Bu benim eserim adlı proje yarışmasında fen bölümü dalında Nizip adile altınbaş ilköğretim okulu türkiyede ilk 50 ye girerek büyük bir başarıya imza attı milli eğitim bakanlığı ve tubitak işbirliği ile düzenlenen proje yarışmasında gaziantepi temsil eden Nizip adile altınbaş ilköğretim okulu fen bölümü dalında birinci olarak Nizipin gögüsünü kabartı.Bizde emeği geçen başta milli eğitim okul müdürü öğretmenleri kutluyoruz...
Zeugma Gazetesi
Değerli Fen Öğretmeni Ayşe AKPEK kardeşimi ve öğrencilerini yürekden kutluyorum. Geçen yıldaki başarısını bir adım ileri götürerek Türkiye'de kabul edilen projeler arasına girdi.
Değerli meslektaşımı kutluyorum. Öğrencilerimizde başarılar; daha çok başarıya imza atacak yeteneklere sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ayşe AKPEK hocam gibi fedakar öğretmen arkadaşlarımızın özel gayretleri ile çok şeyler başaracağımıza inanıyorum.
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Geçen yıl Atatürk ilköğretim bu yıl Altınbaş ilköğretim seneye kimbilir hangi okulumuz tübitakta başarı elde edecek.Umutluyum aynı zamanda da mutluyum güzel Nizibimizi bu tür faaliyetlerde başarılı görmek bir Nizipli olarak beni gerçekten de mutlu etti.Bakalım bu mutluluğumuzu seneye hangi okul devam ettirecek.