın ilgisi daha da artacaktır.
akhenaton Arşiv üyesi

semper kardeşim, sen eleştir kimse tepki vermez. yeterki eleştiriler kırıcı olmasın. bu arada fikirlerin çok hoş, nrt de espirili proğram var aslında ,sabahları ''sezer'le curcuna^^ diye bir proğram var, dinlemeni tavsiye ederim. her sabah 07:30-11:00 arasında .
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
burada bir mesajlaşma başlığı açarsın. Adınada sezer'le curcunakoyarsın. İnternetten radyoyu dinleyenler senle mesajlaşabilirler. Bir chat ortamıda doğabilir. Ulusal kanallar bunu yıllardır yapıyor. Tabi bunun için radyo veya tv yayınınızın rayına oturması lazım. Giren boş gördüğü için tekrar girmiyor.
akhenaton Arşiv üyesi
Admin abimizin fikri çok hoş ama dediği gibiNRT şuan internet yayını yapmıyor. önümüzdeki birkaç gün içerisinde internetten radyo ve tv yayını yapılacak. Bu arada sevgili Admin bu fikri sezer'e söyle bana değil
akhenaton Arşiv üyesi
Bu arada bir düzeltme yapmam gerekiyor. ''sezer'le curcuna'' hersabah değil, hafta içiher sabah 07:30-11:00 arasında.. sezer görürse kızabilir
sonsuzmavi Üye
Aslında bana göre seviyeli ve prensipli bir yayın akışı olmalı.Program yapan arkadaşların eğtim seviyesi yüksek olmalı ki ortada bir paylaşım olsun.Genelde reklam panosu oluyor nrt'in yayın akışı mesela çok değil G.Antep'deki radyolardan esinleme yapsalar kendilerine hal daha değişik olur.Bir de nrt haberleri Metin beye bu işi ciddi almıyor yayın yaparken konuşma dilinden uzak akıcı bir uslup kullanması gerekir ''Evet sayın seyirciler gördüüğünüz gibi Nizip adamına bir şey dayanmıyor'' ben şahsen bazen morelim bozuk olunca NRT'Yİ açıyorum.Şu sıralar dinlemiyorum benim eleştirilerim el değiştirmeden önce ki hali için idi.
akhenaton Arşiv üyesi
sevgili sonsuz mavi kardeşim, öncelikle önerilerin için teşekkür ediyorum.. eleştirilerine gelince; sen de zaten belirtmişsin, yazdığın eleştiriler el değiştirmeden evvelki zamanlara aitmiş. emin olabilirsinki yakındığın sorunların %90'ı şuan aşılmış vaziyette.NRT'yi takip etmen ve eleştirilerini yeni dönem için yapman temennisiyle..
saygılarımla
coşkun_2734 Üye
ben istanbulda yaşayan bir Nizipli olarak bir türkiye veya istdaNizipe has bir fm veye tv olması kanatindeyim belki maliyrt olarak biraz tuzlu olsada belediyeden ortak bir çalışma sonunda başırıla bilir eee nede olsa Nizipbldsi
demhat Arşiv üyesi

acil tarafından haber programına el atılsın,can çekişiyor..
akhenaton Arşiv üyesi
Hangi açıdan can çekiştiğini belirtirseniz sevinirim.. İlginiz için teşekkürler.
Yunus Üye

Abi benim merak ettiğim konu şu;

Bildiğim kadarıyla NRT teçhizat açısından (Kamera, Mikrfon, Verici v.b.) son derece modern bir yapıya sahip.
Neden ulusal kanalların görüntü ve ses kalitesiyle NRT nin ki farklı??.
demhat Arşiv üyesi
sayın akhenaton hangi acıdan can çekiştigini merak etmiş nrt nin,inan fırsat bulupta ya da seyretmek zorunda kaldıgım akşamlar kriz geliyor.ya bu kadar mı basit hazırlanır bir program.sunum da kalite 0,haberle ilgili olarak görüşme yapılan kişiye sorulan soruları geyik muıhabbetlerinde kullanıyor insanlar tarafından.bir haber yapılacagı zaman o haberle ilgili olarak görevli arkadaş her kim ise global anlamda bir araştırma yapmadan direk dalıyor muhabbete.yani daha ne anlatayım üstadım.allah yarıdımcınız olsun.ves-selam
akhenaton Arşiv üyesi
ulusal kanalların teçhizat sermayesi milyonlarca dolar iken NRT'ninki ise ancak 100.000 ytl (100 milyar tl)civarındadır. yani onlarla boy ölçüştürmek mümkün değil.
ama NRT yerel kanallar içerisinde teçhizat olarak gercekten standartların üstünde bir teknolojiye sahip. kaliteli görüntü ve ses için birkaç yeni düzenlemedn sonra NRT Nizip halkının beklediği yayın kuruluşu haline gelecektir. NRT 'de artık çalışmaların sonuna yaklaşıldı, çok yakında kaliteli ses, kaliteli görüntü ve standartların üstünde bir kadroyla sizlerin beğenisine sunulacaktır.
akhenaton Arşiv üyesi
sevgili demhat o hususta sana katılmamak elde değil ama herşeybir anda çözülmüyor malesef, inanın dediğiniz konu hakkında NRT biraz sıkıntılı ama o sıkıntıyı da aşmak için şuan çalışmalar devam ediyor..
eleştirileriniz için teşekkür ederim.
demhat Arşiv üyesi
yapmış oldugum özeleştiriye cevab vediginiz için kalb-i şükranlar,inşallah cok daha ii olur,herşey yeşil niizp için.ves-selam akhenaton

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim